![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Costam
Data rejestracji: 20.05.2002
![]() |
Windows XP i Unreal Tournament 2003
Moj znajomy ma problem z ta gierka, po zainstalowaniu i odpaleniu wyskakuje mu jakis blad i nie chce sie odpalic, jest cos do zainstalowania zeby sie tego pozbyc?? Dodam ze ma on orginalnego XP i zainstalowanego najnowszego service pack`a.
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
ja nie mam problemow z UT2003
moze niech zainstaluje najnowszego Patcha PS. XP oryginal, a UT2003 ![]()
![]() |
#3 | |
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Costam
Data rejestracji: 20.05.2002
![]() |
Na trzech oczywiscie, jaki patch znowu, to znaczy ze bez patcha na tym walonym XP nie pojdzie??
![]() |
#5 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 04.02.2003
![]() |
nom tak to już jest z tym XP, i właśnie z tego powodu wciąż jeszcze mam wątpliwości co do niego. Jak na razie siedze na 98se i wszystko jest git, nie mam żadnych problemów, ale sie przenosze najprawdopodobniej jutro na ME, bo na nim też jeszcze nie ma żadnych buraków, w przeciwieństwie do XP, chociaż musze przyznać,że XP jest najlepiej wykonanym graficznie systemem jaki zdażyło mi się widzieć, niestety te buraki
![]()
![]() |
#6 | |
Guru
Data rejestracji: 17.04.2002
![]() |
Cytat:
![]() to samo tyczy się ME... wszyscy na niego narzekają, a to całkiem przyzwoity system jak na serię windows.... !! DRUSS !! co do UT2003 to ja tesh nie miałem z tą grą żadnych problemów! Może ten błąd jest związany z tym że ma piracką wersję i cracka zapomniał skopiować albo nie skopiował do kat. SYSTEM w grze, tylko do jej głównego kat.
![]() |
![]() |
#7 | ||
CDRinfo VIP
![]() |
Cytat:
Cytat:
![]() ale nadal nie ma odpowiedzi czy to oryginal
![]() |
![]() |
#8 | |
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Cytat:
Bo chociaz mam go ponad rok to jakos ich nie zauwazylem. ![]() Natomiast co do Unreal Tournment 2003 to moge tylko powiedziec, ze u mnie wszystko chodzilo. Zadnego patcha nie uzywalem.No moze oprocz najnowszych detonatorow. ![]() Prawdopodobnie standardowy problem. Tzn. cos z konfiguracja komputera. Niech znajomy rozejrzy sie po stronie producenta moze cos ciekawego bedzie mozna tam znalezc.Miedzy innymi jakies latki itp. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
CDRinfo VIP
![]() |
Cytat:
a gdzie widziales te buraki to nie wiem ![]() spraw se XP a bedziesz zadowolony, szczegolnie ze masz taki sprzecior
![]() |
![]() |
#10 |
Gość
|
moje trzy grosze:
1wszy grosz: system 98 se a jak juz NT to 2k pro 2gi grosz: ut2003 bez zadnych patchy chodzi na XP bo kumpel ma i gra 3ci grosz: ja uzywam 98se bo jescze mi sie nie spieszy do zmiany(mialem wszystkie powyzsze ale wybralem 98se) ![]() |
![]() |
![]() |
|
|