![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Pilot Kamikaze
Data rejestracji: 26.06.2005
![]() |
Dacia Logan
Co sądzicie o samochodzie z super wyposażeniem o nazwie DACIA LOGAN??
![]() Dla mnie to jest brzydkie auto, prawie bez wyposazenia i szkaradnym wnętrzem
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Wymiatacz
Data rejestracji: 18.06.2002
![]() |
Cytat:
Ja osobiście jednak bym tego samochodu nie kupił z jednego powodu: NIE PRZESZŁO TESTU ŁOSIA!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pilot Kamikaze
Data rejestracji: 26.06.2005
![]() |
Mi ani dacia logan, ani thalia sie nie podobają. Wg. mnie z małych sedanów warta zakupu jest tylko Skoda Fabia Sedan, ale jest droższa od Loganki i Thalii
IL2 Sturmovik: Forgotten Battles To JesT tO ![]() www.acn.waw/sturmwszytko o sturmoviku i nie tylko www.dacia.pltu przeczytasz jak zareklamowac całkiem okrojone auto ![]() Ostatnio zmieniany przez rafal_101 : 10.08.2005 o godz. 17:18 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 04.02.2003
![]() |
Moim zdanim Logan to jedno wielkie g....Na teście łosia zaliczyła dachowanie:
http://www.autoscout24.de/content_ge...2005_dacia.asp I to ma być auto rodzinne?? Ehhhh szkoda gadać... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guru
Data rejestracji: 23.08.2004
![]() |
Za te kase to juz lepiej sprowadzic cos porzadnego uzywanego ze szwajcarii lub niemiec
![]() a taka Dacia jedna stoi pod moim blokiem, calkowicie mi sie nie podoba, taka pudelkowata jakas ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 16.04.2002
![]() |
wyglad ma ok, ale wyposazenie? brak nawet polek bocznych w drzwiach... bez jaj... to auto to sam silnik, karoseria i siedzenia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dla mnie Dacia od zawsze była uosobieniem brzydoty. I jednocześnie zawsze była w bardzo wysokiej cenie.
![]() |
#8 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jedno krotkie pytanko - patrzyl ktos z Was na konfigurator na stronie renault?
![]() Dacia Logan ma trzy wersje wyposazenia najtansza to tragedia i porazka, przypomina malego fiata ale jak wezmieny najwyzsza i dolozymy pare zlotych... nagle okazuje sie ze za 40 000 mamy autko z klima, centralny, radiem, wspamaganiami wszytskiego, komputerem i paroma innymi zeczami owszem - porownujac do np 5letniej Octavii Combi 1,9 TDI ktora jest tansza to i tak wielkie g. ale jak ktos chce porownywac to porownuj do nowych samochodow i nagle sie okazuje ze w tej klasie cenowej mozna kupic np Seicento, Clio itp - wszytskie beda gorzej wyposazone i MNIEJSZE podobna wielkosc - owszem znajdzie sie, ale bedzie to LADA! Dacia moze sie niepodobac albo byc obojatne (bo piekna to faktycznie nie jest), ale w swojej klasie jest ciekawa propozycja z uwagi na cene czy bym ja kupil? nie - wybralbym jakiegos uzywanego wyzszej klasy za te pieniadze ale jak ktos chce nowy wozek... edit: sam rozwazalem Dacie napisalem pewna cene - wg mnie tyle trzeba wydac na Dacie zeby to byl pozadny samochod zanim zaczniecie zucac ze przeciez za te pieniadze jest Astra czy inny fajniejszy samocod - spojzcie na konfiguratory wyposazenia - zeby Astra miala podobny standard musi kosztowac prawie 2x wiecej!
Radek Nimal - bo życie jest zbyt krótkie, żeby tracić czas blog o głupich pomysłach Życie z Chromebookiem - mój kanał na YT Ostatnio zmieniany przez nimal : 10.08.2005 o godz. 19:17 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Mistrzunio!
Data rejestracji: 17.05.2005
![]() |
Dostaje się tyle za ile się płaci. Auto bardzo tanie jak na swoją wielkość, więc parametry, wygląd, wykonanie, bezpieczeństwo i inne opcje zostały zredukowane do minimum, które pozwala przemieścić się z punktu A do punktu B w pięć osób. Dokładnie jak Polonez (pod koniec produkcji), który mógł zaoferować niewiele ale w swojej kategorii cenowej (nowe samochody) miał silną pozycję. Nikt się wtedy nie bulwersował bo to naturalne, że można kupić kiepskie ale tanie rozwiązania. Sporo z tych Polonezów ciągle jeździ i jest spoko. Inna kwestia że od Dacii Logan wolę coś używanego z zachodu, ale gdybym chciał mieć gwarancję i inne "bonusy nówki" (być pierwszym właścicielem, wiadomo że bez wypadku) to czemu nie... Przyznam że linia nadwozia jest kiepska, ale trudno.
PS: Polonezy były fajne... 8 )
![]() |
#10 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 10.05.2004
![]() |
Nie chcę teorii spisku odstawiać ,ale czemu by Dacia nie miałaby się wywalić na teście łosia w Niemczech? Takie autko może zagrozić VW Fox'owi , pomimo wszystko Renault ma wyrobioną markę, a to Thalia z niego gorszymi materiałami. Przypominam,że Mercedes klasy A ( poprzedni model ) też na teście łosia odpadł i teraz ma ESP w standardzie bo inaczej upss. Bardzo fajne autko , myślę ,że za dobrą cenę - chociaż wolałbym używanego Mitsubishi Colt'a - z używek stoi najlepiej pod względem bezawaryjności - nawet przed Toyotą.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
auto ma byc tanie wiec na czyms trzeba cene zbic
ale i tak w tych cenach z danym wyposazeniem nie ma chyba konkurencji
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
Dla mnie to jest samochód dla ludzi którzy chcą mieć nowe auto za rozsądne pieniądze bez dla niektórych zbędnych bajerów. Na zachodzie Dacia/Reanult zbiera pochwały za taką strategie. pozdro
![]() |
![]() |
#13 | |
Guru
Data rejestracji: 23.08.2004
![]() |
Cytat:
a ja gdzies czytalem ze niby te zdjecie Dacii po dachowaniu to fotomontaz....gdzies tam w kole bylo trawe widac czy cos... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |