Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 16.01.2004, 15:07   #1
rcobex
Roman Barbarzyńca

Data rejestracji: 01.09.2003
rcobex jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>rcobex jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>rcobex jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
WinRar i hasło.

Ostatnio znalazłem kilka zrarowanych plików, niestety pozakładałem na kilku hasła których oczywiście zapomniałem. Siedzę i myślę już dwie godziny i wypróbowałem naprawdę sporo możliwości. Da się to jakoś obejść ?

THX.

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 16.01.2004, 15:32   #2
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
jesli to nowy winrar (wersje 3 i w gore) to nie - tylko metoda bruce force attack, ale to moze trwac wieki (doslownie!) jezeli nie pamietasz choc czesci hasla
haslo ktore na np 6 znakow alfanumerycznych moze byc lamane na pojedynczym kompie ponad rok wiec lepiej przypomnij sobie haselko, lub przynajmniej ogranicz znaki jakie mogly w nim wystapic (kazdy program do lamania haselek ma taka opcje)
nie isnieja programy do wyciagania hasla z pliku rar, jak ma to miejsce w przypadku np doc czy zip
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 16.01.2004, 15:42   #3
rcobex
Roman Barbarzyńca

Data rejestracji: 01.09.2003
rcobex jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>rcobex jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>rcobex jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
No to nieźle, wszystkie hasełka zapisywałem sobie w notesie którego już nie mam. Archiwa może nie są specjalnie istotne ale chciałem je poprzeglądać. Chyba pozostanie mi zrobić z nich śmieci, nie pamiętam kompletnie czy to było hasło krótkie czy długie, mogło zawierać nawet cyfry.

Twoje uprawnienia: