Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   wiosna juz :) hehe (https://forum.cdrinfo.pl/f5/wiosna-juz-hehe-18841/)

mapsajm 02.04.2003 01:57

Cytat:

Pedros napisa***322;(a)
Pewnie, że Pedros, przecież nie Gajos :)
Maps - nie lubisz czułych słówek?
:chytry:

ależ lubię, lubię. tylko że ja cię znam i wiem, że penisie zawijany znaczy coś miłego...
poza tym ja nie mówię czułych słówek prokuratorskim dziewczynkom!!!:chytry:

Pedros 02.04.2003 02:24

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
...
poza tym ja nie mówię czułych słówek prokuratorskim dziewczynkom!!!:chytry:

... bo nie masz córek, biedaku:glaszcze: ||

mapsajm 02.04.2003 02:31

Cytat:

Pedros napisa***322;(a)
... bo nie masz córek, biedaku:glaszcze: ||
ja tam się cieszę, że ich nie mam - jak dotąd:cisza: :jupi:

może, jak już będę stary i zramolały i palący 30 papierosów dziennie i o sexie opowiadający jedynie w dowcipach, to zamarzę o córeczkach.
ale, póki co...

Pedros 02.04.2003 02:42

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
ja tam się cieszę, że ich nie mam - jak dotąd:cisza: :jupi:

może, jak już będę stary i zramolały i palący 30 papierosów dziennie i o sexie opowiadający jedynie w dowcipach, to zamarzę o córeczkach.
ale, póki co...

A propos seksu, to pamiętaj że pod starym dębem, młody korzeń żyje ||
Mam jeszcze w rękawie dowcip o ojcu i synu... kiedyś Ci opowiem :)

mapsajm 02.04.2003 03:04

Cytat:

Pedros napisa***322;(a)
A propos seksu, to pamiętaj że pod starym dębem, młody korzeń żyje ||
Mam jeszcze w rękawie dowcip o ojcu i synu... kiedyś Ci opowiem :)

a wiesz, że mężczyzna po 22. jest, jak polonez - wiele obiecuje, a niewiele może?

Pedros 02.04.2003 03:14

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
a wiesz, że mężczyzna po 22. jest, jak polonez - wiele obiecuje, a niewiele może?
A Ty już skończyłeś 23? ||

mapsajm 02.04.2003 03:16

Cytat:

Pedros napisa***322;(a)
A Ty już skończyłeś 23? ||
ale ja jestem wersja LUX.

Pedros 02.04.2003 03:43

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
ale ja jestem wersja LUX.
Syn się ożenił.
- I jak tam synu? - ojciec pyta.
- 10 razy - odpowiada syn - a Ty tato?
- A ja raz
Po 5 latach.
- 5 razy - odpowiada syn - a Ty tato?
- A ja raz
Po następnych 5 latach.
- 1 raz - odpowiada syn - a Ty tato?
- I ja raz
Po następnych 5 latach.
- Ja już nie moge tato - odpowiada syn - a Ty tato?
- A ja raz

Dobranoc... marzycielu ||:chytry:

eloise 17.04.2003 18:29

Re: wiosna juz :) hehe

Cytat:

Zelea napisa***322;(a)
Wiosna JUZ :)
w związku z powyższym uroczyście rozpoczynam
wielką akcję wiosennych pozdrowien ,uścisków i radości
(moze niektorzy sobie pomysla ze to i glupie ale co tam :P :) hehe)

dziś dopiero poczułem tchnienie wiosny w mojej miejscowości

po pracy rozpocząłem sezon wycieczek rowerowych

pozostało jeszcze tylko rozpocząć sezon ognisk w lesie

ech... słońce na niebie, wiatr we włosach, mnóstwo kobiet na ulicach... chyba trzeba się znowu zakochać

Zelea 17.04.2003 18:35

Re: Re: wiosna juz :) hehe

Cytat:

eloise napisa***322;(a)
...znowu zakochać
tak to jest wrgument iz jest wiosna :) hehe ;p :cisza:

andrzejj9 17.04.2003 22:24

Re: Re: Re: wiosna juz :) hehe

Cytat:

Zelea napisa***322;(a)
tak to jest wrgument iz jest wiosna :) hehe ;p :cisza:
ahh, wiosna... piekna pora roku :)

lipek16 17.04.2003 22:26

Ciekawe jak długo jeszcze będziemy się cieszyć tą wiosną. Ale byście się zdziwili jakby w maju śnieg spadł;) A tak wogóle to wiosna jest super. Tylko, że się uczyć nie chce i człowiek tylko miłóśćią żyje.:)

Zelea 17.04.2003 22:35

Cytat:

lipek16 napisa***322;(a)
Ciekawe jak długo jeszcze będziemy się cieszyć tą wiosną. Ale byście się zdziwili jakby w maju śnieg spadł;) A tak wogóle to wiosna jest super. Tylko, że się uczyć nie chce i człowiek tylko miłóśćią żyje.:)
no z ta miloscia to tez roznie jest chociaz mnie to ta milosc jzu chyba polknela zywcem :) hehe :jezyk:

andrzejj9 17.04.2003 22:47

Cytat:

Zelea napisa***322;(a)
no z ta miloscia to tez roznie jest chociaz mnie to ta milosc jzu chyba polknela zywcem :) hehe :jezyk:
jesli odwzajemniona to tylko sie cieszyc :jupi: :cisza: :)

(kurcze, mnie chyba tez cos lapie ;) )

Zelea 17.04.2003 23:34

Cytat:

andrzejj9 napisa***322;(a)

no wlasnie a ja kurcze nie wiem czy odwzajemniona czy tez nie ale dojde i do tego :jupi:

andrzejj9 18.04.2003 20:09

Cytat:

Zelea napisa***322;(a)
no wlasnie a ja kurcze nie wiem czy odwzajemniona czy tez nie ale dojde i do tego :jupi:
no to od razy lepiej sie poczulem :)

a to dlatego - i jednoczesnie moge Cie tu pocieszyc - ze ja tez wlasnie mam ten problem. Ale rowniez zamierzam do tego dojsc i to jak najszybciej :jupi: :) :cisza: 8)

Zelea 19.04.2003 10:39

Cytat:

no to od razy lepiej sie poczulem :)

a to dlatego - i jednoczesnie moge Cie tu pocieszyc - ze ja tez wlasnie mam ten problem. Ale rowniez zamierzam do tego dojsc i to jak najszybciej :jupi: :) :cisza: 8)

hehe :) fajnie ze mam "kompana" takiej podrozy ;p
pozdro

andrzejj9 19.04.2003 21:57

Cytat:

Zelea napisa***322;(a)
hehe :) fajnie ze mam "kompana" takiej podrozy ;p
pozdro

sam czuje sie razniej :3msie:

no to coz - moge tylko zyczyc powodzenia! :jupi: (Tobie i sobie :) )

Zelea 19.04.2003 22:00

Cytat:

sam czuje sie razniej :3msie:

no to coz - moge tylko zyczyc powodzenia! :jupi: (Tobie i sobie :) )

co by nie zapeszyc powiem "nie dziekuje" (za Ciebie i za siebie :) hehe) :jupi:

jacoob 19.04.2003 22:23

Cytat:

I PEWNY JESTEŚ ŻE TO NIE GRYPA ALBO REUMATYZM ? ;) ^_^

andrzejj9 19.04.2003 22:34

Cytat:

jacoob napisa***322;(a)
teraz, kiedy tak mowisz to... :P ^_^ 8) :cisza: :)

Zelea 22.04.2003 01:44

Cytat:

jacoob napisa***322;(a)
tia ja to juz sam nie wiem...............:(

andrzejj9 22.04.2003 16:56

Cytat:

Zelea napisa***322;(a)
tia ja to juz sam nie wiem...............:(
sa proste sposoby, zeby sie przekonac :)

zreszta sam moze pozbede sie watpliwosci juz jutro :jupi: (chociaz watpie :( )

jacoob 22.04.2003 21:45

Tak czy siak proponuję wam grzane piwo bo na jedno i drugie pomaga :piwo: :piwo:

brzuszki 22.04.2003 22:56

Cytat:

Zelea napisa***322;(a)
Może się zwyczajnie zapytaj;)

andrzejj9 23.04.2003 16:26

Cytat:

jacoob napisa***322;(a)
Tak czy siak proponuję wam grzane piwo bo na jedno i drugie pomaga :piwo: :piwo:
:spoko: :spoko: :spoko: 8)

andrzejj9 23.04.2003 17:02

Cytat:

brzuszki napisa***322;(a)
oj, to wcale nie jest takie proste :( a moze :idea:

Sayuri 23.04.2003 23:42

Widze, ze nad tematem czuwa boski Amor ;)

Panowie: jacoob i andrzejj9: kobiety uwielbiaja kwiaty i poezje. Pamietajcie o tym na majowych randkach ;)

jacoob 24.04.2003 00:04

Cytat:

Sayuri napisa***322;(a)
Widze, ze nad tematem czuwa boski Amor ;)

Panowie: jacoob i andrzejj9: kobiety uwielbiaja kwiaty i poezje. Pamietajcie o tym na majowych randkach ;)

Kwiaty owszem lubią ale jeżeli chodzi o poezję to niestety są to w wiekszości przypadków utarte slogany .Aktualna kobieta nawet z typową duszą romantyczki zamiast echów i achów nad wierszykami woli mieć wspercie w życiu codziennym bo poezja sprawdza się tylko w sielankowych klimatach . Oczywiście nie mówię tu o wszystkich kobietach ponieważ są przypadki gdzie kobieta jest zainteresowana tylko kwiatami i poezją ale to już nie kobieta tylko jakaś eteryczna istota Można się zasłodzić na śmierć ;)

Sayuri 24.04.2003 01:23

Cytat:

jacoob napisa***322;(a)
Kwiaty owszem lubią ale jeżeli chodzi o poezję to niestety są to w wiekszości przypadków utarte slogany .Aktualna kobieta nawet z typową duszą romantyczki zamiast echów i achów nad wierszykami woli mieć wspercie w życiu codziennym bo poezja sprawdza się tylko w sielankowych klimatach . Oczywiście nie mówię tu o wszystkich kobietach ponieważ są przypadki gdzie kobieta jest zainteresowana tylko kwiatami i poezją ale to już nie kobieta tylko jakaś eteryczna istota Można się zasłodzić na śmierć ;)

W jednym zgadzamy sie w 100%: nie chce tu generalizowac, tak samo jak ty. Wypowiadalam sie raczej z subiektywnego punktu widzenia-kobiety realistki, miewajacej napady romantycznych wzruszen ;) Nie wiem tylko czy zaliczam sie do kobiet tzw. aktualnych...moze chcodzilo o nowoczesne, wspolczesne business women...chociaz one tez pewnie lubia posluchac Grechuty od czasu do czasu, albo poczytac wierszyki Lesmiana.

Dopinguje zatem wszelkie Twoje dzialania, zmierzajace w celu wspierania w zyciu codziennym Twoich wiosennych milosci. :3msie:
Slodzic wolno, ale z umiarem ;)

mapsajm 24.04.2003 01:28

Cytat:

Sayuri napisa***322;(a)
[...]chociaz one [kobiety] tez pewnie lubia posluchac Grechuty od czasu do czasu, albo poczytac wierszyki Lesmiana. [...]
no poprostu się wzruszyłem...

Sayuri 24.04.2003 01:36

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
no poprostu się wzruszyłem...
Wiem Maps, Ciebie wzrusza tylko metal i Szopen ;)

Zelea 24.04.2003 01:38

Cytat:

brzuszki napisa***322;(a)
to nie jest takie proste :(
zawsze mnie ogarnia strach przed takim czyms ale powolutku malymi groczkami dochodze do sedna sprawy :) :jezyk:

mapsajm 24.04.2003 01:43

Cytat:

Zelea napisa***322;(a)
to nie jest takie proste :(
zawsze mnie ogarnia strach przed takim czyms ale powolutku malymi groczkami dochodze do sedna sprawy :) :jezyk:

to wykitujesz, zanim dojdziesz! a przed śmiercią i tak zaczniesz się jąkać. podchodzisz i bez zastanowienia, bez planów, może nawet bezrozumnie:)

mapsajm 24.04.2003 01:46

Cytat:

Sayuri napisa***322;(a)
Wiem Maps, Ciebie wzrusza tylko metal i Szopen ;)
no, bez przesady! wzruszam się jeszcze na widok koprofilii - powiem nawet, że dogłębnie mnie to wzrusza, wręcz po fundamenty mojego jestestwa...

-Sid-The-Rat=> 24.04.2003 01:46

az chcialbym to zobaczyc...

Zelea 24.04.2003 01:48

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
to wykitujesz, zanim dojdziesz! a przed śmiercią i tak zaczniesz się jąkać. podchodzisz i bez zastanowienia, bez planów, może nawet bezrozumnie:)
hm........ w sumie takiego czesgos nie bralem pod uwage ale widze ze chyba powinienem wiec od dzis trzeba zmienic taktyke :) przez noc cos moze wykombinuje ;p i wtedy zaatakuje z ukrycia takie male zaskoczenia :) hehe || :fiu:

mapsajm 24.04.2003 01:52

Cytat:

Zelea napisa***322;(a)
hm........ w sumie takiego czesgos nie bralem pod uwage ale widze ze chyba powinienem wiec od dzis trzeba zmienic taktyke :) przez noc cos moze wykombinuje ;p i wtedy zaatakuje z ukrycia takie male zaskoczenia :) hehe || :fiu:
Zelea, ty czytaj uważnie, co ja piszę:
NIE ZASTANAWIASZ SIĘ!!! ZADNE OBMYŚLANIE ZMAINY TAKTYKI NIE WCHODZI W GRĘ! PODCHODZISZ. NADAL NIE MYŚLISZ - POPROSTU MÓWISZ!!! siedem sekund później już wiesz wszystko.

mapsajm 24.04.2003 01:53

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
az chcialbym to zobaczyc...
co zobaczyć? mapsajma wzruszającego się na widok koprofilii?

-Sid-The-Rat=> 24.04.2003 01:57

nie - akcje 'bez myslenia' przeprowadzona na kims na kim ci zalezy..
wielu twardzieli widzialem lub luzakow - ale hmm... nawet na nich to byl za duzy kaliber

choc przyznaje - teoria piekna - zero stresow, zmarnowanego czasu i tak dalej - sam bym tak chcial...

mapsajm 24.04.2003 02:00

wpadnij do mnie, to ci pokażę.
a nie jest to znowu takie piękne. czasami fajnie jest mieć nadzieję, że jest wszystko ok... to potrafi bardzo szybko ją rozwiać. ale mniejsze prawdopodobieństwo nerwicy:)

Sayuri 24.04.2003 02:12

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
NIE ZASTANAWIASZ SIĘ!!! ZADNE OBMYŚLANIE ZMAINY TAKTYKI NIE WCHODZI W GRĘ! PODCHODZISZ. NADAL NIE MYŚLISZ - POPROSTU MÓWISZ!!! siedem sekund później już wiesz wszystko.

Cha, tajemnica odkryta...
Nie omieszkam w niedalekiej przyszlosci pokusic sie o dokladna obserwacje podchodow godowych naszych kochanych samcow. Ciekawe czy potwierdzi sie Twoja teoria Maps o spontanicznych akcjach podrywania ;) Moze uda mi sie przedstawic wyniki na forum...

Prywatnie rowniez stosuje ta metode: wykorzystaj Twoje 5 minut, bez dobierania wysublimowanego slownictwa, bez zastanawiania: co ona sobie o mnie pomysli, jak zareaguje itd. itp., wykorzystaj chwile, a gwarantuje ci, ze zrobisz wrazenie... (to byla rada dla Zelei)
Pozdrawiam Sayuri

mapsajm 24.04.2003 02:17

Cytat:

Sayuri napisa***322;(a)
Cha, tajemnica odkryta...
Nie omieszkam w niedalekiej przyszlosci pokusic sie o dokladna obserwacje podchodow godowych naszych kochanych samcow. Ciekawe czy potwierdzi sie Twoja teoria Maps o spontanicznych akcjach podrywania ;) Moze uda mi sie przedstawic wyniki na forum...

[...]

może zrobimy jakieś dwuośrodkowe krzyżowe badanie przekrojowe... dołóżmy jeszcze słowo "randomizowane" i możemy z tym iść do kasy chorych po fundusze

Sayuri 24.04.2003 02:24

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
może zrobimy jakieś dwuośrodkowe krzyżowe badanie przekrojowe... dołóżmy jeszcze słowo "randomizowane" i możemy z tym iść do kasy chorych po fundusze
Badan nad zwierzetami panstwo nie dofinansowywuje tak chetnie ;) ;) ;)
A jezeli juz, musielibysmy raczej wybrac sie do funduszu po jakakolwiek kase...

Zelea 24.04.2003 02:27

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)

czytam uwaznie co piszesz jedyne co mialem namysli to to co zrobic zeby moja nastawienie do tego co piszesz bylo takie samo jak Twoje :) zebym mial taka determinacje :)

Sayuri 24.04.2003 02:30

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
no, bez przesady! wzruszam się jeszcze na widok koprofilii - powiem nawet, że dogłębnie mnie to wzrusza, wręcz po fundamenty mojego jestestwa...
Natrafilam na ciekawa stronke-moze przyda sie w wolnym czasie ;)
http://www.cyber.com.pl/cyberonline/9.shtml

mapsajm 24.04.2003 02:32

Cytat:

Zelea napisa***322;(a)
czytam uwaznie co piszesz jedyne co mialem namysli to to co zrobic zeby moja nastawienie do tego co piszesz bylo takie samo jak Twoje :) zebym mial taka determinacje :)
jesteś na dobrej drodze. tylko pamiętaj:
one niechętnie odpowiadają "tak" na pytanie stwierdzenie - "cześć. kochasz mnie i pójdziesz ze mną do łóżka?":)

Zelea 24.04.2003 02:32

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
wpadnij do mnie, to ci pokażę.
a nie jest to znowu takie piękne. czasami fajnie jest mieć nadzieję, że jest wszystko ok... to potrafi bardzo szybko ją rozwiać. ale mniejsze prawdopodobieństwo nerwicy:)

w sumie to ja bym wpadl :) chetnie zobaczyl Cie w akcji :P hehe
a co do tej nadzieji czasami to jesli juz mowa o nadzieji to dla mnie nie czasami acz zawsze.............;p

Zelea 24.04.2003 02:33

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
jesteś na dobrej drodze. tylko pamiętaj:
one niechętnie odpowiadają "tak" na pytanie stwierdzenie - "cześć. kochasz mnie i pójdziesz ze mną do łóżka?":)

hehehehe ^_^ :D do tego pytania to mi jeszcze daleko :jezyk: hehe

mapsajm 24.04.2003 02:34

Cytat:

Sayuri napisa***322;(a)
Natrafilam na ciekawa stronke-moze przyda sie w wolnym czasie ;)
http://www.cyber.com.pl/cyberonline/9.shtml

"Wystarczy szczerze odpowiedzieć na obszerną listę szczegółowych pytań (50-1500)"... dalej już mi się nie chciało czytać, ale napewno jest fajne;)

-Sid-The-Rat=> 24.04.2003 02:39

jesli umiejetnie w pytaniu-stwierdzeniu uzyjesz akcentow, tembru glosu i paru inncyh rzeczy - a zwlaszcza dasz do zrozumienia ze w sumie to ci nie zalezy - to sa pewne niemale szanse powodzenia :)

tylko - pytanie - czy tobie zalezy na takich sukcesach?

Zelea 24.04.2003 02:41

Cytat:

jesli umiejetnie w pytaniu-stwierdzeniu uzyjesz akcentow, tembru glosu i paru inncyh rzeczy - a zwlaszcza dasz do zrozumienia ze w sumie to ci nie zalezy - to sa pewne niemale szanse powodzenia :)

tylko - pytanie - czy tobie zalezy na takich sukcesach?

czytajac to wszystko czuje sie jak maly chlopczyk :P w gronie doswiadczonych facetow :P hehe

Sayuri 24.04.2003 02:45

Cytat:

Zelea napisa***322;(a)
czytajac to wszystko czuje sie jak maly chlopczyk :P w gronie doswiadczonych facetow :P hehe
No i KOBIETY !!!
Ale uwazaj Zelea kto duzo mowi, ten malo robi!!!

Zelea 24.04.2003 02:46

Cytat:

Sayuri napisa***322;(a)
No i KOBIETY !!!

a przepraszam najmocniej za moje przeoczenie oczywiscie takze i Kobiety :)
w sumie to jestem malomowny jak by co :) hehe ^_^

mapsajm 24.04.2003 02:48

Cytat:

Sayuri napisa***322;(a)
No i KOBIETY !!!

święte słowa!!! dlatego właśnie moje wypowiedzi są takie krótkie i rzeczowe z odpowiednim "tembrem" głosu i wogóle cacy.

mapsajm 24.04.2003 02:52

Cytat:

Zelea napisa***322;(a)
co ty? ja nie jestem doświadczony! ja nie wiem, co mówię - zapytaj Sida:P :)

mapsajm 24.04.2003 02:54

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
w sumie, to nawet zacząłem się zastanawiać, czy przypadkiem nie jestem dziewicą? ale zauważyłem, iż nie mam błony, więc wszystko jest ok.

Zelea 24.04.2003 02:55

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
hm............. zbiles mnie ztropu :P

Zelea 24.04.2003 02:55

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
w sumie, to nawet zacząłem się zastanawiać, czy przypadkiem nie jestem dziewicą? ale zauważyłem, iż nie mam błony, więc wszystko jest ok.
:blee: heheheheheehehehe :cisza: ^_^ :D

mapsajm 24.04.2003 02:57

nie wiem, czy mówię to z odpowiednim "tembrem", ale wymiatam spać - może jakiś wierszyk mi się rzuci na wymysł albo rozpłynę się w pościeli z włosów Sayuri...

mapsajm 24.04.2003 02:58

Cytat:

Zelea napisa***322;(a)
hm............. zbiles mnie ztropu :P
po to tu jestem8)

Zelea 24.04.2003 03:00

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
po to tu jestem8)
no to czegos takiego iz ujze siem nie spodziewalem :) :P hehe ale spoko
dobranoc panu :P

ja tez zaraz idem chyba jestem padniety

andrzejj9 24.04.2003 14:15

Kurcze, jeden dzien mnie nie bylo, a to topic tak sie rozwinal :o

Cytat:

nie - akcje 'bez myslenia' przeprowadzona na kims na kim ci zalezy..
wielu twardzieli widzialem lub luzakow - ale hmm... nawet na nich to byl za duzy kaliber

choc przyznaje - teoria piekna - zero stresow, zmarnowanego czasu i tak dalej - sam bym tak chcial...

no wlasnie, niestety (a moze stety ??? ) tak wlasnie jest. Sam nie narzekam na niesmialosc. Nie mam problemu ze znalezieniem sie w naprawde wielu roznych sytuacjach, ale jednak kiedy przychodzi do tego, ze mialbym o cos waznego dla mnie spytac sie tej jednej waznej osoby, pojawiaja sie problemy (i to duze). Wychodzi na to, ze im bardziej mi na tej osobie zalezy, tym niepewniej sie czuje w jej towarzystwie (przynajmniej na razie). A jesli tak to znaczy, ze naprawde bardzo mi zalezy.

Cytat:

hmmm, to dalej wcale nie jest takie proste
:cisza:

Cytat:

to wykitujesz, zanim dojdziesz! a przed śmiercią i tak zaczniesz się jąkać. podchodzisz i bez zastanowienia, bez planów, może nawet bezrozumnie
ale tu jak najbardziej masz racje (tylko co z tego, sam o tym wiem) :jupi:

Zelea 24.04.2003 14:36

Cytat:

Kurcze, jeden dzien mnie nie bylo, a to topic tak sie rozwinal :o

no wlasnie, niestety (a moze stety ??? ) tak wlasnie jest. Sam nie narzekam na niesmialosc. Nie mam problemu ze znalezieniem sie w naprawde wielu roznych sytuacjach, ale jednak kiedy przychodzi do tego, ze mialbym o cos waznego dla mnie spytac sie tej jednej waznej osoby, pojawiaja sie problemy (i to duze). Wychodzi na to, ze im bardziej mi na tej osobie zalezy, tym niepewniej sie czuje w jej towarzystwie (przynajmniej na razie). A jesli tak to znaczy, ze naprawde bardzo mi zalezy.

hmmm, to dalej wcale nie jest takie proste
:cisza:

ale tu jak najbardziej masz racje (tylko co z tego, sam o tym wiem) :jupi:

no topic siem rozwinal fakt a ja jestem w szok gdyz ja jestem jego autorem a w nim rozmow tzn tematow rozwinietych zostalo kilka
nie sadzilem ze wogule topic taki o takim temacie moze do takich rozmiarow urosnac.... co mnie bardzo cieszy :jupi: ;p

Pedros 26.04.2003 07:13

Pewnie, że już wiosna :)
Dziś koszę trawnik :)8)

Pawel_k 26.04.2003 07:41

Cytat:

Pedros napisa***322;(a)

no to powodzenia i uwazaj na drzewa ;p :P

mapsajm 26.04.2003 09:28

Cytat:

Pedros napisa***322;(a)

masz w domu trawnik?:o super:jupi:

Zelea 26.04.2003 11:17

Cytat:

Pedros napisa***322;(a)

to pewnie mozesz grac w golfa :P hehe

mapsajm 26.04.2003 11:55

to ja idę zasadzić trawę, skoro mówicie, że już rośnie. zielona trawa na brązowym dachu będzie się wybitnie komponowała z różwymi murami domu:idea:

jacoob 26.04.2003 12:01

Cytat:

Pedros napisa***322;(a)

jasne że jest, ja od trzech dni szoruje a następnie maluje kuchnie w tonacji żółto slonecznej z elementami zielonej limonki Nawet niewiedzialem że takie kolory istnieją ale teraz juz jestem doswiadczony w tym temacie^_^ :fiu:

mapsajm 26.04.2003 12:03

Cytat:

jacoob napisa***322;(a)
jasne że jest, ja od trzech dni szoruje a następnie maluje kuchnie w tonacji żółto slonecznej z elementami zielonej limonki Nawet niewiedzialem że takie kolory istnieją ale teraz juz jestem doswiadczony w tym temacie^_^ :fiu:
człowiek uczy się całe życie:)

-Sid-The-Rat=> 26.04.2003 12:15

czasem czlowieka UCZA cale zycie :)

Zelea 26.04.2003 12:52

Cytat:

czasem czlowiekowi nic nei trafia do glowy :P hehe ^_^ :D

JacoM 26.04.2003 14:28

Nauki Matki

Cytat:

A propo nauki ktos czytał moze CD-Action majowy i dzial na luzie jest fajny artykuł o tym czego moze matka nauczycc np.
Nauczyła mnie przewidywania :"Tylko załóż czysta bielizne na wypadek jakbys miał wypadek"
Nauczyla mnie ironii :"śmiej sie, a zaraz ci dam powód do płaczu"
Nauczyła mnie religii :"lepiej się módl zeby na dywanie nie było śladu"
Nauczyła mnie doceniać dobrze wykonaną pracę :"jeśli zamierzacie sie pozabijac to zróbcie to na zewnątrz. Przed chwilą skonczylam sprzatac!"

jacoob 26.04.2003 15:59

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
człowiek uczy się całe życie:)
Uczy ? ja bym to nazwał inaczej : człowiek jest tyranizowany i wyzyskiwany całe życie . Panowie nie zeńcie się ! Kuchnia zaczyna wyglądać całkiem niezle ale moja zona zaczela porownywać ją z nieodnowionym przedpokojem :( Stwierdziła narazie bardzo delikatnie że jakoś tak przykro wygląda , taki smutny ...Oczywiście za jakieś 3 godzinki myśl dojrzeje i na odnawianiu kuchni się nie skończy !!! HELP ME :cisza: :cisza: :cisza: :blee:

Zelea 26.04.2003 18:57

Cytat:

jacoob napisa***322;(a)
Uczy ? ja bym to nazwał inaczej : człowiek jest tyranizowany i wyzyskiwany całe życie . Panowie nie zeńcie się ! Kuchnia zaczyna wyglądać całkiem niezle ale moja zona zaczela porownywać ją z nieodnowionym przedpokojem :( Stwierdziła narazie bardzo delikatnie że jakoś tak przykro wygląda , taki smutny ...Oczywiście za jakieś 3 godzinki myśl dojrzeje i na odnawianiu kuchni się nie skończy !!! HELP ME :cisza: :cisza: :cisza: :blee:
dzwonic po ekpie remontowa ?? :) hehe

mapsajm 26.04.2003 19:56

Cytat:

jacoob napisa***322;(a)
powiedz, że dowiedziałeś się w necie z badzo wiarygodnego źródła (np. ode mnie:) ), że krzykiem następnego sezonu kuchennego będą smutne kuchnie... może pomoze.

andrzejj9 26.04.2003 22:27

Cytat:

jacoob napisa***322;(a)

pociesze Cie troche :) Co prawda ja jeszcze zony nie mam i daleko mi do tego, ale w domu rowniez remonty i juz naprawde tym jestem zmeczony. Od miesiaca (a wlasciwie to od pol roku, bo pod koniec pazdziernika zmieniane byly w calym domu rury, wiec trzeba bylo wszystko kuc i do marca tego roku juz tak zostalo) remontowane byly lazienki (na szczescie przez robotnikow), a teraz trzeba jeszcze to wszystko wykanczac czyli np szlifowac i malowac boazerie, malowac drzwi (szlifowac rowniez), kilka razy dziennie czyscic caly dom z ton kurzu, przycinac listwy, przybijac je, co chwila dokupywac jakies brakujace materialy...i jeszcze naprawde wiele innych rzeczy. Najgorsze, ze takie prace wykonczeniowe zajmuja naprawde duzo czasu i wcale nie widac konca. Do tego zrobila sie juz naprawde ladna pogoda, wiec nalezaloby w koncu doprowadzic do ladu ogrodek (z oczkiem, wiec wymiana w nim wody i czyszczenie go rowniez beda mialy miejsce juz bardzo niedlugo)....
a tak w ogole to pisze troche bez sensu bo malowalem dzisiaj przez spora czesc dnia boazerie lakierem i sie go tyle nawdychalem, ze mam juz wszystkiego dosyc :(
W kazdym razie chcialem Cie pocieszyc, ze nie tylko Ty musisz tak tyrac, mam nadzieje, ze mi sie udalo ;)

Pedros 26.04.2003 23:33

Cytat:

Pawel_k napisa***322;(a)
no to powodzenia i uwazaj na drzewa ;p :P
Uważałem
:)

Pedros 26.04.2003 23:34

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
masz w domu trawnik?:o super:jupi:
wokół domu, wokół :chytry:

Pedros 26.04.2003 23:35

Cytat:

Zelea napisa***322;(a)
to pewnie mozesz grac w golfa :P hehe
Nie mogę bo nie umiem :)

Pedros 26.04.2003 23:37

Cytat:

jacoob napisa***322;(a)
Ja to przeszedłem w tamtym roku jak mnie 2 miesiące na forum nie było ;)
Ale już mi dzieci narysowały pajęczyny na ścianach i takie tam... kwiatki i inne :)

Pedros 26.04.2003 23:42

Cytat:

jacoob napisa***322;(a)
Mogę Ci pomóc. Całkiem bezinteresownie.
Też jestem w niewoli.
I też wiem o co chodzi.

PS. A ratunek w moim powyższym poście - dzieci wszystko przemalują :)
Więc nie warto :)

Zelea 26.04.2003 23:53

Cytat:

pociesze Cie troche :) Co prawda ja jeszcze zony nie mam i daleko mi do tego, ale w domu rowniez remonty i juz naprawde tym jestem zmeczony. Od miesiaca (a wlasciwie to od pol roku, bo pod koniec pazdziernika zmieniane byly w calym domu rury, wiec trzeba bylo wszystko kuc i do marca tego roku juz tak zostalo) remontowane byly lazienki (na szczescie przez robotnikow), a teraz trzeba jeszcze to wszystko wykanczac czyli np szlifowac i malowac boazerie, malowac drzwi (szlifowac rowniez), kilka razy dziennie czyscic caly dom z ton kurzu, przycinac listwy, przybijac je, co chwila dokupywac jakies brakujace materialy...i jeszcze naprawde wiele innych rzeczy. Najgorsze, ze takie prace wykonczeniowe zajmuja naprawde duzo czasu i wcale nie widac konca. Do tego zrobila sie juz naprawde ladna pogoda, wiec nalezaloby w koncu doprowadzic do ladu ogrodek (z oczkiem, wiec wymiana w nim wody i czyszczenie go rowniez beda mialy miejsce juz bardzo niedlugo)....
a tak w ogole to pisze troche bez sensu bo malowalem dzisiaj przez spora czesc dnia boazerie lakierem i sie go tyle nawdychalem, ze mam juz wszystkiego dosyc :(
W kazdym razie chcialem Cie pocieszyc, ze nie tylko Ty musisz tak tyrac, mam nadzieje, ze mi sie udalo ;)

no to ja powiem ze 2 tygodnie temu mialem remont duzego pokoju w domu caly - masakra !!! i jeszcze kibelek kilka dni ciezkiej charowy takze ja tez Was rozumiem....

Zelea 26.04.2003 23:54

Cytat:

Pedros napisa***322;(a)
Nie mogę bo nie umiem :)
wszystkiego podobno mozna sie nauczyc mam kumpla w grupie ktory gra w golfa :) hehe

mapsajm 27.04.2003 01:23

Cytat:

Pedros napisa***322;(a)
wokół domu, wokół :chytry:
po co ci trawnik wokół domu, na którym nie grasz w golfa?:o

Zetoxa 27.04.2003 07:00

Pedros, napewno by grał w golfa, tylko - centuś jeden - na porządne kije żałuje marnych kilka tysięcy złotych polskich || :blee:

jacoob 27.04.2003 12:02

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
Do koszenia^_^

jacoob 27.04.2003 12:11

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
powiedz, że dowiedziałeś się w necie z badzo wiarygodnego źródła (np. ode mnie:) ), że krzykiem następnego sezonu kuchennego będą smutne kuchnie... może pomoze.
Kuchnia już nie jest smutna , zakusy były na przedpokój ale jakoś zostało mi odroczone do lata :o .Może do tej pory jej przejdzie , chyba że moje sloneczko wymyśli odnawianie przedpokoju jednym rzutem z pokojami. Całe szczęście ze lazienkę odwaliłem w tamtym roku :blee: :blee: :blee:

Pedros 27.04.2003 12:34

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
do deptania :chytry:
turalam się po nim, chowam się w trawie... i takie tam...:chytry:
i jacoob ma rację - do koszenia ;)

btw Zetoxa - ja bym może i te kije kupił, ale:
1. myliłyby mi się z kijami do nart
2. mam tyle dołków, że nie wiedziałbym do którego trafiać
3. szkoda mi okien sąsiadów i moich nerwów
4. nie mam jeszcze takiego samochodzika do jeżdżenia po polu golfowym
;)

btw - trawnik skosiłem :) teraz pada deszcz :) nie ma to jak wiosna :)

Pedros 27.04.2003 12:36

Cytat:

Zelea napisa***322;(a)
wszystkiego podobno mozna sie nauczyc mam kumpla w grupie ktory gra w golfa :) hehe
ano podobno można
ale ze wszystkich gier zręcznościowych najbardziej odpowiada mi brydż
^_^

Zelea 27.04.2003 12:48

Cytat:

Pedros napisa***322;(a)
ano podobno można
^_^

no fakt brydz jest zrecznosciowa gra :P hehe ^_^ :D
moze mnie nauczysz ?? bo nie umiem a chetnie sie nauczem :) hehe ;p

andrzejj9 27.04.2003 18:16

Cytat:

Zelea napisa***322;(a)
no fakt brydz jest zrecznosciowa gra :P hehe ^_^ :D
moze mnie nauczysz ?? bo nie umiem a chetnie sie nauczem :) hehe ;p

w skrocie: rozdajesz po trzynascie kart, nastepnie przez kilka minut probujesz cos z partnerem ustalic, a przez reszte rozgrywki przekonujecie sie, ze mieliscie na mysli cos zupelnie innego ;) :P :cisza:

Zelea 28.04.2003 10:21

Cytat:

w skrocie: rozdajesz po trzynascie kart, nastepnie przez kilka minut probujesz cos z partnerem ustalic, a przez reszte rozgrywki przekonujecie sie, ze mieliscie na mysli cos zupelnie innego ;) :P :cisza:
hehehe okej to juz umiem w takim razie :P hehe
zagra ktos ? ;p ^_^ :D

mapsajm 28.04.2003 12:50

Cytat:

Pedros napisa***322;(a)
ano podobno można
^_^

jesteś pewnien, że nie wolisz szachów?

-Sid-The-Rat=> 28.04.2003 12:56

przy brydzu nie przeszkadzaja trzesace sie rece :) a przy szachach niestety tak...
wiem z autopsji :piwo:

mapsajm 28.04.2003 13:04

Cytat:

przy brydzu nie przeszkadzaja trzesace sie rece :) a przy szachach niestety tak...
wiem z autopsji :piwo:

jeżeli w brydża się gra tak samo, jak w pokera (rozbieranego, oczywiście), to chyba jest to całkiem naturalne, że się ręce trzęsą:)

Pedros 28.04.2003 13:05

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
jesteś pewnien, że nie wolisz szachów?
jestem - brydż is my love :) (poza "dziadkiem" oczywiście ;))
btw - Sid - przy brydżu też przeszkadzają trzęsące się ręce
:chytry:

-Sid-The-Rat=> 28.04.2003 13:08

nawet na turniejach moglem grac z ostrym kacem i rekmi zyjacymi wlasnym zyciem.. :), w szachach bylby to odpowiednik ciskania figurami po calym stole...

Pedros 28.04.2003 14:08

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
jeżeli w brydża się gra tak samo, jak w pokera (rozbieranego, oczywiście), to chyba jest to całkiem naturalne, że się ręce trzęsą:)
A Ty sobie wyobrażasz rozbierającego się "dziadka" ? he he :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:59.