![]() |
Cytat:
poza tym ja nie mówię czułych słówek prokuratorskim dziewczynkom!!!:chytry: |
Cytat:
|
Cytat:
może, jak już będę stary i zramolały i palący 30 papierosów dziennie i o sexie opowiadający jedynie w dowcipach, to zamarzę o córeczkach. ale, póki co... |
Cytat:
Mam jeszcze w rękawie dowcip o ojcu i synu... kiedyś Ci opowiem :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
- I jak tam synu? - ojciec pyta. - 10 razy - odpowiada syn - a Ty tato? - A ja raz Po 5 latach. - I jak tam synu? - ojciec pyta. - 5 razy - odpowiada syn - a Ty tato? - A ja raz Po następnych 5 latach. - I jak tam synu? - ojciec pyta. - 1 raz - odpowiada syn - a Ty tato? - I ja raz Po następnych 5 latach. - I jak tam synu? - ojciec pyta. - Ja już nie moge tato - odpowiada syn - a Ty tato? - A ja raz Dobranoc... marzycielu ||:chytry: |
Re: wiosna juz :) hehe
Cytat:
po pracy rozpocząłem sezon wycieczek rowerowych pozostało jeszcze tylko rozpocząć sezon ognisk w lesie ech... słońce na niebie, wiatr we włosach, mnóstwo kobiet na ulicach... chyba trzeba się znowu zakochać |
Re: Re: wiosna juz :) hehe
Cytat:
|
Re: Re: Re: wiosna juz :) hehe
Cytat:
|
Ciekawe jak długo jeszcze będziemy się cieszyć tą wiosną. Ale byście się zdziwili jakby w maju śnieg spadł;) A tak wogóle to wiosna jest super. Tylko, że się uczyć nie chce i człowiek tylko miłóśćią żyje.:)
|
Cytat:
|
Cytat:
(kurcze, mnie chyba tez cos lapie ;) ) |
Cytat:
|
Cytat:
a to dlatego - i jednoczesnie moge Cie tu pocieszyc - ze ja tez wlasnie mam ten problem. Ale rowniez zamierzam do tego dojsc i to jak najszybciej :jupi: :) :cisza: 8) |
Cytat:
pozdro |
Cytat:
no to coz - moge tylko zyczyc powodzenia! :jupi: (Tobie i sobie :) ) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
zreszta sam moze pozbede sie watpliwosci juz jutro :jupi: (chociaz watpie :( ) |
Tak czy siak proponuję wam grzane piwo bo na jedno i drugie pomaga :piwo: :piwo:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Widze, ze nad tematem czuwa boski Amor ;)
Panowie: jacoob i andrzejj9: kobiety uwielbiaja kwiaty i poezje. Pamietajcie o tym na majowych randkach ;) |
Cytat:
|
Cytat:
W jednym zgadzamy sie w 100%: nie chce tu generalizowac, tak samo jak ty. Wypowiadalam sie raczej z subiektywnego punktu widzenia-kobiety realistki, miewajacej napady romantycznych wzruszen ;) Nie wiem tylko czy zaliczam sie do kobiet tzw. aktualnych...moze chcodzilo o nowoczesne, wspolczesne business women...chociaz one tez pewnie lubia posluchac Grechuty od czasu do czasu, albo poczytac wierszyki Lesmiana. Dopinguje zatem wszelkie Twoje dzialania, zmierzajace w celu wspierania w zyciu codziennym Twoich wiosennych milosci. :3msie: Slodzic wolno, ale z umiarem ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
zawsze mnie ogarnia strach przed takim czyms ale powolutku malymi groczkami dochodze do sedna sprawy :) :jezyk: |
Cytat:
|
Cytat:
|
az chcialbym to zobaczyc...
|
Cytat:
|
Cytat:
NIE ZASTANAWIASZ SIĘ!!! ZADNE OBMYŚLANIE ZMAINY TAKTYKI NIE WCHODZI W GRĘ! PODCHODZISZ. NADAL NIE MYŚLISZ - POPROSTU MÓWISZ!!! siedem sekund później już wiesz wszystko. |
Cytat:
|
nie - akcje 'bez myslenia' przeprowadzona na kims na kim ci zalezy..
wielu twardzieli widzialem lub luzakow - ale hmm... nawet na nich to byl za duzy kaliber choc przyznaje - teoria piekna - zero stresow, zmarnowanego czasu i tak dalej - sam bym tak chcial... |
wpadnij do mnie, to ci pokażę.
a nie jest to znowu takie piękne. czasami fajnie jest mieć nadzieję, że jest wszystko ok... to potrafi bardzo szybko ją rozwiać. ale mniejsze prawdopodobieństwo nerwicy:) |
Cytat:
Nie omieszkam w niedalekiej przyszlosci pokusic sie o dokladna obserwacje podchodow godowych naszych kochanych samcow. Ciekawe czy potwierdzi sie Twoja teoria Maps o spontanicznych akcjach podrywania ;) Moze uda mi sie przedstawic wyniki na forum... Prywatnie rowniez stosuje ta metode: wykorzystaj Twoje 5 minut, bez dobierania wysublimowanego slownictwa, bez zastanawiania: co ona sobie o mnie pomysli, jak zareaguje itd. itp., wykorzystaj chwile, a gwarantuje ci, ze zrobisz wrazenie... (to byla rada dla Zelei) Pozdrawiam Sayuri |
Cytat:
|
Cytat:
A jezeli juz, musielibysmy raczej wybrac sie do funduszu po jakakolwiek kase... |
Cytat:
|
Cytat:
http://www.cyber.com.pl/cyberonline/9.shtml |
Cytat:
one niechętnie odpowiadają "tak" na pytanie stwierdzenie - "cześć. kochasz mnie i pójdziesz ze mną do łóżka?":) |
Cytat:
a co do tej nadzieji czasami to jesli juz mowa o nadzieji to dla mnie nie czasami acz zawsze.............;p |
Cytat:
|
Cytat:
|
jesli umiejetnie w pytaniu-stwierdzeniu uzyjesz akcentow, tembru glosu i paru inncyh rzeczy - a zwlaszcza dasz do zrozumienia ze w sumie to ci nie zalezy - to sa pewne niemale szanse powodzenia :)
tylko - pytanie - czy tobie zalezy na takich sukcesach? |
Cytat:
|
Cytat:
Ale uwazaj Zelea kto duzo mowi, ten malo robi!!! |
Cytat:
w sumie to jestem malomowny jak by co :) hehe ^_^ |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
nie wiem, czy mówię to z odpowiednim "tembrem", ale wymiatam spać - może jakiś wierszyk mi się rzuci na wymysł albo rozpłynę się w pościeli z włosów Sayuri...
|
Cytat:
|
Cytat:
dobranoc panu :P ja tez zaraz idem chyba jestem padniety |
Kurcze, jeden dzien mnie nie bylo, a to topic tak sie rozwinal :o
Cytat:
Cytat:
:cisza: Cytat:
|
Cytat:
nie sadzilem ze wogule topic taki o takim temacie moze do takich rozmiarow urosnac.... co mnie bardzo cieszy :jupi: ;p |
Pewnie, że już wiosna :)
Dziś koszę trawnik :)8) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
to ja idę zasadzić trawę, skoro mówicie, że już rośnie. zielona trawa na brązowym dachu będzie się wybitnie komponowała z różwymi murami domu:idea:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
czasem czlowieka UCZA cale zycie :)
|
Cytat:
|
Nauki Matki
Cytat:
A propo nauki ktos czytał moze CD-Action majowy i dzial na luzie jest fajny artykuł o tym czego moze matka nauczycc np. Nauczyła mnie przewidywania :"Tylko załóż czysta bielizne na wypadek jakbys miał wypadek" Nauczyla mnie ironii :"śmiej sie, a zaraz ci dam powód do płaczu" Nauczyła mnie religii :"lepiej się módl zeby na dywanie nie było śladu" Nauczyła mnie doceniać dobrze wykonaną pracę :"jeśli zamierzacie sie pozabijac to zróbcie to na zewnątrz. Przed chwilą skonczylam sprzatac!" |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
pociesze Cie troche :) Co prawda ja jeszcze zony nie mam i daleko mi do tego, ale w domu rowniez remonty i juz naprawde tym jestem zmeczony. Od miesiaca (a wlasciwie to od pol roku, bo pod koniec pazdziernika zmieniane byly w calym domu rury, wiec trzeba bylo wszystko kuc i do marca tego roku juz tak zostalo) remontowane byly lazienki (na szczescie przez robotnikow), a teraz trzeba jeszcze to wszystko wykanczac czyli np szlifowac i malowac boazerie, malowac drzwi (szlifowac rowniez), kilka razy dziennie czyscic caly dom z ton kurzu, przycinac listwy, przybijac je, co chwila dokupywac jakies brakujace materialy...i jeszcze naprawde wiele innych rzeczy. Najgorsze, ze takie prace wykonczeniowe zajmuja naprawde duzo czasu i wcale nie widac konca. Do tego zrobila sie juz naprawde ladna pogoda, wiec nalezaloby w koncu doprowadzic do ladu ogrodek (z oczkiem, wiec wymiana w nim wody i czyszczenie go rowniez beda mialy miejsce juz bardzo niedlugo).... a tak w ogole to pisze troche bez sensu bo malowalem dzisiaj przez spora czesc dnia boazerie lakierem i sie go tyle nawdychalem, ze mam juz wszystkiego dosyc :( W kazdym razie chcialem Cie pocieszyc, ze nie tylko Ty musisz tak tyrac, mam nadzieje, ze mi sie udalo ;) |
Cytat:
:) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ale już mi dzieci narysowały pajęczyny na ścianach i takie tam... kwiatki i inne :) |
Cytat:
Też jestem w niewoli. I też wiem o co chodzi. PS. A ratunek w moim powyższym poście - dzieci wszystko przemalują :) Więc nie warto :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Pedros, napewno by grał w golfa, tylko - centuś jeden - na porządne kije żałuje marnych kilka tysięcy złotych polskich || :blee:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
turalam się po nim, chowam się w trawie... i takie tam...:chytry: i jacoob ma rację - do koszenia ;) btw Zetoxa - ja bym może i te kije kupił, ale: 1. myliłyby mi się z kijami do nart 2. mam tyle dołków, że nie wiedziałbym do którego trafiać 3. szkoda mi okien sąsiadów i moich nerwów 4. nie mam jeszcze takiego samochodzika do jeżdżenia po polu golfowym ;) btw - trawnik skosiłem :) teraz pada deszcz :) nie ma to jak wiosna :) |
Cytat:
ale ze wszystkich gier zręcznościowych najbardziej odpowiada mi brydż ^_^ |
Cytat:
moze mnie nauczysz ?? bo nie umiem a chetnie sie nauczem :) hehe ;p |
Cytat:
|
Cytat:
zagra ktos ? ;p ^_^ :D |
Cytat:
|
przy brydzu nie przeszkadzaja trzesace sie rece :) a przy szachach niestety tak...
wiem z autopsji :piwo: |
Cytat:
|
Cytat:
btw - Sid - przy brydżu też przeszkadzają trzęsące się ręce :chytry: |
nawet na turniejach moglem grac z ostrym kacem i rekmi zyjacymi wlasnym zyciem.. :), w szachach bylby to odpowiednik ciskania figurami po calym stole...
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:59. |