![]() |
Cytat:
|
obściskiwać się ??? fu 99% to panowie
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
[QUOTE]Pedros napisa***322;(a)
[B]jestem - brydż is my love :) (poza "dziadkiem" oczywiście ;)) Pedros, pozwolisz, ze tym razem to ja pokonspiruje sie troche z Toba ;)...i zapytam: czy ten "dziadek" to rowniez tak rewelacyjna gra zrecznosciowa...? Nie jestem w temacie...a chyba powinnam, bo maps zaczal cos sugerowac...:) |
Cytat:
A skad Ty Mapsiku wiesz co ta kochana Sayuri moze sobie wyobrazac...? ;) |
Cytat:
a jakbym nawet nie wiedział, to mi inni grzecznie pezypominają, że przecież wiem wszystko. |
[QUOTE]mapsajm napisa***322;(a)
[B]bo ja wiem wszystko. Wszystko-slowo bezczelne i nadete pycha. Udaje, ze niczego nie pomija, ze skupia, obejmuje, zawiera i ma. Teraz bede sie bala wyobrazac cokolwiek, skoro przeswietlasz wszystkie moje mysli, ale ostrzegam, czasem lepiej dostac sie w rece mordercy niz do mysli namietnej kobiety :chytry: |
eh.. namietna kobieta..
w rzeczywistosci duza zadkosc......... :( albo mialem pecha :(:( |
Cytat:
Uszy do gory Sid, jeszcze sporo przed Toba! Na wszystko przychodzi kiedys czas... |
zadkosc nie oznacza niemozliwosci... :)
wiem o czym mowisz.. ps. bardzo w cenie sa delikatne i sprawne lapki muzyka :) |
Cytat:
|
zebys sie nie zdziwil...
swiezy muzyk amator - moze, ktos kto gra 15 lat - nie... :) |
[QUOTE]Sayuri napisa***322;(a)
Cytat:
Jeśli chodzi o tego dziadka - brałem raczej pod uwagę terminologię brydżową, ale ... niekoniecznie. Grywasz w brydża? btw- pewnie, że tak, uwielbiam pokonspirować, jestem dyskretny :chytry: |
Cytat:
|
Cytat:
:chytry: |
Cytat:
|
Cytat:
A jest czego! Nie kazdemu natura dala talenta muzyczne i tyle samozaparcia, aby uczyc sie muzykowac na wlasna reke. Kto wie, moze kiedys Sid powymieniamy sie amatorskimi doswiadczeniami :chytry: Ps. Na jakim sprzecie (oprocz oczywiscie kompa) cwiczysz te swoje delikatne i sprawne lapki? |
gitarka - jest w podpisie - Fender Stratocaster, czarny, obity w samolocie (dodaje mu to szelmowskiego uroku), troche zawsze brudny bo to sie ciezko czysci pod strunami :)
i skrzypki - skrzypki w kolorze skrzypkowym, o takimze ksztalcie, bez urazow - ostatnio przechodzily bolesna wymiane piora bo starosc nie radosc i zaczely sie juz sypac na gitarce lat 7 a na skrzypkach od 7 roku zycia - czyli lat 15... przelotne romanse z perkusja czy pianinem (w szkole mnie zmuszano) nie licza sie w rejestr - nie lubie tych instrumentow |
a ja też jestem muzykiem.
wspaniale gram na nerwach. od urodzenia. opanowałem ten instrument już do perfekcji. prawdę mówiąc, niewielu może się ze mną równać w tej materii:cool: |
Cytat:
i konspirator ;) Do Pedrosa : Brydz jest mi znany jedynie z opowiesci dziadka...a terminologia to dla mnie w ogole czarna magia ;) Nie grywam w brydza i chyba nie chcialabym sie nawet zaczynac uczyc, bo wydaje mi sie, ze to gra...bez entuzjazmu. Byc moze wyrobilam sobie bledne zdanie...??? Ps. W lodzkim Expresie czesto w rubryce towarzyskie reklamuja sie: dyskretnie, superluksusowo, dueciki, terceciki ;) |
Cytat:
No bylo sie troszke w szkole muzycznej, wiec pewnie w glowce i paluszkach co nieco zostalo ;) Forma gorsza, ale pociag do muzyki ten sam ;) |
eh.... kobieta - muzyk...
ja tez lubie delikatne lapki :) a futeral jest jak najbardziej czarny, z metalowymi okuciami i szrama po nieustepliwej tasmie bagazowej... i tez robi wrazenie a gitarki klasyczne badz akustyczne tez lubie - zwlaszcza patrzec jak ktos inny gra - pieknie to wyglada |
Ilość załączników: 1
a tu zdjecie - na nauke o gitarkach nigdy nie jest za pozno:)
|
Cytat:
|
kostka - gdzies musze ja trzymac :) mam tez takie fioletowe i czarne Gibbsony - ale te ostatnie sa za male i za grube zeby je w struny pakowac...
|
Cytat:
chyba trzeba grać - żeby mieć inne o nim zdanie :) Cytat:
|
Cytat:
i między zębami też ^_^ |
Cytat:
|
Cytat:
|
spodziewalem sie takiej odpowiedzi
humor jest - ale kloaczno-podobne zarty mnie nie bawia, bo to nie ten poziom |
Cytat:
btw - zanim zaczniesz na mnie ostrzyć swoje zęby - spójrz na awatarka i spróbuj zarzucić mi kłamstwo odwołam się do Hagi :chytry: |
cygaro trzyma sie 'w' zebach a nie 'miedzy' zebami...
z mojej strony koniec tej czczej gadaniny |
Cytat:
|
[QUOTE]-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
[B]a tu zdjecie - na nauke o gitarkach nigdy nie jest za pozno:) Nauke o gitarkach-nie jest nigdy za pozno. Na nauke na gitarce-trzeba zdazyc przed artretyzmem ;) Obrazek jest ok, z tym, ze bylby jeszcze lepszy ze sprzetem w calej okazalosci i mistrzem struny w tle ;) Ja tez lubie przygladac sie jak ktos gra... |
[QUOTE]Pedros napisa***322;(a)
[B]bez entuzjazmu... hmmm - oryginalne raczej okreslenie brydża ;) chyba trzeba grać - żeby mieć inne o nim zdanie :) Jasne, tylko mnie stac na takie okreslenia ;) Do gry sie nie pcham, bo moglabym wyjsc na ostatnia idiotke, tak jak jeden z graczy w dowcipie: -Czy pan umie grac w brydza? -Przeciez gram z panem od godziny! -Wlasnie dlatego sie pytam...!!! Oczywiscie nie musze tlumaczyc, czyja role odegralabym w tej scence...:) Ale moze kiedys... |
Cytat:
U mnie cos cicho o Tobie, ale nie martw sie-nie ma lepszego speca od reklamy ode mnie...:chytry: ;) |
Cytat:
|
Cytat:
Ocho, wywolalam wilka z lasu... Rozumiem, kiedys trzeba odespac bezsenne noce w duecikach ;) ale tylko pare godzin??? Maps, 1-maja mamy juz za soba, nie trzeba juz wyrabiac 120% normy... |
Cytat:
|
[QUOTE]Sayuri napisa***322;(a)
[B] Cytat:
z tego jak i co piszesz to artretyzm chyba cie nie dotyczy wiec sprobowac warto - w ostatecznosci odwrocona gitara nadaje sie wysmienicie na stolik brydzowy |
Cytat:
|
z dostawa do domu? :)
te zdjecie gitary zrobilem skanerem trzymajac ja nad szybka - calej nie udalo mi sie wcisnac bo postawiona pionowo bardzo szybko przestawala byc ostra |
Cytat:
|
wiem wiem
ale nie mam cyfrowki, z lustrzanki to tydzien minalby jakbym mial foto a skaner zawsze pod reka - zreszta jak widac zdjecie robi calkiem ladne (pomimo kompresji jpega wyglada calkiem zacnie) z koncertu mam tylko kawalek wideo - ktorego w trosce o wlasne dobre imie nie zamieszcze (uprawialem na nim wokal co jest duzym bledem) |
nie wygłupiaj się - podrzuć mi ten filmik albo na ftpa wystaw. dam ci słowo harcerza, że nikomu więcej go nie pokażę:cool:
|
nie zaryzykuje :P :chytry: :jezyk: 8)
|
Cytat:
|
wstalem dzis rano (13) patrze za okienko a tam sloneczko :D ptaszki spiewaja, drzewka kwitna, zyc nie umierac :D tylko sie bawic na wolnym powietrzu :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Chociaz przypadkowo obejzalem prognoze pogody i zobaczylem, ze jutro ma byc prawie 30 stopni :o To juz drobna przesada. Ale co tam, wazne, ze pewnie bedzie kolejny piekny dzien. Az chce sie zyc! :) |
Cytat:
Ale spoko, latwiej napisac niz zrobic, wiem cos o tym. Poza tym nie wazne, jak dlugo to bedzie trwalo (i dobrze jest sie nie spieszyc). Wazne, zeby w koncu dojsc do celu. A czasami samo do niego dazenie daje tyle samo przyjemnosci, co jego osiagniecie :) |
Cytat:
i tak to teraz wlasnie odbieram narazie bardzo sie ciesze iz jej w jaki kolwiek pomagam gdyz tak wlasnie twierdzi :jupi: i idem powoli dalej w wiadomym kierunku :) hihi |
a nie wiecie może, kiedy się ta wiosna skończy?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
a, jak tak, to spoko - pozostaje mi jeszcze przypomnieć naszej wiośnie w Łodzi, że już się skończyła...
|
Cytat:
Wczoraj było goraco - dzisiaj nie wiem - cały dzien bawilem sie muza na kompie na piatkowe mini przedstawienie ;) |
wionsa czy lato jaka to roznica i tak cieplo i i tak fajnie :)
|
Cytat:
Aj, myslalam SID, ze skoro zdjatka nie da sie wcisnac, dostane na skrzyneczke chociaz Twoj popis solowy...a tu kicha. Nastepnym razem w trosce o Twoje wlasne dobre imie nie rob mi takiego apetytu ;) Mimo wszystko masz SID u mnie plus za dobre checi! Pozdrowioneczka! :3msie: Sama tez nie dysponuje skanerkiem, ale przeciez od czego ma sie dobrych znajomych i ich sprzet...Gdyby nie oni, nie mialabym zadnych fotek w swoim komputerze. A propos SKANEROW-przymierzam sie do zakupu takowego. Moze panowie podsuniecie mi jakies fajne, niedrogie cudenko??? MAPS! Pochwal sie gdzie w Lodzi mozna kupic SKANERY-OLBRZYMY ;)? |
Cytat:
Trzymam kciuki za pozytywny rozwoj sprawy! |
Cytat:
Qrcze, a co TY zimnolubny? Czy nie zakochany...? ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
dzieki za kciuki :) |
Cytat:
|
Cytat:
e tam wiecie nic nie wiecie..... ;p ^_^ :D ...:fiu: |
Cytat:
Nie spodziwalam sie takiej odpowiedzi...Ale i tak zrobilo mi sie jakos cieplej ;) Nie bedziemy denerwowac tu forumowiczow naszymi szeptami, bo jeszcze przy wypalaniu plytek, wypala czyms innym...;) |
Cytat:
mnie to nie przeszkadza i nie denerwuje :) czasem milo sie czyta takie rzeczy o jakich piszecie :P tyle mam do powiedznia :jezyk: pozdro |
Cytat:
właśnie otworzyliśmy z Sayuri płatny serwis udostępnijący text naszych rozmów. wystarczy zadzwonić pod nr 0700-ORGAZMO albo wysłać smesa na nr 7-URI i możesz się cieszyć pełnym dostępem do tego, co nie jest dostępne niewybranym...:jupi: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
no to niezla mam opinie......... nieuk to ostatnio napewno dobre trafienie ale ignorant ??? w zyciu..... |
już ja dobrze wiem, że ty dobrze wiesz, że ja dobrze wiem, że ty dobrze wiesz, że dobrze, że mam rację...
|
Cytat:
|
żywnościową
|
Cytat:
|
człowiek. muszę jeść -
zabijam, żeby zjeść. |
Cytat:
|
zastosuj diete żp - żryj polowe - bedziesz musial zaijac tylko co drugie stworzenie - albo zabijac polowicznie
a co do ponetnej s'yuri... fotek swoich nie posiadam zbyt wielu bo zadna blona [oops] fotograficzna nie wytrzymuje blasku mej urody :) a te ktore mam brutalnie znieksztalcaja prawde sa fotki z impez robione cyfrowka - ale przeciez powszechnie wiadomo ze zdjecia z cyfry to 'nie to'... :) ladnie sie wykrecilem? |
Cytat:
|
Cytat:
|
wiecie, co? ona się już chyba nigdy nie skończy. wczoraj zatoczyła koło i od dzisiaj znowu mam wczesną wiosnę. zmino, wietrznie, deszczowo... aż chce się żyć.
|
slyszalem ze wietrznie i deszczowo ma byc caly tydzien przynajmniej u mnie... troche w sumie lipa ja nie lubie deszczu :buu: (czasami lubiem :P)
|
Do lata, do lata...
"Dzień za dniem pada deszcz, słońce śpi, nie ma Cię, jest mi bardzo, bardzo źle...
To dedykacja dla brzuszkow :) Zimny kraj, ZIMNY MAJ, koty śpią, miasto śpi, czarodziejskie śnią się sny... W moim śnie, cudownym śnie tylko kocham, kocham, kocham, bawię się..." W tle ostatnich wydarzeń na forum zaczynam się martwić czy z ta WIOSNĄ do lata dojdziemy... ;) A wiosna w Łodzi czai się i kryje za ciezkimi chmurami. Tylko Śnieguliczka Biała, przez którą w zeszłym roku oblałam egzamin z botaniki, bezczelnie rozkwita pięknymi różowymi kwiatuszkami... Pozdrawiam wszystkich STRAJKUJĄCYCH!!! ;) Pozdrawiam wszystkich, którzy kochają życie!!! |
Re: Do lata, do lata...
Cytat:
|
... te rymowanki to piosenka Maanamu :) :cool:
|
Re: Re: Do lata, do lata...
Cytat:
Rymowanki wystukalam na klawaturce z mala pomoca... |
Cytat:
wlasnie z mala pomoca...koncertowej plytki Maanamu Brawo Zetoxa!!! Odkryles mnie ;) |
Ano jest, a ja walę się spać, bo od rana może się dziać, chociaż nie musi, ale pion trzeba trzymać.
|
Sypie, przez godzinę spadło ok. 2 cm śniegu :hmm:
|
Dobra, pochwal się gdzie wyjechałeś na narty :>
|
Ja Ci opowiadam o tym, co widzę za swoim oknem :D
|
A jeżeli będą chcieli pójść do muzeum lotnictwa, to zabierzesz ich do muzeum lotnictwa, ****a jego mać!
|
17 stopni i wciąż idzie w górę. :D
|
Czekaj, niech spojrzę...
3,2, idzie w dół, dzisiejsze maksimum 4,1. |
Na słonku, to ciepło było, w nocy przymrozek jak nic, ale w dzień ma być już prawie upał. :D
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:49. |