Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   wiosna juz :) hehe (https://forum.cdrinfo.pl/f5/wiosna-juz-hehe-18841/)

mapsajm 28.04.2003 14:12

Cytat:

Pedros napisa***322;(a)
A Ty sobie wyobrażasz rozbierającego się "dziadka" ? he he :)
ja może niekoniecznie, ale taka Sayuri już, to może sobie i rozbierającego się "dziadka" wyobrażać...:cool:

paja 28.04.2003 16:08

obściskiwać się ??? fu 99% to panowie

brzuszki 28.04.2003 19:24

Cytat:

Pedros napisa***322;(a)
A Ty sobie wyobrażasz rozbierającego się "dziadka" ? he he :)
A przy 2 rozbierających się "dziadkach -jest taka desperacka mocno forma brydża - wychodzi już niezła orgietka^_^

jacoob 28.04.2003 21:08

Cytat:

brzuszki napisa***322;(a)
A przy 2 rozbierających się "dziadkach -jest taka desperacka mocno forma brydża - wychodzi już niezła orgietka^_^
A jeszcze jak jakaś babcia krązy ze słonymi paluszkami...:fiu: :fiu: :fiu:

Zelea 28.04.2003 22:15

Cytat:

jacoob napisa***322;(a)
A jeszcze jak jakaś babcia krązy ze słonymi paluszkami...:fiu: :fiu: :fiu:
tak a prababcia z chlodnymi drinkami :) hehe :cisza: ^_^ :D

Sayuri 29.04.2003 00:35

[QUOTE]Pedros napisa***322;(a)
[B]jestem - brydż is my love :) (poza "dziadkiem" oczywiście ;))

Pedros, pozwolisz, ze tym razem to ja pokonspiruje sie troche z Toba ;)...i zapytam: czy ten "dziadek" to rowniez tak rewelacyjna gra zrecznosciowa...?
Nie jestem w temacie...a chyba powinnam, bo maps zaczal cos sugerowac...:)

Sayuri 29.04.2003 00:37

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
ja może niekoniecznie, ale taka Sayuri już, to może sobie i rozbierającego się "dziadka" wyobrażać...:cool:

A skad Ty Mapsiku wiesz co ta kochana Sayuri moze sobie wyobrazac...?
;)

mapsajm 29.04.2003 00:45

Cytat:

Sayuri napisa***322;(a)
A skad Ty Mapsiku wiesz co ta kochana Sayuri moze sobie wyobrazac...?
;)

bo ja wiem wszystko.
a jakbym nawet nie wiedział, to mi inni grzecznie pezypominają, że przecież wiem wszystko.

Sayuri 29.04.2003 01:08

[QUOTE]mapsajm napisa***322;(a)
[B]bo ja wiem wszystko.

Wszystko-slowo bezczelne i nadete pycha.
Udaje, ze niczego nie pomija, ze skupia, obejmuje, zawiera i ma.

Teraz bede sie bala wyobrazac cokolwiek, skoro przeswietlasz wszystkie moje mysli, ale ostrzegam, czasem lepiej dostac sie w rece mordercy niz do mysli namietnej kobiety
:chytry:

-Sid-The-Rat=> 29.04.2003 01:18

eh.. namietna kobieta..

w rzeczywistosci duza zadkosc......... :(
albo mialem pecha :(:(

Sayuri 29.04.2003 01:29

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
eh.. namietna kobieta..

w rzeczywistosci duza zadkosc......... :(
albo mialem pecha :(:(

Rzadko to mezczyzna umie odkryc namietnosc kobiety, ktora czasem czai sie gdzies w srodku jak bomba zegarowa i czeka tylko na odpowiedni zapalnik...
Uszy do gory Sid, jeszcze sporo przed Toba!
Na wszystko przychodzi kiedys czas...

-Sid-The-Rat=> 29.04.2003 01:45

zadkosc nie oznacza niemozliwosci... :)
wiem o czym mowisz..

ps. bardzo w cenie sa delikatne i sprawne lapki muzyka :)

mapsajm 29.04.2003 11:08

Cytat:

[...]
ps. bardzo w cenie sa delikatne i sprawne lapki muzyka :)

... którego opuszki palców są zgrubiałe i nieczułe na delikatne muśnięcia;) :P :)

-Sid-The-Rat=> 29.04.2003 16:21

zebys sie nie zdziwil...
swiezy muzyk amator - moze, ktos kto gra 15 lat - nie... :)

Pedros 29.04.2003 23:21

[QUOTE]Sayuri napisa***322;(a)
Cytat:

Pedros, pozwolisz, ze tym razem to ja pokonspiruje sie troche z Toba ;)...i zapytam: czy ten "dziadek" to rowniez tak rewelacyjna gra zrecznosciowa...?
Nie jestem w temacie...a chyba powinnam, bo maps zaczal cos sugerowac...:)
Ech... mapsajm to jedna wielka chodząca sugestia ;) Rzekłbym - sugerator ;)
Jeśli chodzi o tego dziadka - brałem raczej pod uwagę terminologię brydżową, ale ... niekoniecznie. Grywasz w brydża?
btw- pewnie, że tak, uwielbiam pokonspirować, jestem dyskretny

mapsajm 30.04.2003 01:08

Cytat:

Pedros napisa***322;(a)
[...]

jestem orgazmo!!! :jupi: i zaraz porażę cię swoim orgazmotronem!!! (i tutaj pragnę nadmienić, iż w tym przypadku 'cię' nie wskazuje na ciebie, Pedros:P )

Pedros 30.04.2003 14:49

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
jestem orgazmo!!! :jupi: i zaraz porażę cię swoim orgazmotronem!!! (i tutaj pragnę nadmienić, iż w tym przypadku 'cię' nie wskazuje na ciebie, Pedros:P )
Ufff... to dobrze, bo już myślałem...

mapsajm 30.04.2003 15:12

Cytat:

Pedros napisa***322;(a)
Ufff... to dobrze, bo już myślałem...

ze mną nit takie numery, Br...:blee: Pedros!!! już ja dobrze wiem, co ty myślałeś. ha!!!

Sayuri 01.05.2003 16:20

Cytat:

zebys sie nie zdziwil...
swiezy muzyk amator - moze, ktos kto gra 15 lat - nie... :)

Dziwi sie tylko ten, kto zazdrosci... :jezyk:

A jest czego! Nie kazdemu natura dala talenta muzyczne i tyle samozaparcia, aby uczyc sie muzykowac na wlasna reke.
Kto wie, moze kiedys Sid powymieniamy sie amatorskimi doswiadczeniami :chytry:
Ps. Na jakim sprzecie (oprocz oczywiscie kompa) cwiczysz te swoje delikatne i sprawne lapki?

-Sid-The-Rat=> 01.05.2003 16:27

gitarka - jest w podpisie - Fender Stratocaster, czarny, obity w samolocie (dodaje mu to szelmowskiego uroku), troche zawsze brudny bo to sie ciezko czysci pod strunami :)
i skrzypki - skrzypki w kolorze skrzypkowym, o takimze ksztalcie, bez urazow - ostatnio przechodzily bolesna wymiane piora bo starosc nie radosc i zaczely sie juz sypac

na gitarce lat 7 a na skrzypkach od 7 roku zycia - czyli lat 15...
przelotne romanse z perkusja czy pianinem (w szkole mnie zmuszano) nie licza sie w rejestr - nie lubie tych instrumentow

mapsajm 01.05.2003 16:40

a ja też jestem muzykiem.
wspaniale gram na nerwach. od urodzenia. opanowałem ten instrument już do perfekcji. prawdę mówiąc, niewielu może się ze mną równać w tej materii:cool:

Sayuri 01.05.2003 16:55

Cytat:

Pedros napisa***322;(a)
Jeśli chodzi o tego dziadka - brałem raczej pod uwagę terminologię brydżową, ale ... niekoniecznie. Grywasz w brydża?
btw- pewnie, że tak, uwielbiam pokonspirować, jestem dyskretny

Tak...co do mapsajma masz bardzo trafne spostrzezenia-sugestywny facet...sugerator, orator, informator, wibra...przepraszam orgazmator ( w gruncie rzeczy to i to ma ten sam cel...;) )
i konspirator ;)

Do Pedrosa : Brydz jest mi znany jedynie z opowiesci dziadka...a terminologia to dla mnie w ogole czarna magia ;)
Nie grywam w brydza i chyba nie chcialabym sie nawet zaczynac uczyc, bo wydaje mi sie, ze to gra...bez entuzjazmu. Byc moze wyrobilam sobie bledne zdanie...???

Ps. W lodzkim Expresie czesto w rubryce towarzyskie reklamuja sie: dyskretnie, superluksusowo, dueciki, terceciki ;)

Sayuri 01.05.2003 17:01

Cytat:

gitarka - jest w podpisie - Fender Stratocaster, czarny, obity w samolocie (dodaje mu to szelmowskiego uroku), troche zawsze brudny bo to sie ciezko czysci pod strunami :)
i skrzypki - skrzypki w kolorze skrzypkowym, o takimze ksztalcie, bez urazow - ostatnio przechodzily bolesna wymiane piora bo starosc nie radosc i zaczely sie juz sypac

na gitarce lat 7 a na skrzypkach od 7 roku zycia - czyli lat 15...
przelotne romanse z perkusja czy pianinem (w szkole mnie zmuszano) nie licza sie w rejestr - nie lubie tych instrumentow

Nie znam sie kompletnie na gitarkach elektrycznych, a podejrzewam, ze takowa masz. Ja gustuje w bardziej klasycznych klimatach-sprzet prosto z goracej Hiszpanii, z ciezkim czarnym futeralem rodem z filmu Desperado...a poza tym pianinko u ciotki, stare, nienastrojone, ale daje jeszcze dobre brzmienie przy jazzowych kawalkach!
No bylo sie troszke w szkole muzycznej, wiec pewnie w glowce i paluszkach co nieco zostalo ;) Forma gorsza, ale pociag do muzyki ten sam ;)

-Sid-The-Rat=> 01.05.2003 20:13

eh.... kobieta - muzyk...
ja tez lubie delikatne lapki :)

a futeral jest jak najbardziej czarny, z metalowymi okuciami i szrama po nieustepliwej tasmie bagazowej... i tez robi wrazenie

a gitarki klasyczne badz akustyczne tez lubie - zwlaszcza patrzec jak ktos inny gra - pieknie to wyglada

-Sid-The-Rat=> 01.05.2003 21:40

Ilość załączników: 1
a tu zdjecie - na nauke o gitarkach nigdy nie jest za pozno:)

mapsajm 01.05.2003 22:14

Cytat:

coś ci utkwiło między strunami:o

-Sid-The-Rat=> 01.05.2003 22:20

kostka - gdzies musze ja trzymac :) mam tez takie fioletowe i czarne Gibbsony - ale te ostatnie sa za male i za grube zeby je w struny pakowac...

Pedros 02.05.2003 00:47

Cytat:

Sayuri napisa***322;(a)

Nie grywam w brydza i chyba nie chcialabym sie nawet zaczynac uczyc, bo wydaje mi sie, ze to gra...bez entuzjazmu. Byc moze wyrobilam sobie bledne zdanie...???

bez entuzjazmu... hmmm - oryginalne raczej okreslenie brydża ;)
chyba trzeba grać - żeby mieć inne o nim zdanie :)

Cytat:

Sayuri napisa***322;(a)

Ps. W lodzkim Expresie czesto w rubryce towarzyskie reklamuja sie: dyskretnie, superluksusowo, dueciki, terceciki ;)

No to Maps ma blisko :chytry: he he he

Pedros 02.05.2003 00:48

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
coś ci utkwiło między strunami:o
he he he
i między zębami też ^_^

-Sid-The-Rat=> 02.05.2003 00:53

Cytat:

Pedros napisa***322;(a)
he he he
i między zębami też ^_^

brak poziomu?

Pedros 02.05.2003 00:58

Cytat:

brak poziomu?
brak humoru?

-Sid-The-Rat=> 02.05.2003 01:01

spodziewalem sie takiej odpowiedzi

humor jest - ale kloaczno-podobne zarty mnie nie bawia, bo to nie ten poziom

Pedros 02.05.2003 01:14

Cytat:

spodziewalem sie takiej odpowiedzi
humor jest - ale kloaczno-podobne zarty mnie nie bawia, bo to nie ten poziom

to dobrze że jestem przewidywalny
btw - zanim zaczniesz na mnie ostrzyć swoje zęby - spójrz na awatarka i spróbuj zarzucić mi kłamstwo
odwołam się do Hagi

-Sid-The-Rat=> 02.05.2003 01:19

cygaro trzyma sie 'w' zebach a nie 'miedzy' zebami...
z mojej strony koniec tej czczej gadaniny

mapsajm 02.05.2003 02:29

Cytat:

Pedros napisa***322;(a)
No to Maps ma blisko :chytry: he he he
ja się nie ogłaszam. jestem dość znany w okolicy:cool:

Sayuri 02.05.2003 16:57

[QUOTE]-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
[B]a tu zdjecie - na nauke o gitarkach nigdy nie jest za pozno:)

Nauke o gitarkach-nie jest nigdy za pozno.

Na nauke na gitarce-trzeba zdazyc przed artretyzmem ;)

Obrazek jest ok, z tym, ze bylby jeszcze lepszy ze sprzetem w calej okazalosci i mistrzem struny w tle ;)
Ja tez lubie przygladac sie jak ktos gra...

Sayuri 02.05.2003 17:01

[QUOTE]Pedros napisa***322;(a)
[B]bez entuzjazmu... hmmm - oryginalne raczej okreslenie brydża ;)
chyba trzeba grać - żeby mieć inne o nim zdanie :)

Jasne, tylko mnie stac na takie okreslenia ;)
Do gry sie nie pcham, bo moglabym wyjsc na ostatnia idiotke, tak jak jeden z graczy w dowcipie:

-Czy pan umie grac w brydza?
-Przeciez gram z panem od godziny!
-Wlasnie dlatego sie pytam...!!!

Oczywiscie nie musze tlumaczyc, czyja role odegralabym w tej scence...:) Ale moze kiedys...

Sayuri 02.05.2003 17:02

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
ja się nie ogłaszam. jestem dość znany w okolicy:cool:

U mnie cos cicho o Tobie, ale nie martw sie-nie ma lepszego speca od reklamy ode mnie...:chytry: ;)

mapsajm 02.05.2003 17:09

Cytat:

Sayuri napisa***322;(a)
U mnie cos cicho o Tobie,[...] ;)
to tylko dlatego, że od dłuższego czasu (paru godzin) spałem.

Sayuri 02.05.2003 17:20

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
to tylko dlatego, że od dłuższego czasu (paru godzin) spałem.

Ocho, wywolalam wilka z lasu...
Rozumiem, kiedys trzeba odespac bezsenne noce w duecikach ;)
ale tylko pare godzin???
Maps, 1-maja mamy juz za soba, nie trzeba juz wyrabiac 120% normy...

mapsajm 02.05.2003 17:53

Cytat:

Sayuri napisa***322;(a)
Ocho, wywolalam wilka z lasu...
Rozumiem, kiedys trzeba odespac bezsenne noce w duecikach ;)
ale tylko pare godzin???
Maps, 1-maja mamy juz za soba, nie trzeba juz wyrabiac 120% normy...

bo ja jestem nadgorliwy i ZAWSZE wyrabiam 120% normy. chyba że chodzi o coś niezwiązanego z piciem, sexem, jazdą autem, wpatrywaniem się w gwiazdy na piaszczystej plaży, słuchaniem muzyki, nocnymi spacerami z psem albo wnerwianiem kogoś do granic wytrzymałości (jego wytrzymałości).

-Sid-The-Rat=> 02.05.2003 20:51

[QUOTE]Sayuri napisa***322;(a)
[B]
Cytat:

Nauke o gitarkach-nie jest nigdy za pozno.

Na nauke na gitarce-trzeba zdazyc przed artretyzmem ;)

Obrazek jest ok, z tym, ze bylby jeszcze lepszy ze sprzetem w calej okazalosci i mistrzem struny w tle ;)
Ja tez lubie przygladac sie jak ktos gra...

z radoscia zamiescilbym swoje foto z gitara - tylko nie mam tak duzego skanera :)

z tego jak i co piszesz to artretyzm chyba cie nie dotyczy wiec sprobowac warto - w ostatecznosci odwrocona gitara nadaje sie wysmienicie na stolik brydzowy

mapsajm 04.05.2003 01:53

Cytat:

z radoscia zamiescilbym swoje foto z gitara - tylko nie mam tak duzego skanera :)
[...]

ja mam duży skaner. pożyczyć?

-Sid-The-Rat=> 04.05.2003 08:57

z dostawa do domu? :)
te zdjecie gitary zrobilem skanerem trzymajac ja nad szybka - calej nie udalo mi sie wcisnac bo postawiona pionowo bardzo szybko przestawala byc ostra

mapsajm 04.05.2003 10:59

Cytat:

z dostawa do domu? :)
te zdjecie gitary zrobilem skanerem trzymajac ja nad szybka - calej nie udalo mi sie wcisnac bo postawiona pionowo bardzo szybko przestawala byc ostra

a ja już miałem tobie powiedzieć, że to aparatem się robi zbjęcia, a nie skanerem;) ale widać, na wszystko jest metoda.:cool:

-Sid-The-Rat=> 04.05.2003 11:05

wiem wiem
ale nie mam cyfrowki, z lustrzanki to tydzien minalby jakbym mial foto a skaner zawsze pod reka - zreszta jak widac zdjecie robi calkiem ladne (pomimo kompresji jpega wyglada calkiem zacnie)

z koncertu mam tylko kawalek wideo - ktorego w trosce o wlasne dobre imie nie zamieszcze (uprawialem na nim wokal co jest duzym bledem)

mapsajm 04.05.2003 11:13

nie wygłupiaj się - podrzuć mi ten filmik albo na ftpa wystaw. dam ci słowo harcerza, że nikomu więcej go nie pokażę:cool:

-Sid-The-Rat=> 04.05.2003 11:17

nie zaryzykuje :P :chytry: :jezyk: 8)

mapsajm 04.05.2003 11:37

Cytat:

nie zaryzykuje :P :chytry: :jezyk: 8)
ale się narobiło na tym świecie!... już nawet harcerstwo nie znaczy tego, co kiedyś... a może nie ufasz mi ze wzgl. na to słowo harcerza? mogę ci dać słowo minstranta, alkoholika, orgazmo, mapsajma, pedofila... co tylko chcesz. możesz sobie wybrać. bylebyś tylko mi to pokazał:)

shyja 04.05.2003 15:49

wstalem dzis rano (13) patrze za okienko a tam sloneczko :D ptaszki spiewaja, drzewka kwitna, zyc nie umierac :D tylko sie bawic na wolnym powietrzu :)

Zelea 04.05.2003 17:42

Cytat:

shyja napisa***322;(a)
wstalem dzis rano (13) patrze za okienko a tam sloneczko :D ptaszki spiewaja, drzewka kwitna, zyc nie umierac :D tylko sie bawic na wolnym powietrzu :)
mnie niestety same takie piekne uroki nie wystarczaja do szczescia potrzebne jeszcze cos wiecej a moze ktos ;p

andrzejj9 04.05.2003 20:08

Cytat:

Zelea napisa***322;(a)
mnie niestety same takie piekne uroki nie wystarczaja do szczescia potrzebne jeszcze cos wiecej a moze ktos ;p
kurcze, myslalem, ze juz cos zrobiles w tej sprawie ;)

Zelea 04.05.2003 20:10

Cytat:

andrzejj9 napisa***322;(a)
kurcze, myslalem, ze juz cos zrobiles w tej sprawie ;)
tzn robie ale powoli bo nie wiem jak to poweidziec ale nie chce jej spoloszyc a ona dopiero co zerwala z kolesiem z ktorym sie bardzo dlugo spotykala i bardzo zostala zranoiona......... :(

andrzejj9 04.05.2003 20:36

Cytat:

shyja napisa***322;(a)
dokladnie, naprawde byl dzisiaj piekny dzien. Az rzucilem w pewnym momencie projekt, nad ktorym siedze i poszedlem sobie troche pojezdzic na rowerze. I bylo naprawde przyjemnie. Oby wiecej takich dni! :spoko:

Chociaz przypadkowo obejzalem prognoze pogody i zobaczylem, ze jutro ma byc prawie 30 stopni :o To juz drobna przesada. Ale co tam, wazne, ze pewnie bedzie kolejny piekny dzien. Az chce sie zyc! :)

andrzejj9 04.05.2003 20:38

Cytat:

Zelea napisa***322;(a)
tzn robie ale powoli bo nie wiem jak to poweidziec ale nie chce jej spoloszyc a ona dopiero co zerwala z kolesiem z ktorym sie bardzo dlugo spotykala i bardzo zostala zranoiona......... :(
he he, to ja pociesz ;)

Ale spoko, latwiej napisac niz zrobic, wiem cos o tym. Poza tym nie wazne, jak dlugo to bedzie trwalo (i dobrze jest sie nie spieszyc). Wazne, zeby w koncu dojsc do celu. A czasami samo do niego dazenie daje tyle samo przyjemnosci, co jego osiagniecie :)

Zelea 04.05.2003 20:40

Cytat:

andrzejj9 napisa***322;(a)
he he, to ja pociesz ;)

....Wazne, zeby w koncu dojsc do celu. A czasami samo do niego dazenie daje tyle samo przyjemnosci, co jego osiagniecie :)...

z tym sie DOKALDNIE ZGADZAM :)
i tak to teraz wlasnie odbieram narazie bardzo sie ciesze iz jej w jaki kolwiek pomagam gdyz tak wlasnie twierdzi :jupi:
i idem powoli dalej w wiadomym kierunku :) hihi

mapsajm 07.05.2003 19:33

a nie wiecie może, kiedy się ta wiosna skończy?

Pawel_k 07.05.2003 20:06

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
wg mnie wiosna juz sie dawno skonczla - wszak mamy juz letnie temperatury i 0 deszczu 8)

andrzejj9 07.05.2003 20:13

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
no coz, we Wroclawiu wiosna to juz sie wlasciwie skonczyla z tydzien temu i teraz mamy 30 stopniowe lato ;)

mapsajm 07.05.2003 20:20

a, jak tak, to spoko - pozostaje mi jeszcze przypomnieć naszej wiośnie w Łodzi, że już się skończyła...

Laser 07.05.2003 20:36

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
a, jak tak, to spoko - pozostaje mi jeszcze przypomnieć naszej wiośnie w Łodzi, że już się skończyła...
Witam !

Wczoraj było goraco - dzisiaj nie wiem - cały dzien bawilem sie muza na kompie na piatkowe mini przedstawienie ;)

Zelea 07.05.2003 23:42

wionsa czy lato jaka to roznica i tak cieplo i i tak fajnie :)

Sayuri 07.05.2003 23:55

Cytat:

z koncertu mam tylko kawalek wideo - ktorego w trosce o wlasne dobre imie nie zamieszcze (uprawialem na nim wokal co jest duzym bledem) [/B]

Aj, myslalam SID, ze skoro zdjatka nie da sie wcisnac, dostane na skrzyneczke chociaz Twoj popis solowy...a tu kicha.
Nastepnym razem w trosce o Twoje wlasne dobre imie nie rob mi takiego apetytu ;)

Mimo wszystko masz SID u mnie plus za dobre checi!
Pozdrowioneczka! :3msie:

Sama tez nie dysponuje skanerkiem, ale przeciez od czego ma sie dobrych znajomych i ich sprzet...Gdyby nie oni, nie mialabym zadnych fotek w swoim komputerze.
A propos SKANEROW-przymierzam sie do zakupu takowego. Moze panowie podsuniecie mi jakies fajne, niedrogie cudenko???

MAPS! Pochwal sie gdzie w Lodzi mozna kupic SKANERY-OLBRZYMY ;)?

Sayuri 07.05.2003 23:59

Cytat:

Zelea napisa***322;(a)
z tym sie DOKALDNIE ZGADZAM :)
i tak to teraz wlasnie odbieram narazie bardzo sie ciesze iz jej w jaki kolwiek pomagam gdyz tak wlasnie twierdzi :jupi:
i idem powoli dalej w wiadomym kierunku :) hihi

No tak, w koncu MAJ to miesiac ZAKOCHANYCH ;)
Trzymam kciuki za pozytywny rozwoj sprawy!

Sayuri 08.05.2003 00:02

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)

Qrcze, a co TY zimnolubny? Czy nie zakochany...? ;)

mapsajm 08.05.2003 00:03

Cytat:

Sayuri napisa***322;(a)
[...]

MAPS! Pochwal sie gdzie w Lodzi mozna kupic SKANERY-OLBRZYMY ;)?

ok. nie wiem, czy Sida moja odpowiedź ustatysfakcjonuje, ale ciebie napewno - a to dopiero wstęp do prawdziwej satysfakcji. otóż takie skanery-olbrzymy można nabyć jedynie w zaciszu mojego szeptu rozwianego w burzy włosów Sayuri:)

mapsajm 08.05.2003 00:04

Cytat:

Sayuri napisa***322;(a)
Qrcze, a co TY zimnolubny? Czy nie zakochany...? ;)
gorącokrwisty.

Zelea 08.05.2003 00:06

Cytat:

Sayuri napisa***322;(a)
No tak, w koncu MAJ to miesiac ZAKOCHANYCH ;)
Trzymam kciuki za pozytywny rozwoj sprawy!

a o jaka sprawe chodzi ? :jezyk:
dzieki za kciuki :)

mapsajm 08.05.2003 00:10

Cytat:

Zelea napisa***322;(a)
a o jaka sprawe chodzi ? :jezyk:
dzieki za kciuki :)

nie rżnij głupa. już my dobrze wiemy, że ty dobrze wiesz, że my dobrze wiemy;) :) :cool:

Zelea 08.05.2003 00:18

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
nie rżnij głupa. już my dobrze wiemy, że ty dobrze wiesz, że my dobrze wiemy;) :) :cool:
hehe :P
e tam wiecie nic nie wiecie..... ;p ^_^ :D ...:fiu:

Sayuri 08.05.2003 00:20

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
ok. nie wiem, czy Sida moja odpowiedź ustatysfakcjonuje, ale ciebie napewno - a to dopiero wstęp do prawdziwej satysfakcji. otóż takie skanery-olbrzymy można nabyć jedynie w zaciszu mojego szeptu rozwianego w burzy włosów Sayuri:)

Nie spodziwalam sie takiej odpowiedzi...Ale i tak zrobilo mi sie jakos cieplej ;)
Nie bedziemy denerwowac tu forumowiczow naszymi szeptami, bo jeszcze przy wypalaniu plytek, wypala czyms innym...;)

Zelea 08.05.2003 00:24

Cytat:

Sayuri napisa***322;(a)
Nie spodziwalam sie takiej odpowiedzi...Ale i tak zrobilo mi sie jakos cieplej ;)
Nie bedziemy denerwowac tu forumowiczow naszymi szeptami, bo jeszcze przy wypalaniu plytek, wypala czyms innym...;)

to moze ja sie takze wypowiem na ten temat :)
mnie to nie przeszkadza i nie denerwuje :)
czasem milo sie czyta takie rzeczy o jakich piszecie :P

tyle mam do powiedznia :jezyk:
pozdro

mapsajm 08.05.2003 00:28

Cytat:

Zelea napisa***322;(a)
to moze ja sie takze wypowiem na ten temat :)
mnie to nie przeszkadza i nie denerwuje :)
czasem milo sie czyta takie rzeczy o jakich piszecie :P

tyle mam do powiedznia :jezyk:
pozdro

to mam dla ciebie szczęśliwą nowinę:
właśnie otworzyliśmy z Sayuri płatny serwis udostępnijący text naszych rozmów. wystarczy zadzwonić pod nr 0700-ORGAZMO albo wysłać smesa na nr 7-URI i możesz się cieszyć pełnym dostępem do tego, co nie jest dostępne niewybranym...:jupi:

Zelea 08.05.2003 00:52

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
to mam dla ciebie szczęśliwą nowinę:
właśnie otworzyliśmy z Sayuri płatny serwis udostępnijący text naszych rozmów. wystarczy zadzwonić pod nr 0700-ORGAZMO albo wysłać smesa na nr 7-URI i możesz się cieszyć pełnym dostępem do tego, co nie jest dostępne niewybranym...:jupi:

za $ to nic z tego nie bedze ostatnio mialem duzo wydatkow wiec nic z tego :P niestety :P hehe z reszta za takie cosik to raczej bym nie zaplacil :jezyk: ^_^ :D

mapsajm 08.05.2003 00:57

Cytat:

Zelea napisa***322;(a)
za $ to nic z tego nie bedze ostatnio mialem duzo wydatkow wiec nic z tego :P niestety :P hehe z reszta za takie cosik to raczej bym nie zaplacil :jezyk: ^_^ :D
ignorant z ciebie. a mógłbyś się czegoś nauczyć...

Zelea 08.05.2003 01:15

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
ignorant z ciebie. a mógłbyś się czegoś nauczyć...
za takiego mnie uwazasz ??? ignoranta i nieuka ???
no to niezla mam opinie.........
nieuk to ostatnio napewno dobre trafienie ale ignorant ??? w zyciu.....

mapsajm 08.05.2003 01:24

już ja dobrze wiem, że ty dobrze wiesz, że ja dobrze wiem, że ty dobrze wiesz, że dobrze, że mam rację...

Zelea 08.05.2003 01:27

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
już ja dobrze wiem, że ty dobrze wiesz, że ja dobrze wiem, że ty dobrze wiesz, że dobrze, że mam rację...
to zalezy w czym racje :jezyk: ^_^ :D

mapsajm 08.05.2003 01:31

żywnościową

Zelea 08.05.2003 01:39

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
żywnościową
smakosz jestes czy lakomczuszek ??? ^_^ :D

mapsajm 08.05.2003 03:21

człowiek. muszę jeść -
zabijam, żeby zjeść.

Zelea 08.05.2003 09:14

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
człowiek. muszę jeść -
zabijam, żeby zjeść.

to musi byc Ci ciezko i pewnie strasznie patykowato wygladasz :P ^_^ :D hehe :jezyk:

-Sid-The-Rat=> 08.05.2003 09:51

zastosuj diete żp - żryj polowe - bedziesz musial zaijac tylko co drugie stworzenie - albo zabijac polowicznie

a co do ponetnej s'yuri...
fotek swoich nie posiadam zbyt wielu bo zadna blona [oops] fotograficzna nie wytrzymuje blasku mej urody :) a te ktore mam brutalnie znieksztalcaja prawde
sa fotki z impez robione cyfrowka - ale przeciez powszechnie wiadomo ze zdjecia z cyfry to 'nie to'...
:)
ladnie sie wykrecilem?

Zelea 08.05.2003 11:40

Cytat:

zastosuj diete żp - żryj polowe - bedziesz musial zaijac tylko co drugie stworzenie - albo zabijac polowicznie

a co do ponetnej s'yuri...
fotek swoich nie posiadam zbyt wielu bo zadna blona [oops] fotograficzna nie wytrzymuje blasku mej urody :) a te ktore mam brutalnie znieksztalcaja prawde
sa fotki z impez robione cyfrowka - ale przeciez powszechnie wiadomo ze zdjecia z cyfry to 'nie to'...
:)
ladnie sie wykrecilem?

hehe :) calkiem ciekawa ta Twoja wymowka :) hehe :cisza: :D ^_^

mapsajm 09.05.2003 16:20

Cytat:

[...]
ladnie sie wykrecilem?

jakbyś nie postawił tego pytania, to bym musiał powiedzieć z całą odpowiedzialnością, że całkiem, całkiem. ale w obecnej sytuacji...

mapsajm 11.05.2003 20:32

wiecie, co? ona się już chyba nigdy nie skończy. wczoraj zatoczyła koło i od dzisiaj znowu mam wczesną wiosnę. zmino, wietrznie, deszczowo... aż chce się żyć.

Zelea 11.05.2003 22:36

slyszalem ze wietrznie i deszczowo ma byc caly tydzien przynajmniej u mnie... troche w sumie lipa ja nie lubie deszczu :buu: (czasami lubiem :P)

Sayuri 15.05.2003 00:01

Do lata, do lata...

"Dzień za dniem pada deszcz, słońce śpi, nie ma Cię, jest mi bardzo, bardzo źle...

To dedykacja dla brzuszkow :)

Zimny kraj, ZIMNY MAJ, koty śpią, miasto śpi, czarodziejskie śnią się sny...

W moim śnie, cudownym śnie tylko kocham, kocham, kocham, bawię się..."

W tle ostatnich wydarzeń na forum zaczynam się martwić czy z ta

WIOSNĄ do lata dojdziemy... ;)

A wiosna w Łodzi czai się i kryje za ciezkimi chmurami.
Tylko Śnieguliczka Biała, przez którą w zeszłym roku oblałam egzamin z botaniki, bezczelnie rozkwita pięknymi różowymi kwiatuszkami...

Pozdrawiam wszystkich STRAJKUJĄCYCH!!! ;)

Pozdrawiam wszystkich, którzy kochają życie!!!

Zelea 15.05.2003 00:25

Re: Do lata, do lata...

Cytat:

Sayuri napisa***322;(a)
"Dzień za dniem pada deszcz, słońce śpi, nie ma Cię, jest mi bardzo, bardzo źle...

To dedykacja dla brzuszkow :)

Zimny kraj, ZIMNY MAJ, koty śpią, miasto śpi, czarodziejskie śnią się sny...

W moim śnie, cudownym śnie tylko kocham, kocham, kocham, bawię się..."

W tle ostatnich wydarzeń na forum zaczynam się martwić czy z ta

WIOSNĄ do lata dojdziemy... ;)

A wiosna w Łodzi czai się i kryje za ciezkimi chmurami.
Tylko Śnieguliczka Biała, przez którą w zeszłym roku oblałam egzamin z botaniki, bezczelnie rozkwita pięknymi różowymi kwiatuszkami...

Pozdrawiam wszystkich STRAJKUJĄCYCH!!! ;)

Pozdrawiam wszystkich, którzy kochają życie!!!

te rymowanki to sama napisalas ??? :) ladne

Zetoxa 15.05.2003 07:46

... te rymowanki to piosenka Maanamu :) :cool:

Sayuri 16.05.2003 00:08

Re: Re: Do lata, do lata...

Cytat:

Zelea napisa***322;(a)
te rymowanki to sama napisalas ??? :) ladne

Rymowanki wystukalam na klawaturce z mala pomoca...

Sayuri 16.05.2003 00:12

Cytat:

Zetoxa napisa***322;(a)
... te rymowanki to piosenka Maanamu :) :cool:

wlasnie z mala pomoca...koncertowej plytki Maanamu

Brawo Zetoxa!!! Odkryles mnie ;)

ed hunter 25.03.2017 19:19

Ano jest, a ja walę się spać, bo od rana może się dziać, chociaż nie musi, ale pion trzeba trzymać.

Jarson 25.03.2017 22:19

Sypie, przez godzinę spadło ok. 2 cm śniegu :hmm:

grzeniu 25.03.2017 22:20

Dobra, pochwal się gdzie wyjechałeś na narty :>

Jarson 25.03.2017 22:34

Ja Ci opowiadam o tym, co widzę za swoim oknem :D

ed hunter 26.03.2017 10:24

A jeżeli będą chcieli pójść do muzeum lotnictwa, to zabierzesz ich do muzeum lotnictwa, ****a jego mać!

joujoujou 26.03.2017 18:17

17 stopni i wciąż idzie w górę. :D

Jarson 26.03.2017 19:52

Czekaj, niech spojrzę...

3,2, idzie w dół, dzisiejsze maksimum 4,1.

ed hunter 26.03.2017 21:04

Na słonku, to ciepło było, w nocy przymrozek jak nic, ale w dzień ma być już prawie upał. :D

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:49.