![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
czemu ludzie uzywaja tak trudnego gramatycznei slowa jak bynajmniej? to staropolskie slowo poprawnie uzywa sie w bardzo specyficznych okolicznosciach a nie na kazdym kroku
widze ze teksty o zamykaniu mordy jzu wyciales to nie bede tego komentowal kabalizm? kabalisci z tego co pamietam wierza w determinizm - ale nie przypuszczam zeby zakladali z gory ze i tak maja przes... tylko ze cokolwiek zrobia i tak bedzie tak jak ma byc - a nie wiedza co bedzie [to okruchy pamieci wiec jesli sie myle to poprosze o rzeczowe wyjasnienie] fatalisci to inna bajka - zyja zeby cierpiec i opowiadac o tym innym - ale palcem nie kiwna zeby zmienic swoje fatalne polozenie - uwierz ze to moze denerwowac 90%? moze byc nawet 99% a ja i tak bede twierdzil ze 100% z nich uzywa IE bo nigdy nie sprawdzilo alternatywy jestem zadowolony bo pare osb z IE odwrocilem - slysze od nich same podziekowania wiec moze dobrze mysle? ps. na tweaku IE uzywa MNIEJ osob niz Opere tu moze byc podobnie
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 | |
PiwoWar
Data rejestracji: 01.12.2003
![]() |
Cytat:
domyślam się, że napiszesz zem leniwy ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
opera - www.google.com [polecam wersje 7.22 - 7.23 ma jakis blad z js, a 7.50 wyglada tak ze chyba pozostane przy 7.22 a zaczne czulej przygladac sie firebirdowi]
mozilla - www.google.com wersje mozilli: firebird - www.google.com [polecana przez moich znajomych] phoenix - www.google.com nie napisze - bo skad masz znac alternatywy - a podane linki powinny ci pomoc
![]() |
![]() |
#19 | |
The Division Bell
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Cytat:
Po długim gadaniu Sida (i nie tylko) o Operze z nudów zobaczyłem co to jest i jak to wygląda.... i zapomniałem o IE. Więcej takiego gadania, to może coś jeszcze odkryję ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
wycialem tekst o zamykaniu mordy, bo stwierdzilem ze za bardzo miota mna emocjonalnosc... jednak skoro zacytowales te slowa, to oznacza ze w Tobie wiecej jest zlosliwosci niz skromnosci kabalizm scisle powiazany jest z fatalizmem, polecam lekture pana Denisa Diderota "Kubus fatalista i jego pan" pozdrawiam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
spoko jak opera 7.50 nie jest strawba w domyslnej formie /dle mnie nie była / to można ją ustawić by byla praktycznie tak sama jak normalne 7.2x lub metodą siłową przekopiować alles ustawienia z działajacej 7.2x i bedzie ok (jak ta m wybralem ustawianie i po parunastu minutach / wszystko się praktycznie da zmodować i to już jest praktycznie przekleństwo bo nieźle się można zamieszac
![]() pozdro ps opis jak na brutala zmodować 7.50 za pomoca 7.23 jest na polskim dziale forum opery
![]() |
#23 |
PiwoWar
Data rejestracji: 01.12.2003
![]() |
dzieki za sznureczki w piątek sobie zassam i przez weekend sie pobawie
![]() |
#24 |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja lubie IE