![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
Folder prywatny
zrobilem kiedys w XP'ku jeden folder folderem prywatnym (podpis zmienil sie na zielony), bylo ok, dostep byl tylko z mojego konta. Po formatce i zainstalowaniu windowsa (foldery byly na innej partycji) nie moge sie dostac, mimo ze mam konto administratora. Czy jest jakis sposob zebym mogl te pliki odzyskac, czy juz dupa blada??
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
Ja znam tylko jedno wyjście. Ściągasz lub kupujesz jakiegokolwiek Linux'a Live (lub normalnego). Jak masz Live'a to odpalasz kompa z tej płytki. Znajdujesz te pliki i:
1. Przekopiowujesz na inną partycję lub w inne miejsce (nie próbowałem) lub 2. Nagrywasz te pliczki spod Linux'a (próbowałem ![]() Tak więc, życzę powodzenia ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Veni, Vidi, Vici.
Data rejestracji: 03.11.2003
![]() |
A jak nie lubisz linuxa instalujesz winde 2000, we własciwoaściach tego folderu szukaj zabezpieczenia, i tam możesz przejąć prawa do tego folderu i gotowe, gorzej jak zaszyfrowałeś dane, wtedy możesz się na 99% pożegnać z zawartością tego folderu
pozdro
![]() |
#4 |
Guru
Data rejestracji: 07.01.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Xp-eka nie mam lecz tak wlasnie powinno byc:
To jest rozwiazane w ten sposob. dales wczesniej prawa tylko dla uzytkownika "x" z danego komputera. Razem z tym podwiazuje sie cos w rodzaju certyfikatu - czyli nie tylko dostep do tego folderu, lecz rownierz dostep dla tego komutera - krory mimo iz dasz ta sama nazwe po nowej instalacji ma inny ceryfikat. Usun wiec wszystkie uprawnienia dla tego folderu i zaluz mu nowe dla gogo ci tam pasuje i wszystko powinno dzialac. prometeusz
![]() |
|
|