![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 26.06.2004
![]() |
Wisła w TVN
Jak to jest, że TVN bez wpływów z abonamentu jest w stanie wykupić transmisje meczy Wisły i nie tylko, a TVP ściągając haracz od nas nic nie potrafi? Po co ten abonament, który i tak jest marnowany? Co Wy na to?
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
TVP - układy, polityka, ogromna kasa
TVN - komercja, marketing, który myśli i stąd kasa i ogólne plany z transmisją meczu. Nieoficjalnie i może oficjalnie wiem, że i tak Polsat wymiata. U nich jest tzw. "bawmy się"
![]() |
#3 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 08.08.2004
![]() |
Abonament
undefined
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prorok na F.O.R.U.M.
Data rejestracji: 01.01.2002
![]() |
No, co do TVN'ow (TVN i TVN7) to są dostępne już tylko dla osób ze zwykłymi siatkówkami oraz dla płacących abonament(jeszce do końca wakacji dostępne za pomocą zwykłych satelit).
Drugą sprawą są też reklamy. Czasami już po 3 minutach od rozpoczęcia filmu puszczają reklamy, a przecież biorac taki mecz to oglądalność jest bardzo duża więc stawki za czas trwania reklam też są ogromne. To tylko takie moje przemyślenia, nie wiem jak jest w rzeczywistości i nie zastanawiałem się nad tym dłużej, być może się myle, no ale ![]()
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing" - Edmund Burke "Jedynym sposobem na to by zatryumfowało zło, jest gdy dobry człowiek nie robi nic." -------------------------------------------------------------------------------- Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guru
Data rejestracji: 31.08.2003
![]() |
Cytat:
A po co im wpływy z abonamentu ?! Człowieku, oni jadą na reklamach, popatrzile tego w TVN-ie a ile w TVP. Jak sam nazwa mówi TV KOMERCYJNA, a za TVP płacisz bądź nie - abonamencik. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Veni, Vidi, Vici.
Data rejestracji: 03.11.2003
![]() |
Cytat:
![]() Pozdro
![]() |
![]() |
#7 | |
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
Ostatnio zmieniany przez kraluk : 09.08.2004 o godz. 11:09 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Darkly dreaming...
Data rejestracji: 10.08.2004
![]() |
Hej!
Jest moze jakas mozliwosc obejrzenia tego meczu gdzies w internecie? Ja niestety mieszkam w takim miejscu gdzie nie lapie TVN'u a szkoda byloby przepuscic taki mecz no nie? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prorok na F.O.R.U.M.
Data rejestracji: 01.01.2002
![]() |
Ciekawem, może bedzie transmisja na jakiejś zagranicznej stacji, może na ZDF albo jakiejś włoskiej albo niemieckiej stacji
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing" - Edmund Burke "Jedynym sposobem na to by zatryumfowało zło, jest gdy dobry człowiek nie robi nic." -------------------------------------------------------------------------------- Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Choose your destiny
Data rejestracji: 13.07.2004
![]() |
Lepiej najpierw zastanow sie kogo wyklinasz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Veni, Vidi, Vici.
Data rejestracji: 03.11.2003
![]() |
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Pozdro
![]() |
![]() |
#13 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nie no - an kolega to chyba jakas prowokacja
![]() ![]() ![]() swoja droga - wole reklamy i wolny wybor czy ogladam czy nie niz nakaz placenia za wielkie g***o oferowane przez TVP, ktorego i tak nie ogladam |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
Zastanów sie TY drogi kolego ! Na forum można być od "zwsze" co nie uprawnia do obraźliwych cytatów wobec innych , a ja nie mam zamiaru dać się bezkarnie i biernie traktować per "głupek" .To zwykłe chamstwo .Ktoś kto operuje tego typu zwotami w pierwszym kontakcie z drugim człowiekiem nie powinien być lepiej traktowany niż on to robi. Epitety zastępują argumenty więc widać , że jak się nie ma nic do powiedzenia to lepiej milczeć. Pomijając epitety to zapoznajcie się koledzy trochę dokładniej z "mapą " dostepu do TVN naziemnej i trochę dokładniej w intencje tego co napisałem . Jeśli w dyskusji ma dominować pyskówka i przerost formy nad treścią to lepiej nie piszcie już więcej na to forum . Cześć. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() Powiem szczerze - co jak co, ale IMO transmisja meczu jest bardziej "oplacalna" dla telewizji publicznej (nie chodzi mi tu o wymiar finansowy tylko o ogolny rozrachunek biorac pod uwage rowniez zadowolenie widzow). Widac to zreszta po komentarzach - telewizja publiczna ma obowizek relacji z waznych wydarzen (a ten mecz chociaz pilki noznej nie lubie byl waznym wydazeniem), a TV komercyjna nie ma takiego obowiazku. Wystarczy popatrzec na to jakie sa reakcje na temat decyzji TVP, a watpie zeby byly podobne wobec TVNu gdyby nie kupil praw transmisji. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|