![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#31 | ||||||
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 11.11.2002
![]() |
Cytat:
zwyklym narkomanem ciagnacym klej. Udowodnic moglbym, tylko jak, mam do Ciebie podjechac z tym znajomym? Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
NIE jest normalne i nie jest to wylacznie jego sprawa. Tak jak nie jest wylacznie jego sprawa robienie "piosenki" dla Polakow spiewanej po Niemiecku o tytule bedacym ulubionym powiedzeniem Hitlera. Nie widzisz, ze powstaje z tego bardzo ladna bajeczka: "widzicie? narkotyki nie sa zle a ja jestem najlepszym dowodem na to jako narkoman"? Ostatnio zmieniany przez Salvad0r : 03.04.2003 o godz. 23:17 |
||||||
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#32 | ||||
RTS Widzew Łódź
Data rejestracji: 07.07.2000
![]() |
Cytat:
Cytat:
zauwaz jedno... ich troje mieli swoich fanów na długo przed ich telewizyjnym bumem... nagrali płyte na której hitem roku stała się piosenka Powiedz i telewizja dopiero wtedy zrozumiała ze ignorowanie jakiegoś tam zespołu z Łodzi nie ma sensu poniewaz telewizja na tym traci kupe pieniędzy ---> widomo ze miliony ludzi chcą oglądają jego występy w tv i na reklamach telewizja mozna baaardzo duzo zarobić... Polska (warszawska) telewizja nigdy nie chciała promować łódzkiego zespołu dopiero to wymusiły wzgledy finansowe... Cytat:
Cytat:
![]() |
![]() |
#33 | |
..::Returned Master::..
Data rejestracji: 14.12.2002
![]() |
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Widac ze Bush nie bierze sie za byle kogo ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ![]()
![]() |
![]() |
#34 | |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 11.11.2002
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |