Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 03.04.2003, 23:13   #31
Salvad0r
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 11.11.2002
Salvad0r zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
krzpac napisa***322;(a)
[B]udowodnij mi ze jest cpunem, jeśli nie potrafisz to za przeproszeniem nie kłam...
Nie klamie. Ja po prostu znam czlowieka ktory razem z nim cpal. I wiem od niego duzo wiecej o Wisniewskim niz Ty. To zero bylo kiedys
zwyklym narkomanem ciagnacym klej. Udowodnic moglbym, tylko jak, mam do Ciebie podjechac z tym znajomym?

Cytat:
dla mnie ilosc płyt nie jest najwazniejsza, jakby była to bym słuchał zupełnie innej muzyki niz śłucham...
No wiec skoro tak, to czemu mi argumentujesz ze Wisniewski jest super bo sprzedal bardzo duzo plyt i na tej podstawie probujesz wykazywac jaki to wspanialy artysta? Podczas gdy wiemy, ze prawda jest zupelnie inna.

Cytat:
a co mam pisać o zaletach, przeciez Wiśniewski nie jest wokalistą, on nigdy siebie nie nazwał piosenkarzem on nazywa siebie artystą... Wiśniewski sam mówi ze nie umie spiewac ze nie ma głosu...
No wiec wlasnie. Gdyby jeszcze znal definicje slowa "artysta" to i artysta by siebie nie nazywal. Jego "artyzm" ma tyle wspolnego z ta kaszana ktora produkuje co slowo "nominacja" ukuta przez rezyserow Wielkiego Brata z wyrzuceniem kogos z Domu. Przyklady prania mozgu ludziom mozna mnozyc. Jesli ten ****** jest artysta to jak nazwac np. Tine Turner w takim razie? Bo wspolnego mianownika nie sposob zastosowac moim zdaniem.

Cytat:
on się sam wypromował na polskim rynku, nikt mu w tym nie pomógł
Powtarzasz bzdury ktore Ci wciskaja w tej smiesznej telewizji a co gorsza chyba naprawde w to wierzysz. Wisniewskiemu ktos pomogl, ktos zapewnil czas antenowy i ktos uproczywie przeciskal jego szmire do mediow. A potem to juz samo poszlo...

Cytat:
ja tylko go bronie bowiem mnie denerwuje jest bezpodstawne oczernianie...
Oceniam PODSTAWNIE. Operuje FAKTAMI a nie plotkami. Kwestia czy Ty chcesz znac PRAWDE czy plywac w basenie iluzji fundowanych Ci przez telewizje.

Cytat:
nawet jak wąchał to i co z tego... nalezą mu się brawa za to ze potrafił z tego wyjsc...
Narkomanem jest sie cale zycie. Pamietaj o tym. Mam w nosie ile i co wciagal ale taki czlowiek NIE MOZE w normalnym kraju znalezc sie na pozycji idola dzieci i mlodziezy, czy rozumiesz? I tylko to mnie boli, ze promuje sie go jako wzorzec osobowy dla nastolatkow. TO juz
NIE jest normalne i nie jest to wylacznie jego sprawa. Tak jak nie jest wylacznie jego sprawa robienie "piosenki" dla Polakow spiewanej po Niemiecku o tytule bedacym ulubionym powiedzeniem Hitlera.

Nie widzisz, ze powstaje z tego bardzo ladna bajeczka: "widzicie? narkotyki nie sa zle a ja jestem najlepszym dowodem na to jako narkoman"?

Ostatnio zmieniany przez Salvad0r : 03.04.2003 o godz. 23:17
Salvad0r jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 03.04.2003, 23:29   #32
krzpac
RTS Widzew Łódź

Data rejestracji: 07.07.2000
krzpac niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
No wiec skoro tak, to czemu mi argumentujesz ze Wisniewski jest super bo sprzedal bardzo duzo plyt i na tej podstawie probujesz wykazywac jaki to wspanialy artysta? Podczas gdy wiemy, ze prawda jest zupelnie inna.
ja na podstawie przedanych płyt nie chce wykazać ze to wspaniały artysta tylko chce pokazać ze w naszym kraju bądź co bądź jest popularny... moze nie gra tak ambitnej muzyki jak Bem, która spiewa o wysyłaniu smsów, ale gra muzykę dla ludzi... i tym ludziom ona się odoba...

Cytat:
Powtarzasz bzdury ktore Ci wciskaja w tej smiesznej telewizji a co gorsza chyba naprawde w to wierzysz. Wisniewskiemu ktos pomogl, ktos zapewnil czas antenowy i ktos uproczywie przeciskal jego szmire do mediow. A potem to juz samo poszlo...
ze co ?!

zauwaz jedno... ich troje mieli swoich fanów na długo przed ich telewizyjnym bumem... nagrali płyte na której hitem roku stała się piosenka Powiedz i telewizja dopiero wtedy zrozumiała ze ignorowanie jakiegoś tam zespołu z Łodzi nie ma sensu poniewaz telewizja na tym traci kupe pieniędzy ---> widomo ze miliony ludzi chcą oglądają jego występy w tv i na reklamach telewizja mozna baaardzo duzo zarobić...

Polska (warszawska) telewizja nigdy nie chciała promować łódzkiego zespołu dopiero to wymusiły wzgledy finansowe...

Cytat:
Oceniam PODSTAWNIE. Operuje FAKTAMI a nie plotkami. Kwestia czy Ty chcesz znac PRAWDE czy plywac w basenie iluzji fundowanych Ci przez telewizje.
Cytat:
Nie klamie. Ja po prostu znam czlowieka ktory razem z nim cpal. I wiem od niego duzo wiecej o Wisniewskim niz Ty. To zero bylo kiedys
zwyklym narkomanem ciagnacym klej. Udowodnic moglbym, tylko jak, mam do Ciebie podjechac z tym znajomym?
sorry ale ja tego fatkami nazwać nie mogę...
Stary 04.04.2003, 00:05   #33
ZbigNieff
..::Returned Master::..

Data rejestracji: 14.12.2002
ZbigNieff zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Laser napisa***322;(a)
Ekhm - który mocny w photoshopie i przerobi co trzeba / nie mam geby a z teledysku Keine Grenzen Mix nie wezme /
Ale Osama ma niezly biust
Widac ze Bush nie bierze sie za byle kogo ^_^ ^_^ ^_^ ^_^

RW1: Nec 3520A - RW2: BenQ 1640
ZbigNieff jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 04.04.2003, 00:26   #34
Salvad0r
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 11.11.2002
Salvad0r zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
krzpac napisa***322;(a)

sorry ale ja tego fatkami nazwać nie mogę...
Nie wiem co to sa "fatki", moze miales na mysli "fakty" aczkolwiek dyskusji z Toba mam dosc. Wyrwales co chciales z kontekstu a to, co niewygodne pozostawiles bez komentarza. Nie na tym polega dyskusja, zreszta odnosze wrazenie ze jestes zaslepiony "slawa" tego bubka i nie przyjmujesz do wiadomosci pewnych rzeczy. No nic..
Salvad0r jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 04.04.2003, 01:20   #35
pali
Թ

Data rejestracji: 14.02.2003
pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Cytat:
Salvad0r napisa***322;(a)
Powtorze sie ale mam swoja definicje tego czlowieka i za kazdym razem gdy ktos pyta - powtarzam ja z radoscia dziecka:

zakolczykowany narkoman z niemal kryminalna przeszloscia, spora czesc dziecinstwa spedzona w poprawczaku w Niemczech. Totalne dno, czlowiek zepsuty moralnie do szpiku kosci, wypromowany przez pewne srodowiska antypolskie w kraju w celu psucia moralnosci mlodemu pokoleniu. Skutecznie robi dzieciom i mlodziezy wode z mozgu, epatujac pseudo-luzackim stylem bycia i ubierania. Jego niby-zdolnosci artystyczne znajduja posluch, zwlaszcza u osob niedojrzalych muzycznie, a co niektore produkcje, takie jak Keine Grenzen, zasluguja na skierowanie sprawy do prokuratury (Wisniewski spiewa tam slowa uzyte przez pewnego dyktatora z lat czterdziestych, dodam ze samo "keine grenzen" to ulubione wyrazenie Hitlera). Taki czlowiek bedacy obecnie idolem dzieciakow w Polsce to zenada. Warto jednak zastanowic sie czy to przypadek ze wlasnie ON jest na topie. Jak juz pisalem - sadze ze to NIE przypadek a celowa robota specjalistow od mas.

To tyle.. mozna sie nie zgodzic ale smiem twierdzic ze racja jest po mojej stronie.
Z "radością dziecka" podpowiem Ci, że to celowa robota komunistów i masonerii.
pali jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: