![]() |
bez wizy , jedziesz i na lotnisku wyciagasz gitare ,zaczynasz grac i spiewac " jestem wesoly Romek , mam na przedmiesciu domek ".... itd. zero klopotow.
albo mowisz ze jestes od zorg'a . |
Jak masz kogos z rodziny w USA to sie zawsze mowi ze w odwiedziny, bo dawno nie widziales itp. i mowisz w zaleznosci od wieku jak jestes starszy to pada pytanie Co robisz ?? Masz rodzine ?? Po co jedziesz ?? Jaki jest twoj majatek ?? zawsze dobrze miec argument dla ktorego musisz wrocic... Jak jedziesz po studiach to jest gorzej, ale ta sama procedura musisz przekonac ze wrocisz... Jak jedziesz sie uczyc i masz jakies zaswiadczenie ze szkoly w USA, jak ja mialem :P to zawsze dostaniesz :P Czyli jak Cie spyta ?? Po co jedziesz ?? Mowisz nom a jak u Ciebie wszyscy zdrowi :P (wersja optymistyczna) wiec sie nie martw i znajdz tylko jakis powod nie musi byc prawdziwy, ale powinien byc w miare realistyczny :> Pozdrawiam z USA
P.S Wciac nie moge wyslac przelewu :P (niektorzy wiedza o co chodzi) |
Cytat:
|
jad***281; do Ciotki (chrzestna), je***347;li b***281;dzie to przed ***347;wi***281;tami to wiadomo w jakim celu - odwiedziny na ***347;wi***281;ta i Sylwek na Times Square (a mo***380;e u joujoujou w nowej chacie ;)) a jak nie to na Wielkanoc, mam dosta***263; od niej oficjalne zaproszenie notarialne
przed wizyt***261; w ambasadzie za***322;atwi***281; sobie wysoki stan konta w banku, b***281;d***281; rolnikiem z du***380;ym area***322;em oraz b***281;d***281; pracowa***322; na dwa etaty z ciekawymi zarobkami - ciekawe czy to przekona, mo***380;e jeszcze co***347; doda***263; ? |
hehe... calkiem calkiem, tylko nie przekombinuj, hyh widac ze chcesz bardzo jechac...
|
a jak was tam tymi paralizatorami przywitaja ?
lepiej siedziec na miejscu , i pisac tu na boardzie o szczesciu. |
pr***261;dem witaj***261; w Kanadzie, ja do juesej
w***322;a***347;nie si***281; dowiedzia***322;em ***380;e zaproszenie si***281; za***322;atwia |
witaja tu i tam jednakowo , waro wiec troche potrenowac jak na filmie z Segalem haha.
lub wyciagnac kilka passportow i niech sobie wybiora ktory im tam pasuje. ( ja tak robie) |
um***243;wi***322;em si***281; na spotkanie w ambasadzie w Wawie na poniedzia***322;ek, godz. 9.30
|
Powodzenia! :spoko:
|
Cytat:
:P |
Cytat:
:D |
ju***380; straci***322;em 31 $, gdybym wp***322;aci***322; przed nowym rokiem to wystarczy***322;oby 100$, od nowego roku 131
|
Z***322;odzieje :szczerb:
Ile piwa mozna za to kupi***263; :P |
Cytat:
:D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:17. |