![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 |
|
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 20.12.2002
![]() |
Część z tych linków to może być badziewie, bo jeszcze nie sprawdzałem :/
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Niezarejestrowany
![]() |
Cytat:
Ta lista jest z jakiegoś forum PHP, na które trafiłem z wyszukiwarki WP.
|
|
|
|
#19 |
|
Niezarejestrowany
![]() |
Jeśli ktoś będzie miał pewność, ze na którymś z serverów jest możliwość założenia konta www z PHP i MySQL to prosiłbym o info, ja sprawidzłem pare, ale nie za bardzo, jest albo php, albo tylko htm.
Pozdrawiam Dzięki
|
|
|
#20 | |
|
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
na te gorna znalazlem sposob: <?php exit; ?> ale jak wywalic te reklame z prawej strony na lycosie ?? zaczyna mnie wnerwiac...
amiga500site Ostatnio zmieniany przez Patrix : 06.02.2004 o godz. 15:42 |
|
|
|
|
|
|
#21 | |
|
<<<Watcher>>>
Data rejestracji: 28.06.2002
![]() |
Cytat:
<script language="JavaScript" type="text/javascript"> <!-- function setCookie(name, value, expires, path, domain, secure) { var curCookie = name + "=" + escape(value) + ((expires) ? "; expires=" + expires.toGMTString() : "") + ((path) ? "; path=" + path : "") + ((domain) ? "; domain=" + domain : "") + ((secure) ? "; secure" : ""); document.cookie = curCookie; } setTimeout ("changePage()", 1); setTimeout ("changePage()", 100); setTimeout ("changePage()", 500); setTimeout ("changePage()", 1000); setTimeout ("changePage()", 1100); setTimeout ("changePage()", 2000); setTimeout ("changePage()", 3000); setTimeout ("changePage()", 4000); setTimeout ("changePage()", 5000); setTimeout ("changePage()", 5100); setTimeout ("changePage()", 5500); setTimeout ("changePage()", 6000); setTimeout ("changePage()", 8000); setTimeout ("changePage()", 10000); function changePage() { if (self.parent.frames.length != 0) parent.document.body.cols = "*, 0"; } setCookie("adFrameForcePHP",0,0," "); --> </script> Na końcu usuwasz </html> wstawiasz: <head> <style> Ostatnio zmieniany przez tomgoo : 06.02.2004 o godz. 16:27 |
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Pingwin specjalista.
Rozmawialem wlasnie niedawno ze Smartkiem na gg.
Troche mi wyjasnil. Dzieki temu skryptowi zabilem ten banner po prawej, mam strone w php. Ale pojawil sie banner na gorze. grrrrr.... metoda <head><style> jest do html do php jest <?php exit; ?>. W sumie jest lepiej jak bylo, gorzej już nie bedzie ![]() Może być tak, ze strone mam na innym koncie, a baze mysql na lycosie ?? Z ciekawosci tylko pytam. thx z pomoc.
|
|
|
#23 |
|
<<<Watcher>>>
Data rejestracji: 28.06.2002
![]() |
Hmm podejrzewam że raczej żaden skrypt nie będzie potrafił korzystać z bazy na innym serwerze niż jest skrypt......
Chcę jeszcze dodac abyś zrobił kopie bezpeiczenstwa strony bo jeżeli lycos wykryje skrypt omijający reklamę możesz dostać miły list w którym panowie informują że usuneli konto
Ostatnio zmieniany przez tomgoo : 06.02.2004 o godz. 20:08 |
|
|
|
|
|
#24 | ||
|
Pingwin specjalista.
Cytat: