![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 |
|
Były user
Data rejestracji: 08.04.2002
![]() |
ehhh, te 150 postów które podałem to tylko przykład, chodzi o to że trzeba zobaczyć czy dany osobnik
jest osobą godną zaufania - choć trochę. Co do "jakości" postów, to przecież prosta sprawa, można w łatwy sposób sprawdzić kto i co pisał, jeżeli odpowiedzi takiej osoby to głównie: " ;( , tak, nie, też miałem taki problem, nie wiem jak to zrobić" to chyba zostaną odliczone.. ![]() No i co najważniejsze, chyba zklikwiduję chat, bo poza kilkoma osobami które są obyte w temacie i odwiedziły chat raz czy dwa, zdażają się często kąski w stylu: [19:54] <Earvin> cze [19:55] <Earvin> sa tu jakieś laski [19:56] <Pinki> nom [19:56] <Pinki> ja [19:56] <Pinki> ;D [19:57] <Earvin> k* Z moich obserwacji i analizy logów, jasno wynika że chatem interesują się w większości małolaty, a nie ludzie którym potrzeba jakiś konkretnych informacji - potrafiący skożystać z nowego nażędzia jakim jest chat. Przypadków rozumengo użycia chatu było może ze dwadzieścia. Całe szczęście że choć część bardziej zaawansowanych użytkoników forum nie zawiodła i raz czy dwa dowiedziła chat... No i chat jest bardzo męczący z jeszcze jednego powodu... raz kolesiowi tłumaczyłem gdzie znajdzie odpowiedź na swoje pytanie (FAQ) przez 20 minut...
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
<<<Watcher>>>
Data rejestracji: 28.06.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Były user
![]() |
Ja też pomagałem, ale po jakimś czasie opadły mi ręce.... Czemu ? Już mówię:
co 10ta osoba wchodząca na chat mówiła: Leszcz: XXX jest najlepsza!!! (XXX to nazwa firmy) Ja: Zgaduję że masz XXX ? Leszcz: Tak! takie proste rozumowanie...
|
|
|
#19 |
|
Wyjadacz
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
Wreszcie wszedłem na chwilkę na czata! Podoba mi się, jest lepszy niż ten stary.
|
|
|
#20 |
|
Były user
![]() |
ZiP nie utrudnij mi podjęcia decyzji
|
|
|
#22 | |
|
Wyjadacz
![]() |
Cytat:
Dla dobra ludzkości mogę zapłacić tą wymienioną wcześniej opłatę rejestracyjną.:cool:
|
|
|
|
#23 |
|
Były user
![]() |
ZiP, wasza chojność
czekam niech każdy da po 10 centów i będziemy mieli chat
|
|
|
#24 |
|
Wyjadacz
![]() |
Nie wiem czemu, ale zawsze, gdy przesuwam listę, a wtedy ktoś coś napisze, to pokazuje mi się takie coś:
|
|
|
#26 |
|
Gość
|
To znowu ja
Znowu mam tak:
|
|
|
|
#27 |
|
Gość
|
Jeszcze raz! I dlaczego tak mam! VirtMachine Javy MaM!!
|
|
|
|
#28 |
|
Gość
|
A to ja!!!
|
|
|
|
#29 |
|
Były user
![]() |
Wynika z tego że masz K-line, nie dasz rady przyłączyć się do serwera irc. Czy przypadkiem nie jesteś użytkownikiem jakiejś większej sieci, np. osiedlowej ?
|
|
|
#30 |
|
Gość
|
Warszawskie AsterCity! Problem polega na tym, ze jak wiesz laczylem sie z czatem!!! Przeciez rozmawialem i z toba i BD!!! Co jest grane?
Jedyne co sie teraz rozni: chodze na modemie kablowym "Motorola", a nie na karcie sieciowej - bo padla! |
|
![]() |
|
|