Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 10.01.2006, 12:09   #1
Blackegg
Szperacz

Data rejestracji: 26.06.2005
Blackegg zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Talking Wredny pasjans i siostra :D

A wiec drodzy forumowicze mam wielka prosbe. Moja siora walczy ze mna o dostep do mojego komputera poniewaz za kazdym razem chce grac w pasjansa.... I teraz mam pomysł aby podlozyc na miejsce pasjansa jakis fajny program ktory ja przestrasz jak wlaczy pasjansa (nie wirus ). Cos co by np. zasymulowalo formatowanie albo bluescreen bez mozliwosci wylaczenia przez klwiature lub mysz. Jesli ktos zna jakis program tego typu lub inny straszak to prosze o linki bo nienawidze pasjansy i wogole gier made in microsoft!!!!

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 10.01.2006, 12:16   #2
loki7777
Guru

Data rejestracji: 05.11.2004
loki7777 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>loki7777 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>loki7777 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>loki7777 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>loki7777 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
To moze usun gre z systemu?Powiesz ze ja popsula albo usunela i gotoweA jak sie przestraszy bsod to moze walnie power na listwie i ci kompa spali albo cos
loki7777 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 10.01.2006, 12:23   #3
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
http://www.softlookup.com/category.asp?id=37
tu masz programy z zalozenia majace kogos przestraszyc - takie nieszkodliwe dowcipy
nie testowalem, wiec przeskanuj je jesli zassiesz (znalezione przez google, zapytanie "bluescreen joke")
wystarczy wejsc we wlasciwosci skrutu do pasjansa jaki jest w menu start i zmienic element docelowy na jeden z tych programikow (jest tam tez bluscreen.exe - symuluje bsoda)
jak spyta co sie stalo - powiesz ze "ooo chooolera! zepsulas mi kompa!"
po chwili dodasz "no, chyba wszystko dziala, ale gry poszly papa... NIGDY WIECEJ TEGO NIE DOTYKAJ!!"
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 10.01.2006, 12:26   #4
Blackegg
Szperacz

Cytat:
Napisany przez nimal
http://www.softlookup.com/category.asp?id=37
tu masz programy z zalozenia majace kogos przestraszyc - takie nieszkodliwe dowcipy
nie testowalem, wiec przeskanuj je jesli zassiesz (znalezione przez google, zapytanie "bluescreen joke")
wystarczy wejsc we wlasciwosci skrutu do pasjansa jaki jest w menu start i zmienic element docelowy na jeden z tych programikow (jest tam tez bluscreen.exe - symuluje bsoda)
jak spyta co sie stalo - powiesz ze "ooo chooolera! zepsulas mi kompa!"
po chwili dodasz "no, chyba wszystko dziala, ale gry poszly papa... NIGDY WIECEJ TEGO NIE DOTYKAJ!!"
Tak własnie mialem zamiar zrobic dzieki za link!!! Sie bedzie dzialo
Stary 10.01.2006, 12:54   #5
izabellaaleksan
Bywalec

Avatar użytkownika izabellaaleksan

Data rejestracji: 21.12.2005
izabellaaleksan w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Gorzej będzie, jak siostra się uprze zainstalować po kryjomu "zaginionego" pasjansa sama
izabellaaleksan jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 10.01.2006, 13:14   #6
PIOTR34
..: DVD-VIDEO :..

Data rejestracji: 20.08.2003
PIOTR34 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Blackegg
Tak własnie mialem zamiar zrobic dzieki za link!!! Sie bedzie dzialo
Ty nie masz serca!!! Gdybym był na jej miejscu, to bym potraktował kompa bejzbolem

PIOTR34 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 10.01.2006, 13:18   #7
**mondeo**
*Dziadziuś*

Data rejestracji: 27.10.2005
**mondeo** zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Moja siora walczy ze mna o dostep do mojego komputera
to nie bądz taki skąpy i daj poklikać siostrze,ona pewnie młodsza od ciebie
i w myśl zasady Panie mają pierwszeństwo
Stary 10.01.2006, 13:37   #8
Blackegg
Szperacz

Dobra dobra!!! Ona do mnie mowi ze musi cos do szkoly zrobic po czym ja patrze a ta w pasjansa juz rekordy bije i bosa pokonuje Nie chodzi mi o to by tego pasjansa usunac ale by zrobic jej psikusa i tyle a z kompa i tak kozysta jak mnie nie ma a potem mi dzwoni ze cos nie dziala.. a na pytanie co robila slysze: "gralam w pasjansa" lub "nic"...
Stary 10.01.2006, 13:54   #9
Grzegorz75
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 13.01.2003
Grzegorz75 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Blackegg
A wiec drodzy forumowicze mam wielka prosbe. Moja siora walczy ze mna o dostep do mojego komputera poniewaz za kazdym razem chce grac w pasjansa.... I teraz mam pomysł aby podlozyc na miejsce pasjansa jakis fajny program ktory ja przestrasz jak wlaczy pasjansa (nie wirus ). Cos co by np. zasymulowalo formatowanie albo bluescreen bez mozliwosci wylaczenia przez klwiature lub mysz. Jesli ktos zna jakis program tego typu lub inny straszak to prosze o linki bo nienawidze pasjansy i wogole gier made in microsoft!!!!
Igraj, igraj już niedługo założy ci blokadę na kompa a jak to nie pomoże to zacznie chodzić z jakimś dresem.
Stary 10.01.2006, 18:38   #10
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Grzegorz75
Igraj, igraj już niedługo założy ci blokadę na kompa a jak to nie pomoże to zacznie chodzić z jakimś dresem.
Albo co gorsza.. z dobrym informatykiem..

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 11.01.2006, 10:19   #11
loki7777
Guru

Data rejestracji: 05.11.2004
loki7777 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>loki7777 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>loki7777 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>loki7777 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>loki7777 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Jak ladna siostra to sie polecamMoze zdjecie??
loki7777 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 11.01.2006, 10:51   #12
**mondeo**
*Dziadziuś*

Data rejestracji: 27.10.2005
**mondeo** zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
proponuję drugi komp specjalnie dla siostry kupić i będzie po kłopocie
Stary 11.01.2006, 10:55   #13
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
mysle ze powinienes zalaczyc zdjecia swoje i siostry
kolektywnie zdecydujemy na podstawie facjat i zdjec bikini komu nalezy sie czas na kompa i udzielimy stosownych porad
cos mi ten temat smietnikiem zalatuje
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 11.01.2006, 11:28   #14
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cool

Cytat:
Napisany przez nimal
mysle ze powinienes zalaczyc zdjecia swoje i siostry
kolektywnie zdecydujemy na podstawie facjat i zdjec bikini komu nalezy sie czas na kompa i udzielimy stosownych porad
cos mi ten temat smietnikiem zalatuje
tak! poproszę o śmietnik! bo inaczej boję się pisać w takich tematach.

potem czytam - ed to ma ponad 5k postów, bo pisze same bzdury

ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 11.01.2006, 12:44   #15
Ormianin
Komandor

Data rejestracji: 29.07.2002
Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Ja nei rozumie dlaczego siostra nie moze pograc sobie w pasjansa? i tylko w pasjansa, nieszkodliwego pasjansa!
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: