Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 11.01.2006, 14:19   #16
loki7777
Guru

Data rejestracji: 05.11.2004
loki7777 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>loki7777 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>loki7777 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>loki7777 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>loki7777 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Bo pasjans to jedna z gier MS a kolega nie trawi MS
loki7777 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 11.01.2006, 17:38   #17
epol
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz

Data rejestracji: 12.04.2002
epol niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez loki7777
Bo pasjans to jedna z gier MS a kolega nie trawi MS
To niech porzuci Windows i przesiadzie sie na np Linuxa badz Jabluszko
Stary 11.01.2006, 17:56   #18
Blackegg
Szperacz

Data rejestracji: 26.06.2005
Blackegg zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Ej ludziska ja prosze o jakiegos kawala na moja siostre bo chce jej zrobic psikusa!!! Wkurzaja mnie ludzie ktorzy kupuja kompa za tryliony i graja w pasjanasa. Ja mojego podkrecilem tak abym mogl pograc w Quake 4 a ta mi go na pasjansach smarzy i jeszcze sie buldoczy jak mowie ze mam cos waznego do zrobienia na kompie!! To jej zrobie bzika i odechce sie jej pasjansy
Stary 12.01.2006, 12:27   #19
epol
Zlotowicz

Cytat:
Napisany przez Blackegg
Ej ludziska ja prosze o jakiegos kawala na moja siostre bo chce jej zrobic psikusa!!! Wkurzaja mnie ludzie ktorzy kupuja kompa za tryliony i graja w pasjanasa. Ja mojego podkrecilem tak abym mogl pograc w Quake 4 a ta mi go na pasjansach smarzy i jeszcze sie buldoczy jak mowie ze mam cos waznego do zrobienia na kompie!! To jej zrobie bzika i odechce sie jej pasjansy
W gruncie rzeczy to Twoja siostra ma racje. Ja tez wole pasjansa, a nie Kwaka 4 8 )
Stary 12.01.2006, 12:41   #20
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cool

Cytat:
Napisany przez Blackegg
pewnikiem odpala pasjansa ze skrótu...wsadź jako element docelowy np painta

%SystemRoot%\system32\mspaint.exe lub coś straszniejszego
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 12.01.2006, 12:46   #21
epol
Zlotowicz

Cytat:
Napisany przez ed hunter
lub coś straszniejszego
Kwaka 4
Stary 12.01.2006, 12:49   #22
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez epol
Kwaka 4
nie rozmawiam o grach typu kwak 4 lub dum 3 - gry mają działać a nie mieć wymagania graficzne dla nieistniejących kart.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 12.01.2006, 14:06   #23
Blackegg
Szperacz

Data rejestracji: 26.06.2005
Blackegg zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Tak juz robilem problem w tym ze ona juz potrafi kompleksowo korzystac ze skrotow wiec ten pomysl odpada Kto gra w pasjanse ten raczej nie ma zbytniego pojecia o kompie. Siada patrzy w ten jaskrawy ekran albo w swiecaca matryce chwile trybi nastepuje przegrzanie obwodow i...... wlacza pasjansa.... o ludzie przeciez to jest... a z reszta kazdy wie Zrobilem lepsza chamowe pod skrot od pasjansa podpielem wylaczenie kompa po czym powiedzialem ze pasjans przestal dzialac i szybko usunolem skroty oraz odwolania do tego badziewia. Ale siora dalej gra tylko ze na serwerze po przez KVM i w momencie jak musze cos zrobic na moim kompie to raz dwa i dzialam czyli wilk syty i owca cala
Stary 12.01.2006, 15:55   #24
Burt
Precz z internetem

Data rejestracji: 20.10.2005
Burt jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Burt jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Burt jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Może kup jej prawdziwe karty do grania.
Burt jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: