Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 22.02.2003, 15:24   #16
tomgoo
<<<Watcher>>>

Data rejestracji: 28.06.2002
tomgoo niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Re: wrrr juz mam tego dosc!!!

Cytat:
Zeus napisa***322;(a)
Witam
Mam pelna swiadomosc tego ze sie teraz naraze niektorym uzytkownika forum ale trudno. MAM JUZ DOSC JAK WIDZE "skozystj z opcji szukaj" albo "na dole jest wyszukiwarka". JESLI JUZ SIE POFATYGOWALISCIE Z ODPOWIEDZA TO ZAMIAST PISAC ZEBY KTOS POSZUKAL TO LEPIEJ MAPISZCIE JEDNO ZDANIE, ALE NA TEMAT (bedzie Was to kosztowalo tyle samo wysilku co napisanie zdania zeby sobie poszukal(a) ). Ciekawy jestem jaki jest odsetke tych co kaza szukac innym a sami szukaja zanim sie zapytaja ? i ilu z nich zanim zapyta poszuka takze na innych forach / stronach. Niestety mam wrazenie ze czasem tego typu odpowiedzi sa zwiazane tylko z "materialna" chcecia posiadania wiekszej ilosci postow na swoim koncie bo jak inaczej interpretowac takie odpowiedzi ktore sa tak naprawde nie na temat!!!!.
Dletego wcale sie nie dziwie ze jedyne posty jakie zyja na tym forum zaliczaja sie do grupy "bezprzedmiotowych". Jesli tak dalej pojdzie to forum bedzie musialo zmienic swoj cel na offtopic a temat wypalania plyt bedzie tematem pobocznym, bo "nowych" nie bedzie lub beda tylko na "jeden temat" a zostanie tylko ekipa kilku-kilkunastu osob ktorym w koncu sie znudzi "IMPREZKA ON-LINE (tylko powyzej 18 lat)" i forum stanie sie martwe. Mam wrazenia ze niektorzy zamieniaja sie w "troli sieciowych" (jak nie wiecie o co chodzi to powiedzcie a ja wam dam linka, nie bede kazal Wam sobie POSZUKAC)
Zycze wszystkim wiecej wyrozumialosci i nabrania checi pomocy innym.
Pozdrawiam.
Ok rozumię cie mne też to wkurza!
Zresztą już pisałem tym na forum...
Własnie dziki takim odpowiedzom "poszukaj sobie sam" ludzie spie... stąd. tak wiec róbcie tak jak ja:
Najpier odpowiedz
później pouczenie!
Jak macie zamiar tylko pouczac to wogóle radze sie nie odzywać.....
tomgoo jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 22.02.2003, 15:26   #17
tomgoo
&lt;&lt;&lt;Watcher&gt;&gt;&gt;

Cytat:
ZbigNieff napisa***322;(a)
Zeus - popieram Cie w 100%!! Mnie tez to wkurza ale nie chcialem pisac o tym!!

P.S. Ja tylko raz wyslalem kogos zeby szukal/weszyl!!
No jasne tylko dlaczego ja widziałem że ciut wiecej.......
Stary 22.02.2003, 15:39   #18
Majonez
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 05.12.2000
Majonez zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
hmm no to mam propozycje dla wszystkich starych memberow
pokazmy ze to forum jest najlepsze i kazdy tu sie czegos dowie
i nie zostanie odeslany do wyszukiwarki (bo przeciez w jakis sposob trafil na to forum czyzby ... przez wyszukiwarke)
sprobujmy przez miesiac odpowiadac na kazde nawet setny raz powtarzajace sie pytanie ewentualnie podawajmy bezposrednie linki z krotkim komentarzem

proponuje takze ostre moderowanie ale ale bez krzywienia sie na takich zasadach

- wszelkie posty zawierajace zdania typu "zgadzam sie" "tak masz racje" "sadze jak kolega wyzej" - i nic poza tym nie napisane beda z miejsca usuwane a osobniki ktore tylko w ten sposob beda odopowiadac - a jest ich kilka - beda pod nazwijmy to obserwacja a takie odpowiedzi nie beda zwiekszac ich stanu punktowego

- posty ze zdaniem "uzyj szukaj" - i wszelkich jego odmian bez jakiegolwiek wyjasnienia beda traktowane jak wyzej

- wszelkie wyzywania typu "nie wiesz to sie nie odzywaj" (aka paradox) traktowane surowo

- jezeli kilka postow pod rzad takich samych lub mowiacych o tym samym (dokladnie) beda ze soba laczone

co wy na to
wszelkie sugestie mile widziane

milego dnia

- - - - - - - - - - - - - - - - - - info - - - - - - - - - - - - - - - - - -
66 zarejestrowany użytkownik
Pierwszy Moderator/Administrator
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Majonez jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 22.02.2003, 15:45   #19
Zeus
Wymiatacz

Data rejestracji: 17.10.2000
Zeus zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Majonez czemu nie moze przez miesiac sie przyzwyczaimy do takiego odpowiadania i stanie sie to dobrym nawykiem .

PIJ MLEKO!!! BEDZIESZ WIELKI!!!

Powered by LTR-52246S
Zeus jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 22.02.2003, 16:11   #20
kizio
Wyrejestrowany

Data rejestracji: 10.07.2002
kizio zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
poza postami 'poszukaj sobie' (ktorych sam kilka anpisalem i nie zaluje - bo odpowiedz widniala 5 czy 10 postow nizej) sa tesz posty zawierajace odpowiedzi bzdurne (Zastanawiam sie co z nimi robic...) i odp. typu "tak, zgadzam sie", "tez tak mam" albo inne nic nie wnoszace komentarze...

forum nie jest i nie bedzie idealne - trzeba sie z tym pogodzic - inna sprawa ze nie wolno ustaac w dazeniu do poprawy sytacji...
Chodzi o to że napisałem "OK! zgadzam się z tym." a pisałeś Sid że nie wiesz co zrobisz z takimi postami.

kiziopl na gmail
JID: kizio na jabster.pl
Zapraszam na http://blog.xitenet.pl
kizio jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 22.02.2003, 17:39   #21
tomgoo
&lt;&lt;&lt;Watcher&gt;&gt;&gt;

Cytat:
-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
poza postami 'poszukaj sobie' (ktorych sam kilka anpisalem i nie zaluje - bo odpowiedz widniala 5 czy 10 postow nizej) sa tesz posty zawierajace odpowiedzi bzdurne (Zastanawiam sie co z nimi robic...) i odp. typu "tak, zgadzam sie", "tez tak mam" albo inne nic nie wnoszace komentarze...

forum nie jest i nie bedzie idealne - trzeba sie z tym pogodzic - inna sprawa ze nie wolno ustaac w dazeniu do poprawy sytacji...
Spotkałem sie z tym
Było to około 2 miesiące temu
Ja odpowiadam na posty a gościu cały czas po demną pisze!
Zgadzam sie!
Potwierdzam!
Tak jest!
A pisał tak z 20 postów na dzień.......
Niezle mnie to denerwowało bo gościu nawet nie wiedział o czym kto pisze a i tak potwierdzał.....
Stary 22.02.2003, 19:41   #22
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
kizio napisa***322;(a)
Chodzi o to że napisałem "OK! zgadzam się z tym." a pisałeś Sid że nie wiesz co zrobisz z takimi postami.
takie posty to jedna bajka - druga - i to z nimi nie wiem co zrobic - to posty BLĘDNE merytorycznie, bzdurne napsiane przez osoby ktore zupelnie nie maja pojecia co pisza i rzucaja haslami - takie posty chyba bede wywalal po namierzeniu bo moga sporo zaszkodzic
Stary 22.02.2003, 20:08   #23
januszp
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 11.08.2002
januszp niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Sam osobiscie uczestniczyłem w kilku forach ,na których wysyłanie pytających do opcji "szukaj" bądź też częste przypominanie o "legalności oprogramowania" doprowadziło do jego powolnego unicestwienia .

Podaruję sobie adresy ,gdyż nie o to chodzi ...
Ważne jest to iż kilka osób świadomie zdaje sobie z tego zagrożenia i to się chwali ...
Nie jestem fanem jednozdaniowych odpowiedzi ,dlatego tez drazni mnie gdy ktoś ,często na powazny temat odpowiada w kilku słowach ,przez co poźniej rozwiązanie czasem błachego problemu (sedno) mozna przeczytać na stronie nr4 w danego tematu .

Być możer propozycja "Majonez-a" wydaje się drastyczna ,jednak myślę iż jest to jedyna szansa dla forum .
Jeśli w tematach pozostani tylko co pozostac powinno ,jego lektura napewno zyska na walorach .
jaro
PS.
Moj post ,z racji iż być może nie wnosi nieczego nowego do tej dyskusji może zostać śmialo usunięty - bez żalu z mojej strony .
Napisac go musiałem - gdyż temat ten oraz większość odpowiedzi trafiła w mój gust internetowo-dydaktyczny .
januszp jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 22.02.2003, 20:44   #24
Zeus
Wymiatacz

Data rejestracji: 17.10.2000
Zeus zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Ciesze sie ze podzielacie moje zdanie.
Pozdrawiam

PIJ MLEKO!!! BEDZIESZ WIELKI!!!