![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 | |
|
<<<Watcher>>>
Data rejestracji: 28.06.2002
![]() |
Re: wrrr juz mam tego dosc!!!
Cytat:
Zresztą już pisałem tym na forum... Własnie dziki takim odpowiedzom "poszukaj sobie sam" ludzie spie... stąd. tak wiec róbcie tak jak ja: Najpier odpowiedz później pouczenie! Jak macie zamiar tylko pouczac to wogóle radze sie nie odzywać..... |
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
<<<Watcher>>>
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
hmm no to mam propozycje dla wszystkich starych memberow
pokazmy ze to forum jest najlepsze i kazdy tu sie czegos dowie i nie zostanie odeslany do wyszukiwarki (bo przeciez w jakis sposob trafil na to forum czyzby ... przez wyszukiwarke) sprobujmy przez miesiac odpowiadac na kazde nawet setny raz powtarzajace sie pytanie ewentualnie podawajmy bezposrednie linki z krotkim komentarzem proponuje takze ostre moderowanie ale ale bez krzywienia sie na takich zasadach - wszelkie posty zawierajace zdania typu "zgadzam sie" "tak masz racje" "sadze jak kolega wyzej" - i nic poza tym nie napisane beda z miejsca usuwane a osobniki ktore tylko w ten sposob beda odopowiadac - a jest ich kilka - beda pod nazwijmy to obserwacja a takie odpowiedzi nie beda zwiekszac ich stanu punktowego - posty ze zdaniem "uzyj szukaj" - i wszelkich jego odmian bez jakiegolwiek wyjasnienia beda traktowane jak wyzej - wszelkie wyzywania typu "nie wiesz to sie nie odzywaj" (aka paradox) traktowane surowo - jezeli kilka postow pod rzad takich samych lub mowiacych o tym samym (dokladnie) beda ze soba laczone co wy na to wszelkie sugestie mile widziane milego dnia
- - - - - - - - - - - - - - - - - - info - - - - - - - - - - - - - - - - - - 66 zarejestrowany użytkownik ![]() Pierwszy Moderator/Administrator ![]() - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 17.10.2000
![]() |
Majonez czemu nie moze przez miesiac sie przyzwyczaimy do takiego odpowiadania i stanie sie to dobrym nawykiem
.
"myślisz że kim jestem ?? CZŁOWIEKIEM ??" - "Matrix Rewolucje" "Moja jest tylko racja i to święta racja, bo nawet jak jest twoja to moja jest mojsza niż twojsza, że wlaśnie moja racja jest racja najmojsza." - "Dzień świra" PIJ MLEKO!!! BEDZIESZ WIELKI!!! Powered by LTR-52246S |
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Wyrejestrowany
Data rejestracji: 10.07.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#21 | |
|
<<<Watcher>>>
![]() |
Cytat:
Było to około 2 miesiące temu Ja odpowiadam na posty a gościu cały czas po demną pisze! Zgadzam sie! Potwierdzam! Tak jest! A pisał tak z 20 postów na dzień....... Niezle mnie to denerwowało bo gościu nawet nie wiedział o czym kto pisze a i tak potwierdzał..... |
|
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
#23 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 11.08.2002
![]() |
Sam osobiscie uczestniczyłem w kilku forach ,na których wysyłanie pytających do opcji "szukaj" bądź też częste przypominanie o "legalności oprogramowania" doprowadziło do jego powolnego unicestwienia .
Podaruję sobie adresy ,gdyż nie o to chodzi ... Ważne jest to iż kilka osób świadomie zdaje sobie z tego zagrożenia i to się chwali ... Nie jestem fanem jednozdaniowych odpowiedzi ,dlatego tez drazni mnie gdy ktoś ,często na powazny temat odpowiada w kilku słowach ,przez co poźniej rozwiązanie czasem błachego problemu (sedno) mozna przeczytać na stronie nr4 w danego tematu . Być możer propozycja "Majonez-a" wydaje się drastyczna ,jednak myślę iż jest to jedyna szansa dla forum . Jeśli w tematach pozostani tylko co pozostac powinno ,jego lektura napewno zyska na walorach . jaro PS. Moj post ,z racji iż być może nie wnosi nieczego nowego do tej dyskusji może zostać śmialo usunięty - bez żalu z mojej strony . Napisac go musiałem - gdyż temat ten oraz większość odpowiedzi trafiła w mój gust internetowo-dydaktyczny . |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 17.10.2000
![]() |
Ciesze sie ze podzielacie moje zdanie.
![]() Pozdrawiam
"myślisz że kim jestem ?? CZŁOWIEKIEM ??" - "Matrix Rewolucje" "Moja jest tylko racja i to święta racja, bo nawet jak jest twoja to moja jest mojsza niż twojsza, że wlaśnie moja racja jest racja najmojsza." - "Dzień świra" PIJ MLEKO!!! BEDZIESZ WIELKI!!! Powered by LTR-52246S |
|
|
|
|
|
#25 |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tez nie raz sie nad tym zastanawialem. Moje zdanie jest takie, ze jesli odpowiedz na pytanie nie wymaga specjalnie dlugiego tlumaczenia (np odpowiedz na pytanie o overburning, co pojawia sie dosc czesto) to nie jest przeciez problemem po prostu na nie odpowiedziec, bez zlosliwych uwag na temat wyszukiwarki. Jesli pytanie jest bardziej skomplikowane i wymagaloby dluzszej odpowiedzi i dokladnego tluaczenia, a wiemy, ze taki post juz sie pojawil, to wtedy czemu, mozna odeslac do wyszukiwarki, albo podac link, jesli wiemy, kiedy to bylo.
Pomagajmy sobie wzajemnie, a nie dogadujmy. Do tego w koncu chyba jest to forum
|
![]() |
|
|