Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   wstęp powyżej 21 lat (https://forum.cdrinfo.pl/f5/wstep-powyzej-21-lat-19811/)

Zetoxa 14.04.2003 07:58

spróbujcie pięćdziesiątkę czystego spirytusu, podpaloną jak w "popiele i diamencie" na 10 do 15 sekund, nie dłużej, po zdmuchnięciu płomienia natychmiast jednym haustem do gardła, matko boska jakie wrażenia :o :cisza:

-Sid-The-Rat=> 14.04.2003 07:20

pedros - nie mowimy o 'slodkich' winach... one sa smaczne - ale do slodkosci im daaaaaaleko

a co do Pikusia... to taki poludniowopolski wynalaek - region Rytra - wino ktore ja nazywac proponuje 'Oddech Piekiel' czy 'Piekielny Dech' - siara na sciankach, podejzany kolor - nieeeeeezaapomniany smak... zawsze uwazalem ze kazdy powinien choc szklanke tego wypic - tak dla celow informacyjnych - i uwazam wciaz ze nie wiem kto jest w stanie przezyc 2 butelki... nas (3 chlopa i kobieta) rozlozyla jedna do tego stopnia ze zrezygnowalismy z pieszych wycieczek na ten dzien :)

Pedros 14.04.2003 06:55

Re: Re: Re: wstęp powyżej 21 lat

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
jesli przezyjesz dwie butelki wina Pik jestes moim guru :)
Chodziło mi o smak - panie zwykle lubią słodkie, dzieci też ;) ale to żadna reguła ;)

A co to jest wino Pik?
To taka zemsta pegeeru?

To jak tak - to kiedyś było takie słodkie wino węgierskie "Junaszli" czy siakoś tak - straszny łamacz. No i nieśmiertelny koktail (20%) miętowy "zefirek". Ale były imprezy... ;) :)

Y@nkee_PL 14.04.2003 00:38

Cytat:

cana napisa***322;(a)
...
swiństwo takie że baba jaga...

:D :D :D

:spoko: ten text mnie powalil :o

cana 14.04.2003 00:31

no to moze kordiał brzoskwiniowy? :)
swiństwo takie że baba jaga i tym podobne rasowe ;) trunki są niczym ambrozja :)
pozdro
ps qrde idę spać bo od rana malowanie na chacie, jak ja to wytrzymam

-Sid-The-Rat=> 14.04.2003 00:27

hmm - mi tez mozesz - choc przyznaje ze do wina Pik to tym boskim trunkom daaaaaaaaaaaaleko...

cana 14.04.2003 00:23

Re: Re: Re: wstęp powyżej 21 lat

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
a może być nadwiślańskie albo którekolwiek z serii dynastia? :)
w ostateczniści rambo :)
bo jak tak, to wiesz już jak mówić
pozdro

-Sid-The-Rat=> 14.04.2003 00:14

Re: Re: wstęp powyżej 21 lat

Cytat:

Pedros napisa***322;(a)

Wina są dla kobiet... i dzieci.

jasut 14.04.2003 00:11

Cytat:

andrzejj9 napisa***322;(a)
no coz, 21 lat mam dokladnie, ale nie pije nic (nie lubie alkoholu) wiec nie podyskutuje
Myślałem, że jestem tylko jedynym zboczonym na tym forum, uff... co za ulga. Nie łykam.

Pedros 13.04.2003 23:11

Re: wstęp powyżej 21 lat

Cytat:

przemas napisa***322;(a)
zacznę od prośby. proszę o nie branie udziału w dyskuji osób poniżej 21 lat. w moim przekonaniu nie powinny one mieć nic do powiedzenia w tej kwestii. może nie mam racji, ale prosze to uszanować.

zatem, zastanawia mnie kwestia alkoholi. w szczególności wódek. chodzi mi o między innymi: absolut, finlandia, smirnoff and so on...

nie chce nic sugerowac i broń Boże zawężac dyskusji to tych przeze mnie wymienionych. jeśli mieliście styczność z takimi alkoholami to zapraszam do podzielenia sie ze mna odczuciami. jak je postrzegacie i pamietacie [lub nie :zeby: ] i po ktore najchetniej siegacie.

ankiety robił nie będę bo nie. nie chce sie wtapiac w mode ktora zagoscila na tym forum. uwazam ja na razie za nieporzebna, jak sie temat przyjmie to moze nad tym pomyslimy

Pedros - 100 lat ... eeee, to był toast, a nie wiek. ;)
Finlandia mniam, Smirnoff też mniam
Dodatki jak najbardziej - sok z grapefruita, jabłkowy
Żubrówka mniam (mam niedaleko do Białowieży) z sokiem jabłkowym
Spirytus mniam z miodkiem, albo czyściutki pod jajeczko :)
Również dodatki w stylu sos tobasco czyli "wściekłe psy"
Jak różności namieszam, to szybko zasypiam :)
Acha - wódka tylko zimna - nie cierpię ciepłej wódki, błeee... :P
A najbardziej to browarek - już kiedyś pisałem jaki.
Wina są dla kobiet... i dzieci.

To byłem ja - Pedros Wacław - lat ponad już 35 - płeć M.

cana 13.04.2003 23:06

Cytat:

Sorty napisa***322;(a)
dla ludzi z poza lubelskiego "Perła": zaj***ste pivko z browarów lubelskich).

:jupi: :jupi: :jupi:

czy zaj... ste to już kwestia gustu / mnie osobiście ne pasi/ ale na pewno lepsze niż RELAX z browaru Zaczernie /qrde zaczyna mi się uruchamiać tryb nostalgia :)/
pozdro

Kasprzak 13.04.2003 22:46

Ilość załączników: 1
moze nie powinienem tu zagladac ale chcialem cos zapodac w tym topicu.(nie wiem czy tego nie bylo na forum)ale jest napewno scisle zwiazane z topic`iem. Zamieszczam to i spadam.

Sorty 13.04.2003 20:01

Sorty vel Głowa. Imie Emil. Lat 24 (dokladnie za 14 dni). Stan wolny.

W małych ilosciach polecam gorzką zoładkową, jesli sprawa jest poważniejsza (trzeba sie sponiewierać) polecam maximusa. Jdnak najlepszy jest Żywiec (swieży z beczki), Może być również Perła (tylko mocna i koniecznie z puszki, dla ludzi z poza lubelskiego "Perła": zaj***ste pivko z browarów lubelskich).

:jupi: :jupi: :jupi:

Nikita_Bennet 13.04.2003 19:00

jesli zdarza mi sie pic to preferuje

z alkocholi - spirytus z miodem - tylko dobrze rozrobiony (nie idzie o stosunek jednego do drugiego ale o odpowiednie polaczenie tego). pije sie extra ale szybkie wstawanie z fotela niewskazane.

no i oczywiscie piwo: warka strong i czarny specjal. czasem kaper.

moj rocznik to 1980 ale popijam od 21 urodzin.

pzdrwm Niktia_Bennet

raptor123 13.04.2003 18:17

Raptor123, lat 24, z regóły wodki nie pije wole browarek Żywiec, Warka ( nie strong) no i Lecha.
A jak dochodzi do wódki to tylko białe nie barwione i nie aromatyzowane wyjątek stanowi Metaxa (nie ważne ile gwiazdek ale najlepsza siedmio gwiazdkowa).
Bols, Smirnoff, bardzo żadko Finlandia, zdaża się jakiś Absolwent i Absolut(chyba najlepsza wódka jak dla mnie)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:09.