![]() |
spróbujcie pięćdziesiątkę czystego spirytusu, podpaloną jak w "popiele i diamencie" na 10 do 15 sekund, nie dłużej, po zdmuchnięciu płomienia natychmiast jednym haustem do gardła, matko boska jakie wrażenia :o :cisza:
|
pedros - nie mowimy o 'slodkich' winach... one sa smaczne - ale do slodkosci im daaaaaaleko
a co do Pikusia... to taki poludniowopolski wynalaek - region Rytra - wino ktore ja nazywac proponuje 'Oddech Piekiel' czy 'Piekielny Dech' - siara na sciankach, podejzany kolor - nieeeeeezaapomniany smak... zawsze uwazalem ze kazdy powinien choc szklanke tego wypic - tak dla celow informacyjnych - i uwazam wciaz ze nie wiem kto jest w stanie przezyc 2 butelki... nas (3 chlopa i kobieta) rozlozyla jedna do tego stopnia ze zrezygnowalismy z pieszych wycieczek na ten dzien :) |
Re: Re: Re: wstęp powyżej 21 lat
Cytat:
A co to jest wino Pik? To taka zemsta pegeeru? To jak tak - to kiedyś było takie słodkie wino węgierskie "Junaszli" czy siakoś tak - straszny łamacz. No i nieśmiertelny koktail (20%) miętowy "zefirek". Ale były imprezy... ;) :) |
Cytat:
:spoko: ten text mnie powalil :o |
no to moze kordiał brzoskwiniowy? :)
swiństwo takie że baba jaga i tym podobne rasowe ;) trunki są niczym ambrozja :) pozdro ps qrde idę spać bo od rana malowanie na chacie, jak ja to wytrzymam |
hmm - mi tez mozesz - choc przyznaje ze do wina Pik to tym boskim trunkom daaaaaaaaaaaaleko...
|
Re: Re: Re: wstęp powyżej 21 lat
Cytat:
w ostateczniści rambo :) bo jak tak, to wiesz już jak mówić pozdro |
Re: Re: wstęp powyżej 21 lat
Cytat:
|
Cytat:
|
Re: wstęp powyżej 21 lat
Cytat:
Finlandia mniam, Smirnoff też mniam Dodatki jak najbardziej - sok z grapefruita, jabłkowy Żubrówka mniam (mam niedaleko do Białowieży) z sokiem jabłkowym Spirytus mniam z miodkiem, albo czyściutki pod jajeczko :) Również dodatki w stylu sos tobasco czyli "wściekłe psy" Jak różności namieszam, to szybko zasypiam :) Acha - wódka tylko zimna - nie cierpię ciepłej wódki, błeee... :P A najbardziej to browarek - już kiedyś pisałem jaki. Wina są dla kobiet... i dzieci. To byłem ja - Pedros Wacław - lat ponad już 35 - płeć M. |
Cytat:
pozdro |
Ilość załączników: 1
moze nie powinienem tu zagladac ale chcialem cos zapodac w tym topicu.(nie wiem czy tego nie bylo na forum)ale jest napewno scisle zwiazane z topic`iem. Zamieszczam to i spadam.
|
Sorty vel Głowa. Imie Emil. Lat 24 (dokladnie za 14 dni). Stan wolny.
W małych ilosciach polecam gorzką zoładkową, jesli sprawa jest poważniejsza (trzeba sie sponiewierać) polecam maximusa. Jdnak najlepszy jest Żywiec (swieży z beczki), Może być również Perła (tylko mocna i koniecznie z puszki, dla ludzi z poza lubelskiego "Perła": zaj***ste pivko z browarów lubelskich). :jupi: :jupi: :jupi: |
jesli zdarza mi sie pic to preferuje
z alkocholi - spirytus z miodem - tylko dobrze rozrobiony (nie idzie o stosunek jednego do drugiego ale o odpowiednie polaczenie tego). pije sie extra ale szybkie wstawanie z fotela niewskazane.
no i oczywiscie piwo: warka strong i czarny specjal. czasem kaper. moj rocznik to 1980 ale popijam od 21 urodzin. pzdrwm Niktia_Bennet |
Raptor123, lat 24, z regóły wodki nie pije wole browarek Żywiec, Warka ( nie strong) no i Lecha.
A jak dochodzi do wódki to tylko białe nie barwione i nie aromatyzowane wyjątek stanowi Metaxa (nie ważne ile gwiazdek ale najlepsza siedmio gwiazdkowa). Bols, Smirnoff, bardzo żadko Finlandia, zdaża się jakiś Absolwent i Absolut(chyba najlepsza wódka jak dla mnie) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:09. |