![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
Maciek "Jankes" J. - 20 lat - dokladnie za miesiac 21
![]() bardziej znany, jako ten, ktory pija tylko okazjonalnie na "baletach" - piwo, likiery ![]() imreza urodzinowa, jakas wycieczka - wodka, ulubil sobie Smirnoffa i Bolsa i jesli wodka to tylko Smirnoff/Bols, rzadziej mniej znane marki, chyba ze nie ma wyboru ![]() Tequilla - dawno nie pil, ale chce nawiazac ponowna wspolprace z tym rodzajem trunku :cool: - wspolpraca na tradycyjnych zasadach, czyli sol, zagrycha ![]() wspomnienia z picia szampana/wina - brak - zrazil sie ![]() raz mial starcie z Finlandia, tylko ze nikt mu nie powiedzial zeby nie pil czystej, wycofal sie ![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
Lobo - wiek 21 lat - nie nazywaj mnie abstynentem
![]() z piwa - Heineken, Stefl, Foster - ewentualnie MOCNO schlodzony Zywiec z win - co akurat ojciec przywiezie - preferuje wina kalifornijskie, czerwone dwuletnie, do tego uwielbijam Bojolais Nouveau - tylko czemu to jest tylko raz w roku! ![]() z mocnych nie-wodek - rum pity na czysto - ale musi byc kilkugwiazdkowy - jak sprobowalem rumu marki rum to myslalem ze zejde, koniaki, giny i innye wynalazki (zwlaszcza whiskey) odpadaja - w domu od paru lat (i wielu imprez) czeka na smialka litr czerwonego Johny Walkera... no i wodeczki... ![]() na imprezach dominuje Bols - mamy juz 73 butelczyny w kolekcji - gladko przechodzi, oferuje pewna jakosc i nie ejst drogi ![]() ostatnio zostal zakupiony w celach imprezowych - troche przez przypadek zestaw 0.7 Premium z soczkiem pomidorowym - musze przyznac ze czysta jak i w postaci Krwawej zrobila na nas pozytywne wrazenie (choc to bylo juz pozno a ja podobno caly shaker tej krwawej obalilem wiec w sumie nie powinienem sie wypowiadac.. bo szczegoly tego jak znalazlem sie w lozku sa mgliste) w celach leczniczych siegam po przepis mojej matki polegajacy na mieszaniu miodu (rodzina ma pasieke) ze spirytusem - POTEZNE ale blyskawicznie stawia na nogi (naturalnie juz po wytrzezwieniu ![]() a tak ogolnie to ja nie pije
![]() |
![]() |
#18 |
Internet Addict na odwyku
Data rejestracji: 03.10.2002
![]() |
A ja polecam Malibu
![]() Z wódek: Smirnoff, Finlandia. Szczerze odradzam alkohole niewiadomego pochodzenia i "nie markowe"... Mozna sie niemile rozczarowac.
Duron 1600MHz@2000MHz 1.625V | Abit NF7-S rev.2.0 | 1GB Geil DDR400 | Radeon 9800 SE@PRO 380/600@450/750 | Barracuda 160GB 8MB 7.7200 | LTR-40125S | SOHW-1693S |LCD 15" Sony SDM-X52 | Chieftec Matrix HiFi + PSU 360W DF |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
kierownik wycieczki
Data rejestracji: 24.02.2002
![]() |
Krzysiek lat 23
Najlepsza bez watpienia jest dla mnie Śliwowica sprzedawana na Słowacji taka z fioletowa nalepka i z narysowana śliweczka poprostu super na drugi dzien nic nie czujesz wchodzi jak ta lala polecam przynajmniej zdrowa i nie oszukana... Sam produkuje wino z (wiśni, jeżyn leśnych, czerwonych pożeczek i malin ) wzmacniam je pozniej lekko spirytusem i jak postoi rok (hehe)to poprostu wszystko sie chowa. Czyste alkochole mieszam z sokiem malinowym ale nie jakims kupnym tylko produkcji mojej mamy (natura to natura) poprostu extra...
![]() |
#20 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 24.10.2002
![]() |
Pijam teraz rzadko - okazyjnie jak mówią, czystą wódkę, żadnych soków (wolę ogóreczki ^_^ ), Bols, Soplica ... - co wpadnie w oko w sklepie - żależy od kaprysu,
nie znoszę whisky i wódek aromatyzowanych - zostało tak po studiach |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 06.10.2002
![]() |
:)
Z bialych wodek pije Absoluta z kolorowych Whisky 12 letnia,a dobrego piwa jest naprawde duzy wybor.
Pozdr. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Bywalec
Data rejestracji: 15.10.2002
![]() |
ankieta?????
Absolut !!!!!!! w dużych ilosciach najlepszy
![]()
![]() |
#23 |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
Ciapek lat 20!
![]() Każdy organizm ma inną tolerancję do alkoholu. Jeden może wypić więcej, jednemu bardziej wchodzi TO jednemu TAMTO, jeden po łyku TEGO pawiuje i takie tam. Wóda w większości to wóda (poczynając od ok. 20 zyli-od Absolwentów przez Bolsy do Smirnoffów i droższych), ALE! te tanie badziewia za 10-15 zł z hipermarketów ta dla mnie katorga, dziwny smak i mdłe i nie dobrze mi po tym. Mi Absolwencik pasuje! ![]() P.S. Aaaa! I piwka: Żywiec, Wareczka Strong, Leszek zielony ![]()
![]() |
#24 |
MAJSTER zlotowy
Zlotowicz
Data rejestracji: 23.06.2002
![]() |
Zdecydowanie Tequila na różne sposoby.
Polecam Koskenkorva -finska woda czysta i rozne kolorowe wynalazki. Rewela,ale w Polsce nie widzialem.Kupuje w Czechach. Moja mazonka zdecydowanie Koskenkorva Peach-ja też lubię. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 27.08.2002
![]() |
Raptor123, lat 24, z regóły wodki nie pije wole browarek Żywiec, Warka ( nie strong) no i Lecha.
A jak dochodzi do wódki to tylko białe nie barwione i nie aromatyzowane wyjątek stanowi Metaxa (nie ważne ile gwiazdek ale najlepsza siedmio gwiazdkowa). Bols, Smirnoff, bardzo żadko Finlandia, zdaża się jakiś Absolwent i Absolut(chyba najlepsza wódka jak dla mnie) |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
staruszek
Data rejestracji: 02.06.2001
![]() |
jesli zdarza mi sie pic to preferuje
z alkocholi - spirytus z miodem - tylko dobrze rozrobiony (nie idzie o stosunek jednego do drugiego ale o odpowiednie polaczenie tego). pije sie extra ale szybkie wstawanie z fotela niewskazane.
no i oczywiscie piwo: warka strong i czarny specjal. czasem kaper. moj rocznik to 1980 ale popijam od 21 urodzin. pzdrwm Niktia_Bennet
![]() |
#27 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 07.03.2003
![]() |
Sorty vel Głowa. Imie Emil. Lat 24 (dokladnie za 14 dni). Stan wolny.
W małych ilosciach polecam gorzką zoładkową, jesli sprawa jest poważniejsza (trzeba sie sponiewierać) polecam maximusa. Jdnak najlepszy jest Żywiec (swieży z beczki), Może być również Perła (tylko mocna i koniecznie z puszki, dla ludzi z poza lubelskiego "Perła": zaj***ste pivko z browarów lubelskich). ![]() ![]() ![]()
![]() |
#28 |
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
moze nie powinienem tu zagladac ale chcialem cos zapodac w tym topicu.(nie wiem czy tego nie bylo na forum)ale jest napewno scisle zwiazane z topic`iem. Zamieszczam to i spadam.
![]() |
#29 | |
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
Cytat:
![]() pozdro
![]() |
![]() |
#30 | |
Second variety
Data rejestracji: 11.01.2002
![]() |
Re: wstęp powyżej 21 lat
Cytat:
![]() Finlandia mniam, Smirnoff też mniam Dodatki jak najbardziej - sok z grapefruita, jabłkowy Żubrówka mniam (mam niedaleko do Białowieży) z sokiem jabłkowym Spirytus mniam z miodkiem, albo czyściutki pod jajeczko ![]() Również dodatki w stylu sos tobasco czyli "wściekłe psy" Jak różności namieszam, to szybko zasypiam ![]() Acha - wódka tylko zimna - nie cierpię ciepłej wódki, błeee... ![]() A najbardziej to browarek - już kiedyś pisałem jaki. Wina są dla kobiet... i dzieci. To byłem ja - Pedros Wacław - lat ponad już 35 - płeć M.
![]() |
![]() |
|
|