![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
I have got my own WORLD..
Data rejestracji: 03.11.2002
![]() |
archiwum gg i tlena - zachowanie ich ??
kolezanka mnie prosila abym jej sformatowal dysk i zainstalowal windowsa (jak zobaczylem co ma na kompie to umarlem taki SYF) ale chcial zachowac archuwa z GG i Tlen'a i teraz moje pytanie brzmi czy jest mozliwe zapisanie zachowanie archiwum i optem ich wgranie spowrotem jesli tak to w jakis sposob ??
dziekuje z gory
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
haha ja wpadłem na to przypadkiem. To sposób na zachowanie archiwum, wszystkich ustawień i przy instalacji nowego GG nie jest potrzeebne to logowanie hasłem i innymi danymi. GG uruchamia się jak zawsze.
![]() Sposób: kopiujesz z "moich dokumentów" folder Gadu-Gadu (w przypadku 2000 lub XP z "Documents and Settings w folderze danego użytkownika). Możesz skopiować cały folder albo sam folder o nazwie użytkownika. Potem po reinstalacji podmieniasz foldery. Odpalasz GG i jest jak dawniej. ![]() Tlena nie mam, nie wiem więc sorki, ale Ci nie pomoge. ![]()
![]() |
#3 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 07.03.2003
![]() |
W tlenie skopiuj sobie cały katalog z profiles z nazwą uzytkownika i po kłopocie. Później po instalacji tlena wrzucasz tam ten katalog i jest jak przed formatem
![]() |
#4 |
WeldMaster
Data rejestracji: 16.08.2001
![]() |
No i po co tak sie bawić?Po prostu wchodzisz na menu Gadu-gadu dalej Kontakty i tam bedzie Eksport-zachowaj dane na serwerze GG,albo do pliku (polecam na serwerze gg).Po ponownej instalacji programu GG klikamy tak samo tyle że na Import-sciągnij dane z serwera gg.OK?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
CDRinfo VIP
![]() ![]() |
Cytat:
czasem internet nie chodzi ![]() A w moim sposobie nie widze wielkiej filozofii, a daje on jeszzce wiele innych plusów. To jakby kopia GG.
![]() |
![]() |
#6 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 07.03.2003
![]() |
Ale tu nie chodzi o kontakty tylko o archiwum rozmów, wiadomości i SMS. Z tego co wiem to nie możne ich eksportować w GG. A w tlenie nie ma mozliwosci wyeksportowania kontaktów GG tylko kontakty tlenowe są automatycznie zapisywane na serwerze. Swoją doroga twórcy tlena mogli by troszki podziałać w tym temacie (zapisywanie archiwum i kontaktów z GG)^_^
![]() ![]()
![]() |
#7 |
CDRinfo VIP
![]() ![]() |
o kurcze!
![]() ![]() Ale spoko ![]() Nie wiem jak mogłem tego nie zauważyć o czym Lopus pisze? ![]() Ale Zelea! O to o co Ci chodziło w GG napisałem o tym zaraz za twoim postem. ![]()
![]() |
#8 |
..::Returned Master::..
Data rejestracji: 14.12.2002
![]() |
A ja mam taki problem...
Zawsze przed zainstalowaniem Windozy robie sobie kopie archiwum GG juz od jakiegos czasu nazbieralo mi sie za duzo w tym moim archiwum i chcialem cos usunac i nie moge... Mianowicie po wcisnieciu DEL przy jakiejs rozmowie ona znika ale po ponownym uruchomieniu GG ona znowu tam sie pojawia... i tak w kolko!! Nie wiecie co to moze byc??
![]() |
#9 | |
![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#10 | |
..::Returned Master::..
Data rejestracji: 14.12.2002
![]() |
Cytat:
Przeciez GG samo zapisuje je w swoim katalogu w moim przypadku w "D:\Documents and Settings\ZbigNieff\Gadu-Gadu\"... A ja nie chcem usunac calego archiwum tylko co poniektore odpowiedzi... A przy instalacji Windozy kopiuje je poprostu na druga partycje...
![]() |
![]() |
#11 | |
![]() |
Cytat:
ale skoro zgrywasz je tylko na inna partycje to nie wiem ale zobacz bo byc moze masz pliki ustawione na tylko do odczytu ![]() ![]() ![]() pozdro
![]() |
![]() |
|
|