![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
No ok
![]() ![]() Jakie polecicie progsy i strony np. z opisami robienia stron, grafiki. Pozdro
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
jezeli chodzi o grafike. PSP - Paint Shop Pro albo Photoshop. I zacznij od tutoriali. Na googlach na pewno znajdziesz. Webhelp.pl ma taki dzial jak zrobic dobra strone. Warto to przeczytac. Programy do pisania stron? Np. Pajaczek. I mam pare malych edytorow, ale jakos w pajaczku ladnie mi sie pisze...dobre jest tez Namo WebEditor
![]() |
#18 |
www.google.com
Data rejestracji: 21.05.2004
![]() |
Macromedia Dreamweaver MX 2004
http://www.macromedia.com/cfusion/td...ct=dreamweaver
-=Meth=- Ostatnio zmieniany przez Meth : 13.06.2004 o godz. 17:18 |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Cichy mod
![]() ![]() |
A co myślicie o Front Page ?
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wyrejestrowany
Data rejestracji: 10.07.2002
![]() |
Front Page - nie najlepszy :/ ja wole pajączka (nie dawno byla pelna wersja pajączka 4 cos w ekspercie chyba...)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
<<<Watcher>>>
Data rejestracji: 28.06.2002
![]() |
Cytat:
Może pasowałoby się cos zainteresować a nie gadać bezmyslnie co?? Serwis ma mały zastój ale to tylko brak mojego czasu... zreszta odwiedziny mają sie dobrze! Co do głównego wątku nie wiem dlaczego ganicie Piterniela... ma chłopak ambicje to niech popróbuje szan w wielkim biznesie ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
co wy gadacie.Ostatnio szukalem czegos o pingwinkowym systemie i u was znalazlem. Fakt ze pare newsow by sie przydalo i wiecej artow ale jest niezle
ps.FrontPage? Wprowadza do kodu swoje smieci co powoduje ze plik jest wiekszy co idzie z szybkoscia stron. Poza tym malo opcji, malo
![]() |
#23 |
Cichy mod
![]() ![]() |
A jak zrobić coś takiego ?
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
we photoshopie i w tabelki wstawic jako tlo
![]() pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Cichy mod
![]() ![]() |
W tabeli w photoshopie ?
I jak to zrobić w photoshopie ?
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Na początek to otwierasz photoshopa, plik/nowy/ szer. np. 200 i wys. np. 20 pikseli, wypełnienie przeźroczyste no i po prawiej masz palete barw i bawisz sie...
![]() |
![]() |
#27 | |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
to co tu napisze w oryginale bylo znacznie brutalniejsze
dziecko drogie, drogi adminie DARUJ SOBIE ROBIENIE CZEGOKOLWIEK Z TWOIM PODEJSCIEM! oszczedzisz innym nerwow, bo tobie juz i tak nic nie pomoze jak ty mozesz myslec o robieniu stron nie znajac html'a css'a [na poczatek], nie wiedzac jak zrobic podstawowe rzeczy? myslisz ze te sciagane masowo przez ciebie [jestem pewien ze masz wszystkie te programy w najnowszych wersjach poukladane w kataloga o dumnych nazwach WAREZ/PROGZ/WEBMASTERZ TOOLZ] lamish generatory w stylu frontpage/dreamweaver cokolwiek ci dadza? po drugie - NAUCZ sie SAM SAM SAM SAM! a nie z kazdym, najdurniejszym nawet pytaniem lecisz na forum.. twoje pytania naprawde odstaja lekko od poziomu, najczesciej maja forme 'powiedzcie mi ABC bo nie chce mi sie szukac, pozdro' - poniewaz nie chce ci sie kojazyc faktow, to zamiast wyciagnac z odpowiedzi nauke, lecisz z nastepnym pytaniem, pozostajac tak samo niena[do]uczonym [tu wstaw rzeczownik] jak przed jego zadaniem szkoda mi siebie, bo widze ze tacy jak ty powoli zaczynaja stanowic wiekszosc naszego spoleczenstwa, co oznacza ze ja, chcac czy nie chcac, bede musial na was robic [bo wy sobie nie poradzicie z niczym w zyciu], albo stac sie takim samym [tu wstaw brzydszy rzeczownik] - wole sie narobic niz chocby zblizyc do tego poziomu po kolejne - od razu z motyka na slonce - zabawne ze kazdy mlodociany webmaster ma photoshopa i dreamwavera - kiedy do ich potrzeb i mizernych umiejetnosci wystarczylby paint i notepad [a i tak wszystkiego by nie wykorzystali] - nie bede promowal darmowego oprogramowania, bo niektorych 'co wiedza lepiej' pewnie juz to meczy, ale powiem ze jest cala masa softu przeznaczona specjalnie dla webmasterow ktora ma wszystko to co potrzebne i nic z tego co nie jest potrzebne webmasterowi - moze lepiej zaczac od tego? [sam znajdz] tylko nie chce slyszec ze lepiej od PS bo sie potem przyda w pracy.. otoz sie nie przyda, bo przydalo by sie gdyby ktos sie uczyl.. a nie lamil i jechal z gotowcow [i podpisywal pod tym potem] - takich argumentow 'ze sie przyda pozniej' najczesciej uzywaja [brzydki przymiotnik] spece od 'windowsow' uzywajacy KONIECZNIE ale to absolutnie KONICZENIE najnowszych wersji najbardziej profesjonalnych programow [uzywanie konczyu sie na instalacji i stweirdzeniu ze nie rozumiem interfejsu i ze program jest do bani [bo za trudny]], tacy spece sa znani takze z 'przerobek' rzeczy o ktorych funkcjonowaniu nie maja pojecia oraz podkrecaniu wszystkiego co nie wybucha przy pierwszej probie co jest najcudowniejsze wszytko im sie udaje, choc nikt tego na oczy nie widzial dzialajmy praktycznie? to zadzialaj - daruj sobie i wroc do tego czym powinienes sie w tym wieku zajmowac - nauki, potem bedzie na to za pozno - bo ani sie niczego nie nauczysz ani webmasterem nie zostaniesz - a tak mialbys choc szanse na to pierwsze koniec delikatnej wersji o ja pier.. co sie z tym swiatem dzieje ![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@Sid - w każdej linijce czysta prawda
![]() @Piterniel - jakim cudem zrobiłeś te strone.... (radze od php trzymaj sie daleko (przynajmniej teraz)
![]() |
#30 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Troche (30min tlumaczenia) mu pomoglem na gg
![]() ![]() pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|