![]() |
Ciapek... powies kludke i po sprawie
a temu niepodporzadkowanemu daj bana na jeden dzien ;) |
Cytat:
Ciapek o widze ze juz w dyskusje sie wciagasz ;) no tak, oki, to zwracam honor, to pewnie nie Twoja ironia smierdzi tylko jednka zapachy z kuchni do mojego pokoju dotarly :/ Pozdrawiam! |
Cytat:
hieh, bedzie nas trzech chyba, w jednej wołdze ;) wlasnie, MacGyver sie pytal kiedy ma sie spodziewac odwiedzin :D |
..znaczy co ?? teraz fatygujemy się do Ciapka ma się rozumieć ?? ;)
|
MacGyver, mr spock, Edwardo :haha: będę się starał aby dla Was założono nowy dział ;)
Jak będziecie mieli tą Wołge przyjedźcie do mnie, pobujamy się po Toronto. |
Ciapek - prawidłowo 8)
A tak wracając do zamknietego już topika to informuje, że końcówka była oczywiscie zmyslona w/w fakty nie miały miejsca, przy pisaniu postów nie ucierpiały żadne zwierzeta i osoby trzecie ... nio musiałem to wyjaśnić 8) BTW: Spock dzięki za Greek Zorba :piwo: |
a ja znowu jakis niedoinformowany?
jakie zwierzeta? jakie osoby trzecie? kogo znowu maltretowaliscie? o wy!!! :bicz: hmm no to stalo im sie cos czy nie? Ciapek w toronto miszkasz? wow :D do toronto to chyba nie dojedziemy... chociaz sam Spock wie... hie hie ;) Ciapek: z tym dzialem tylko dla nas... dzieki! wiedzialem ze mozna na Ciebie liczyc! :) ale obiecuj ze bedziesz do nas zagladal i czasem to i owo skrobal! Pozdrawiam, Edek co zaliczyl mechanike :] |
kilka min nie mialem netu, a tu taka rewolucja... :)
Do toronto (czytaj torunia) to ja mam z 2h pociagiem :) ostatnio chcialem napisac temat w ktorym zasugerowal bym podzielenia off topic'a na kompowy i off topicowy :) |
tylko ze znajac zycie, to i tak obydwa bylyby oftopicowe... ;)
|
Cytat:
... miś koala i koralgol :) ... hmm ... ich personalia są tajne ... sam najlepiej wiesz ;) ... hmm ... nio pisałem, że nie ... Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
eee.. za duzy bylby w nim balagan :P
pozdro ;) |
Cytat:
|
Cytat:
wierzysz w to co piszesz? ;) |