![]() |
Cytat:
|
A ja też jestem za utwożeniem jakiegoś LuZ BluZ ŁoF TłoPiK bez moderatorów i kontroli :D A ludzie to z natury bałaganiaże...
Pozdro |
Ale taki topik jak pisalem by sie przydal (i mówie to całkiem serio serio) ... pewnie nawet nie bedzie go trzeba przyklejac ;)
Ciapek co Ty na to ??? |
Cytat:
ze nie bedziemy balaganic ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
pesymista... no co Ty!
hieh! zaliczylem mechanike! jea! a jutro fizyke jeszcze zalicze i normalnie wakacje! a jak nie to warunek bede mial :/ ale mechanike zaliczylem! jea! jea beibi jea! ;) |
to ja chyba kazdego posadzam, bo sam jestem optymista z przejsciami...
jutro obrona pracy dyplomowe... nie dostalem od promotora spisu zagadnien szukam studiow... mam stresa, ze sie nigdzie nie dostane szukma pracy... nic nie moge znalezc mam problemy, zeby wyrwac sie z domu w poszukiwaniu pracy a jeszcze wczoraj rozj***** mi sie drukarka - ja sobie nawet nie mam na czym glupiego CV wydrukowac, a moja mama rozpacza, bo ma full dokumentow do drukowania +z dziewczyna i u dziewczyny problemy Jak mi sie cos przypomni to dopisze... Witamy w doroslym zyciu :) |
Cytat:
A ze studiami to ja mam podobny problem, bo tez sie boje ze sie nie dostane na to na co slozylem papiery :ysz: A co do tematu "Total Offtopic" jestem za, taki temat o wszystkim i o niczym :spoko: :piwo: |
Cytat:
hmmm w profilu masz date 83, tzn ze co? ze wpisales nieprawdziwa czy jestes taki zdolny ze juz pracy bronisz? hmm a jeszcze wieksza zagadka jest dla mnie to ze piszesz ze studiow szukasz... yyy? no witaj w real life! ja mialem tak ostatnio: nie mailem zaliczenia z geologi, mechaniki, fizyki, matematyki ;) po drodze byl egzamin z matmy, zaliczenie z mechaniki, zaliczenie z geologi. matma -3.0 mechanika 3.0, geologia 3.0 :] wszytko w 4-5 dni :) to byl wyczyn... jeszcze jutro fizyka, ale na to juz nie licze... uf... spoks, bedzie dobrze!zobaczysz! |
no jestem 83'
ale przeciez nie powiedziane jest ze musze: - isc na studia zaraz po maturze - zdawac mature ze swoim rocznikiem - bronic prace dyplomowa ze swoim rocznikiem - jestem(bylem) w technikom, wiec dodatkowo 5 lat, a nie 4 :) Zaczynam sie zbierac... za mala godzine ide na obrone :help: |
acha! to juz czaje wszytko ;)
z tropu zbilo mnie to ze napisales ze bronisz pracy dyplomowej... spoks :) pewnie juz masz obrone, bo widze ze juz 9:43. wiec powodzenia! no a ja niedlugo zbieram sie na fizyke... :( |
Sęk w tym że ja nie robiłem kombinacji. Wpisałem www.wp.pl i to mi się pojawiło. Gdyby mnie ten fakt nie rozbawił na pewno bym tego nie publikował.
|
Cytat:
|
wiec obronilem, na 4... :) w sumie mialem ambicje na 5,
ale bylo sporo 2 i 3, niektorzy maja sierpien, wiec dobre i to tak na marginesie, temat mojej pracy to: technologia zapisu optycznego :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:56. |