Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 17.08.2006, 00:30   #1
ro29
Guru

Data rejestracji: 27.01.2005
ro29 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Witam !

Cytat:
Napisany przez andrzejj9
(...)

Już bardziej o swojego starego się martwię.. Rocznik odpowiedni...
Może to coś Ci wyjaśni - pomoże:
https://www.dellbatteryprogram.com/

Cytat:
Napisany przez andrzejj9

Mały (stosunkowo) pokoik z malutkim biurkiem i monitorem zajmującym jego 3/4. Ten argument (mojej mamy) jestem jak najbardziej w stanie zrozumieć
(...)
Jeśli tak jest, to rzeczywiście można zrozumieć - jedną z zalet laptopa jest niewątpliwie fakt, że mało miejsca zajmuje ...

Cytat:
Napisany przez andrzejj9
(...)
Też póki co traktuję laptopa jedynie jako drugi komputer. Duże stacjonarne bydle musi też stać
(...)

Myśląc o większym dysku i nagrywarce - miałem na myśli to, że napisałeś, że ma służyć do oglądania zdjęć - przy dużej ilości zdjęć/filmów 40 GB to troszkę mało może być ...
A co do nagrywarki - jak napisałeś - np. idąc do kogoś z tym laptopem - to jak spodobają się mu niektóre zdjęcia - to można mu je zaraz nagrać na CD/DVD

Pozdrawiam
ro29

EDIT: przepraszam za post pod postem, ale kiepsko się czuję i jakoś nie skojarzyłem, że tamten można jeszcze edytować

ro29 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 17.08.2006, 07:36   #2
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez ro29
Witam !
Może to coś Ci wyjaśni - pomoże:
https://www.dellbatteryprogram.com/
Dzięki. Właśnie miałem zacząć szukać jakiś dokładniejszych informacji na ten temat, żeby sprawdzić, czy powinienem się przejmować.

Przejrzę to po południu.

Cytat:
Myśląc o większym dysku i nagrywarce - miałem na myśli to, że napisałeś, że ma służyć do oglądania zdjęć - przy dużej ilości zdjęć/filmów 40 GB to troszkę mało może być ...
A co do nagrywarki - jak napisałeś - np. idąc do kogoś z tym laptopem - to jak spodobają się mu niektóre zdjęcia - to można mu je zaraz nagrać na CD/DVD
Nagrywarkę ma i ten mniejszy, a dysk.. teraz jest w komputerze stacjonarnym 30GB, ale przez długi czas było 6,4 i też starczało. Wymieniłem tylko dlatego, że miałem stary nieużywany dysk.

Spokojnie, wymagania mojej mamy odnośnie specyfikacji komputera naprawdę nie są wysokie. Właściwie.. jak się uruchamia to już jest nieźle

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 17.08.2006, 11:06   #3
ro29
Guru

Data rejestracji: 27.01.2005
ro29 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9
(...)

Nagrywarkę ma i ten mniejszy, a dysk.. teraz jest w komputerze stacjonarnym 30GB, ale przez długi czas było 6,4 i też starczało. Wymieniłem tylko dlatego, że miałem stary nieużywany dysk.

Spokojnie, wymagania mojej mamy odnośnie specyfikacji komputera naprawdę nie są wysokie. Właściwie.. jak się uruchamia to już jest nieźle
To w porządku - myślałem że w tym pierwszym jest napęd DVD (bo napisałeś CD/DVD drive).
Co do dysku to masz rację - 30-40 GB wystarczy na duuuużooo zdjęć - więc to akurat nie argument za tym droższym

Pozdrawiam
ro29

EDIT:
I jeszcze info po polsku w sprawie tych baterii w laptopach:
http://gospodarka.gazeta.pl/gospodar...1,3553686.html

Ostatnio zmieniany przez ro29 : 17.08.2006 o godz. 11:10
ro29 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 17.08.2006, 12:21   #4
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez ro29
To w porządku - myślałem że w tym pierwszym jest napęd DVD (bo napisałeś CD/DVD drive).
Rzeczywiście.. Nie wiem, ja z kolei uznałem, że chodzi o Combo, bo przecież dawać sam napęd DVD przy różnicy w cenie może kilka złotych to głupota.. Raczej Combo, naprawdę nie sądzę, żeby ktoś jeszcze dawał sam czytnik do nowego laptopa.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: