![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 | ||
|
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Cytat:
Ten S65 to pierwszy (a moze drugi?) Siemens, ktory pojdzie na gwarancje, a mialem ich mnostwo ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
Jeśli chodzi o komórkę 2mpix to wziąłbym Nokię N70, ale jeśli chodzi o komórkę z aparatem 1,3mpix to wziałbym Nokię 6680
![]() A jeśli ktoś chce dużo mp3 trzymać w telefonie to polecam Nokię N91 - 4GB pamięci wewnętrznej! Ciekawym telefonem będzie też Nokia N90, ale trochę ciężkim... A z telefonów teraz dostępnych, wybrałbym N6230, bądź N6230i
|
|
|
|
#4 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 26.04.2004
![]() |
Jesli chodzi o SE 750i
Dzwonilem dzisiaj do SE Poland (bardzo mila Pani) powiedziala mi ze ten telefon trafi do salonow w 3,4 kwarcie roku (kwiecien, lipiec). Jesli chce ktos go teraz kupic to zapraszam nizej (ten adresik tez otrzymalem od tej Pani) ![]() http://www.sonyericsson-sklep.pl/tel...d%20Silver#tel http://www.sonyericsson-sklep.pl/tel...ed%20Black#tel A co do telka (dzisiaj obadalem wszystkie w realu) SX1 - cholernie wielki, lipa soft, meczacy napis brak anteny (wlaczenie radia), brak karty w zestawie S65 - wymiary ok ale wykonanie, tandetne przezroczyste przyciski, zle dobrany kolor, bajera nagrywa filmy, java (gry) przycinaja sie, brak kabla w zestawie (nie pamietam ale w jakims z tych telkow (mowa o simensach) soft nei jest w pelni przetlumaczony na PL) M. E398 - nudny, konkretnie nic nie ma poza dzwiekiem, pelno gowna w zestawie K700i - chyba ten bede bral a i jeszcze bawilem sie Nokia 6230 - ehh maly wyswietlacz, joy zwalony, nic szczegolnego... Ogolnie, czesc wad telefonow... |
|
|
|
|
|
#5 | ||
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
#6 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 19.05.2005
![]() |
Jak chcesz mieć najnowocześniejszy telefon i najlepszy to proponował bym Motorolle C1000 ileś albo C975. Z miejsca ci mówie że lepszego koma nie ma!
|
|
|
|
#7 |
|
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
bez 2 zdan...SX1.
Symbian Mp3 - jakos boska SmartMovie - otwarzanie divx/xvid z napisami Duzy wyswietlacz. Wogole fajny ![]() Polecam!
|
|
|
|
#8 | |
|
z innej planety
Data rejestracji: 13.10.2002
![]() |
Cytat:
Kurde niedługo do kina nie trzeba będzie chodzić
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Guru
Data rejestracji: 23.08.2004
![]() |
Cytat:
zapomniales tylko dodac ze tel ma baardzo slaba baterie ja jeszcze dorzuce ze telefonik ten ma radyjko, obsluge kart MMC, i jeszcze kilka naprawde fajnych funkcji.... a z wad to wspomniana juz bateria, ponoc slaba polifonia (16 kanalowa tylko ale za to z jakims specjalnym systemem dzwieku Siemensa) oraz to ze telefon lubi sie czasem zawiesic ![]() ale telefon naprawde fajny, szczerze polecam... |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
czasami sie zawiesi...sx1, ale jak ktos uzywa go normalnei to nie ma problemow. Trzeba sie wiele nauczyc z tym telefonem.
Ostatnio najnowszy bajer ktory znalazlem to ControlFreak Przez Bluetooth widzimy jako pilot telefon. Dziala tylko z WinAMPem (FOOBAR )I mozna sterowac pulpitem (widzimy ten pulpit na ekranie ) A winamp - nomralnie całą playliste widac, wszystko...fajna sprawa.
|
|
|
|
#13 | |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
Cytat:
do tego jeszcze adapter bluetooth... pozdro
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 26.04.2004
![]() |
Tak sie zastanawialem...
I jestem pomiedzy SX1 a K700i (z tym ze do sx1 dokupic musze karte pamieci gdzies z 512MB, a do K700 kabel to jest 60-80zl) Okropnie pisze sie sms na SX1 - moje 1 zetkniecie wygladalo tragicznie...
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
Jedno pytanie - za ile można opchnąć nówkę SX1?
Pytam bo ja cały casz jestem przekonany do Siemensa S65 i przy podpisywaniu umowy jego bym chciał, ale on cały czas ma przez operatorów sztucznie windowaną cenę i branie go od nich po prostu się nie opłaca. Dlatego myślę o wzięciu M65, który w interesującej mnie ofercie jest za 1 złoty, sprzedanie go za 550złotych w jednym komisie (to najwyższa cena, jaką udało mi się znaleźć) i kupno S65. Ale może za SX1 dostałbym więcej? (w tej ofercie kosztuje on chyba 99 złotych, więc jeżelli znalazłbym kupca za wiecej niż 650 złotych, to by się to opłacało).
|
![]() |
|
|