![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Guru
Data rejestracji: 23.08.2004
![]() |
http://www.allegro.pl/search.php?str...0&category=165
jjak widzisz nowki chodza od ok 700zl w gore ![]() @DamnedAngel tez ostatnio troche myslalem nad k700i. Jest troche nowszy,mniejszy, ale tez drozszy, nie ma symbiana i nie mozna pamieci rozszerzyc. Zastatnawialem sie bo juz troche mi sie znudzilo czekanie na sx1.... |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Natomiast M65 i S65 jest brany jak leci
|
|
|
|
#3 | |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
Cytat:
![]() co do abonamentu - po ponad pol roku uzywania stwierdzam, ze jest NIC nie wart i o wiele lepiej jest sobie kupic telefon na allegro + karte... nie jestes wtedy zobowiazany placic co miesiac i ogolnie o wiele lepiej.. teraz wiem, ze juz nigdy nie wezme telefonu na abonament.. pozdro
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Nie chce juz zakladac nowego tematu, wiec podepne sie pod ten.
W najblizszym czasie - ok tygodnia bede zmienial fona. Telefon bede mial z tej promocji (ktorys z tych za 1zl): http://www.era.pl/index.php/id=ap_pa...=biznes/zone=4 poczytalem komentarze wasze i na innych stronach i moj wybor ograniczyl sie do 3 telefonow (od razu mowie ze SX1 jest w tym momencie niedostepny, a szkoda ):- Motorola E398 - Siemens M65 - SE K700i Szukam telefonu o malej awaryjnosci, w miare trwalej baterii, dobrej, nie wieszajacej sie javie, w miare przyzwoitym aparacie (ktory z nich robi najlepsze zdjecia?). I ogolnie, ktory z nich jest najlepszy (albo moze jakis inny, dobry fonik pominalem z tej promocji? ![]() Pliss, pomozcie Z gory dzieki za pomoc .
Ostatnio zmieniany przez czero : 26.05.2005 o godz. 18:10 |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
Cytat:
Ja akurat prawdopobnie zrobiłbym to, co pewnie w najbliższych dniach zrobię, czyli wziął M65, sprzedał go i kupił sobie S65. Dla mnie to jest teraz najlepszy telefon. I jeszcze jedno a propo samej oferty. Powiedz, jak możesz, który abonament by Cię interesował. Bo akurat również analizuję teraz te oferty i wychodzi mi, że ta pakietowa dla odbiorców indywidualnych jest o wiele bardziej opłacalna (również pod względem cen telefonów).
|
|
|
|
#7 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 26.04.2004
![]() |
czero - jesli chcesz wybrac miedzy tymi 3 to wybor jest prosty SE K700i
Motorolka wymieka (jedyne czym moze sie szczycic to 2 glosniczki "stereo" oraz karta pamieci, a reszta to kicha) ale i tak K700i ma sporo bo az 41MB - w zupelnosci wystarczy dla "Era Partner Biznes" ![]() M65 jest w porownaniu z reszta starym modelem ma tylko (11 MB, nie wymiarowy wyswietlacz 132 x 176 pixels, w porownaniu do konkurencji nei ma radia....)
|
|
|
|
#8 | |
|
Born 2 ride, ride 2 live
Data rejestracji: 04.07.2004
![]() |
Cytat:
![]() Co do Motoroli E398 to ją mam, ale własnie sprzedaję ![]() Była to już 5 motka, ale mówię im już stop. Motorola wyskoczy z czyms nowym, np. ze światełkami, stereo, ale nic pozatym ciekawego nie ma ![]() Teraz tylko Siemens i SE 8 ) Z Siemensów zastaniawiam się nad CXT70, M65, S65, SX1, a z SE K700i ![]() Który wybiorę będzie zależało od tego za ile sprzedam motkę
|
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Dzieki za wszystki odpowiedzi. Bede kombinowal z tym k700i
.Cytat:
.
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Guru
Data rejestracji: 23.08.2004
![]() |
moze mi ktos powiedziec czy k700i oprocz 41 mb pamieci moze miec ja jeszcze rozszerzona karta pamieci
![]() kumpel mowil ze pytal sie i ze niby mozna.... |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Born 2 ride, ride 2 live
Data rejestracji: 04.07.2004
![]() |
Cytat: