![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#361 |
|
Godzina 5-ta minut 30-ści
Data rejestracji: 06.10.2002
![]() |
Właśnie jestem po wojażach z TT po naszym kraju.
Generalnie wszystko ok, aczkolwiek była wpadka. W Krośniewicach nawigacja nie miała aktualnych danych o obwodnicy i trochę zmyliła. Na Śląsku widziała, jednak wszystkie wiadukty i zjazdy z autostrady. Z tego, co wiem w końcu września mają wyjść nowe mapy do TT oznaczone numerem 8.55, gdzie dodano 4000 km nowych dróg w Polsce. Jest też dobra wiadomość dla użytkowników Automapy. Kilka dni temu wyszła nowa wersja 6.6, w której poprawiono szereg błędów. Ta wersja działa wreszcie stabilnie.
Pozdrawiam. Lepiej powiedzieć: "To interesujące, co mówisz" zamiast "Co Ty pie...lisz" Lepiej powiedzieć: "Chyba powinieneś to przemyśleć" zamiast "No i weź tłumacz *****owi" Lepiej powiedzieć: "Raczej nie zrobisz tego w ten sposób" zamiast "I tak do zaje...ania, całe życie z kretynami" |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#362 |
|
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wiecie co mnie dziwi?
W Polsce prawie nie ma nowych dróg, a co nowa wersja mapy to dodadzą "4000km nowych dróg"... |
|
|
|
|
|
#364 |
|
Administrator
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Polne dodają.
![]() "za 600 metrów, przy czwartej wierzbie, skręć w prawo"
|
|
|
|
#365 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
Tak to już w Play mają. Nie trzeba nawigacji.
|
|
|
|
|
|
#366 |
|
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
Wrocilem z wypadu ze znajomymi z Czernichowa . Korzystalismy z Navigona na iPhone. Wszystkie drogi ma, pieknie prowadzi, a co najlepsze - najszybsza trase obiera w oparciu ocsrednia predkosc na danym odcinku drogi (wysylana przes userow programu) a nie o ograniczenia predkosci na znakach ;-)!
|
|
|
|
|
|
#367 |
|
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
... i za każdym razem: "proszę skręcić..." , "uwaga..."
![]() nie rozumiem, dlaczego wjeżdżając na rondo, zlicza także wjazdy na nie. dla niezorientowanych może to być problem... poza tym jest ok
|
|
|
|
|
|
#368 |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
Garmin Nuvi 200W - warte to coś? Widzę, że u nas raczej trudno dostępne, a nie miałem do czynienia z nawigacjami tej firmy.
|
|
|
#369 |
|
Administrator
Zlotowicz
Obleci.
![]() Jechałem na nuvi z IE do PL i z powrotem. Poza tym, że pod Szczecinem chciała mnie do Gdańska kierować przez Gorzów wlkp. to wszystko było O.K.
|
|
|
|
#370 |
|
the one
CDRinfo VIP
Mogę mieć w sumie za darmo, jedynie za cenę wysyłki ze Stanów tak, żeby nie pokradli/oclili (w sumie na jedno wychodzi
). Ja w sumie ze swojego Larka jestem zadowolony i do moich potrzeb wystarcza, a i nie wiem jak byłoby z mapą, bo piracić nie chcę, a nie wiem, czy nie są one przywiązane do urządzenia (sprawdzę). Więc się zastanawiam, czy warte to zachodu. Choć 4,3 cala by się przydało.. (mam 3,5).
|
|
|
#371 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jak juz brac z darmowymi aktualizacjami cos
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
|
|
#372 |
|
Administrator
Zlotowicz
Garmin daje rok aktualizacji za free.
Sytuację zmienia to, że ten nuvi ma przyjść z hameryki - pewnie europejskich map mieć nie będzie.
|
|
|
|
#373 | |
|
Godzina 5-ta minut 30-ści
Data rejestracji: 06.10.2002
![]() |
Cytat:
Aktualizacja kosztuje teraz 49 PLN.
Pozdrawiam. Lepiej powiedzieć: "To interesujące, co mówisz" zamiast "Co Ty pie...lisz" Lepiej powiedzieć: "Chyba powinieneś to przemyśleć" zamiast "No i weź tłumacz *****owi" Lepiej powiedzieć: "Raczej nie zrobisz tego w ten sposób" zamiast "I tak do zaje...ania, całe życie z kretynami" |
|
|
|
|
|
|
#374 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a z poprzedniego roku sa za darmo
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
|
|
#375 |
|
the one
CDRinfo VIP
Ale po co mi aktualizacja? Aktualizację mam wykupione i regularnie je instaluję, ale to na Larku. Kwestią jest używanie tego na innym urządzeniu.
|
![]() |
| Tagi |
| automapa, garmin, gps, mio, nawigacja |
|
|
Podobne dyskusje
|
||||
| Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
| Mapa GPS nawigacji CARMINAT | dominior2 | Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray | 17 | 31.10.2011 22:15 |
| GPS w komórce, aplikacje Java z mapami. | CIAPEK | Off topic | 27 | 30.09.2008 20:27 |
| Nawigacja samochodowa - zwykły GPS czy palmtop | ryto | Komputery - oprogramowanie i sprzęt | 1 | 22.09.2008 22:33 |
| Odnośnie przegrywania nawigacji Blaupunkt DX - software Teleatlas Travel Pilot | MATRIM | Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray | 1 | 04.10.2007 18:37 |
| Gps Bluetooth Laptop | Mich@ł | Off topic | 7 | 08.05.2007 11:13 |