![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#11 |
Always newbie
Data rejestracji: 14.11.2003
![]() ![]() ![]() ![]() |
Jedno mieszkanko właśnie urządzałem, drugie zaraz będę (niestety nie moj, robię za "eksperta" - bo potrafię używać googli
![]() Do firm przywiązuję małe znaczenie. Lodówa 1. Podstawa dla mnie, to małe zużycie prądu (klasa A+ lub lepiej) 2. Duża zamrażarka (i wygodnie, jak jest na dole). W lodówce zazwyczaj mam miejsce - a jak chcę schłodzić szybko piwko, to zamrażarka pełna prawie zawsze ![]() 3. Szklane półki. Kiedyś zastanawiałem się, co tak to chwalą, ale jak ryba mi pociekła na tort na niższej półce kratkowej, to już wiem ![]() 4. Głośność - znaczy, żeby cicha była ![]() 5. Gwarancja i niezawodność. Chociaż wszystkie opinie, jakie znam mówią, że czasy, gdzie lodówka chodziła przez kilkanaście/dziesiąt lat bezpowrotnie minęły. 6. Cena Co do pralki i innych zabawek kuchenno-łaziennych sam rozpoznaję temat i chętnie poznam opinie. Ale i tak mam w pobliżu centralne sklepy Avansu i Euro - i pewnie wybiorę coś z mocnej przeceny, co akurat będzie mało porysowane/pogniecione ![]()
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Wybór aparatu, co kupić, osprzęt - filtry, obiektywy, itp | Calme | Fotografia | 2839 | 29.01.2021 12:46 |
Kupno pralki i lodówki - prośba o doradzenia | Kunte | Off topic | 2 | 27.03.2009 11:38 |