![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hmm... rzeczywiście jedna ma 2,2 druga 3,3. Patrząc na specyfikację, nie mam pojęcia dlaczego, przecież one niczym się nie różnią (jedyna różnica, jaką widzę, to dodatkowy minutnik zamontowany w jednej..). Akurat bardziej odpowiada mi za z 3,3 więc jeszcze się zastanowię.
Co do szybkozłącza to pomyślę, chociaż nie wiem, czy będzie potrzebne. Raz na jakiś czas to i zawór można zakręcić, a to znowu dwa razy więcej niż zwykły kabel kosztuje.
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Guru
Data rejestracji: 27.01.2005
![]() |
Cytat:
![]() ![]() A co do modeli, które mało się czym różnią - a może są z różnych lat produkcji ? A może coś zmienili w środku ? Dziś niestety zdecydowana większość producentów wypuszcza krótkie serie - 2-3 lata i zmiana - czasem bardziej, czasem mniej widoczna - a dlaczego - z różnych powodów - np. z takich, aby za 5-7 lat stwierdzić - do tego nie ma już części niestety ... kupuj nowe ! Co prawda powyższe dotyczy bardziej sprzętu typu pralki/lodówki itp. - w kuchenkach mam wrażenie nie jest aż tak źle - ale i tak modele choćby wizualnie zmieniają się co kilka lat ... A inne powody - np. takie aby klientowi zakręcić w głowie ? Albo takie, że laik jak zobaczy, że dana firma ma kilka modeli to stwierdzi "o to dobra marka, bo tyle różnych produkuje" ... co niestety nie musi być sensowne i zgodne z prawdą ... Pozdrawiam i życzę owocnego zakupu !! ro29 P.S. Zapytaj na najlepszych w Polsce forum specjalistycznym dotyczącym elektroniki i pokrewnych spraw (wiadomo o jakie chodzi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Wybór aparatu, co kupić, osprzęt - filtry, obiektywy, itp | Calme | Fotografia | 2839 | 29.01.2021 12:46 |
Kupno pralki i lodówki - prośba o doradzenia | Kunte | Off topic | 2 | 27.03.2009 11:38 |