Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 01.05.2006, 13:35   #10
ro29
Guru

Data rejestracji: 27.01.2005
ro29 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Witam !

Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Zakup jeszcze nie dokonany, ale mimo to kolejnych wrażeń dochodzących wraz z poszukiwaniami jest wiele
(...)
To normalne - chodzisz, oglądasz, wrażeń coraz więcej, -a często sam już nie wiesz co kupić

Cytat:
Napisany przez andrzejj9
(...) Spodobało mi się tam kilka kolejnych modeli, ale jak chciałem porozmawiać z kimś na ich temat, to jakoś w pobliżu była tylko tak na oko 20-letnia blondynka. Nie że oceniam wiedzę po pozorach, ale miałem pewne obiekcje, czy będzie ona w stanie mi coś konkretnego na temat lodówek powiedzieć. Ale że nie było nikogo innego, to spytałem..(...)
Cóż - rzeczywistość - jak się czasem człowiek zapyta coś w takich sklepach to śmiechu warte - z tym, że niestety uwzględnij, że ja czy Ty, się jeszcze zorientujemy - ale już np. moi Rodzice w wiele tego co powie sprzedawca, by uwierzyli. I nie tylko oni
Oczywiście czasem trafią się uczciwi i fachowi sprzedawcy

Akurat w MM ze sprzedawcami za dużo nie mieliśmy do czynienia - co prawda kupowaliśmy tam kuchenkę - ale sami mieliśmy upatrzony model, byliśmy już tam wcześniej - więc nasz kontakt ze sprzedawcą się ograniczył się głównie do rozmowy - "proszę Pana - tą kuchenkę kupujemy" i dalszych formalności.
Natomiast pamiętam jak kupowaliśmy odkurzacz - w takim większym sklepie "normalnym" - to ja sprzedawcę informowałem czym się różnią dwa modele od siebie - bo sam nie wiedział - najlepsze, że tą wiedzę, nie miałem z Internetu, tylko z folderu, który on sam mi dał, podczas naszej poprzedniej wizyty w tym sklepie

Cytat:
Napisany przez andrzejj9
(...)
W MM 1199 i pewnie ją tam bym kupował, bo za 50 złotych miałbym utylizację starej lodówki, co we własnym zakresie może być problemem.
(...)
Nie wiem czy u nas byłby to problem - są firmy co za darmo odbierają taki złom - co prawda nie wiem czy też lodówki - nie widzę teraz ich reklamy w osiedlowej gazetce - jak rok temu wymieniliśmy kuchenkę, to wieczorem zadzwoniłem do tej firmy, rano następnego dnia przyjechali, zabrali i po problemie.
Pomijam fakt, czy oni to robią zgodnie z wymogami prawa tą utylizację itd.

A w kwestii sprowadzania lodówki z Warszawy ... mhmm - skoro jednak wyjdzie dużo taniej ... tylko sporo z tym zachodu

Pozdrawiam
ro29

ro29 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

Twoje uprawnienia: