![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#11 | |||||
Guru
Data rejestracji: 27.01.2005
![]() |
Witam !
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Natomiast co do pytania - według mnie chyba przyjęte od lat jest, że ustawienie 1 oznacza najmniejsze chłodzenie - zwłaszcza, że chyba od tego zaczyna się obracanie termostatu ?? Oczywiście mówimy o dolnej chłodziarce - bo napisałeś "mrożenie" ? Cytat:
![]() Na dodatek, też niedawno spotakałem się z takim spostrzeżeniem - i na początku się zastanawiałem z czym to może być związane - i nasunąły mi się dwie kwestie: - lodówka Twoja ma chyba tzw. "powłokę antybakteryjną" (tańsze modele chyba nie mają tego) - co na "logikę" może powodować chyba mniejszy rozwój bakterii - dobra szczelność - powoduje, że jeśli lodówka nie jest otwierana, mało zmienia się w niej temperatura - tzn. są mniejsze w niej niej jej wahania - a zmiany temperatury nawet w zakresie 3-4 stopni, maja na pewno wpływ na szybsze psucie się żywności ... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pozdrawiam ro29 |
|||||
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Wybór aparatu, co kupić, osprzęt - filtry, obiektywy, itp | Calme | Fotografia | 2839 | 29.01.2021 12:46 |
Kupno pralki i lodówki - prośba o doradzenia | Kunte | Off topic | 2 | 27.03.2009 11:38 |