Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 19.06.2010, 10:38   #16
pali
Թ

Data rejestracji: 14.02.2003
pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Widziałem na klimatyzatorze dużą naklejkę w kolorach niemieckiej flagi, z napisem: Made for Germany
pali jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 19.06.2010, 13:41   #17
Wawelski
Always newbie

Data rejestracji: 14.11.2003
Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Cytat:
Napisany przez mensir67pl Podgląd Wiadomości
Bosh-a możne sobie odpuścić [Made in Turkye] znany producent dla nich tłucze z tamtego rynku ...
Ta zmywarka, co podawałem, ma napisane "Made in Germany" (ale bardzo możliwe że rączkami tureckich czy polskich emigrantów )
Stary 19.06.2010, 18:29   #18
Sunna
lołn łulf

Data rejestracji: 15.07.2005
Sunna jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Sunna jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Sunna jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Cytat:
Napisany przez Wawelski Podgląd Wiadomości
2. Piekarnik Ikea Framtid OV9 - zaskakująco dużo funkcji (nawet z Pizzy korzystałem ) jak na taką cenę. I do tego Made in Poland - ale nie wiem, kto to dla Ikei wyprodukował. Tu mam drobny problem - wybrudziła się szyba frontowa wewnątrz. Mi to zwisa, ale głównej użyszkodniczce preszkadza A, i panel sterowania jakoś tak miękko się wygina, jak się przyciski wciska.
Prawdopodobnie whirlpool. Chyba ze nie tylko oni dla nich robia.
Sunna jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 19.06.2010, 20:00   #19
Wawelski
Always newbie

Data rejestracji: 14.11.2003
Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Cytat:
Napisany przez Sunna Podgląd Wiadomości
Prawdopodobnie whirlpool. Chyba ze nie tylko oni dla nich robia.
Bardzo możliwe. Tylko na innych sprzętach było napisane "Whirlpool for Ikea", czy coś w tym stylu - a tu brak. Nie ma kto dla Ikei.

A co do problemu z brudną szybą to rozwiązałem - dwa plastiki przy zawiasach można odkręcić i zdjąć szybę wewnętrzną i obydwie umyć
Stary 26.10.2011, 14:57   #20
diablo78

Data rejestracji: 25.10.2011
diablo78 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Jak kupiłem ostatnio whirlpool piekarniki, właśnie taki do zabudowy, specjalnie sprawdziłem gdzie był zdobiony. Naklejka Made by Germany pozwoliła mi przekonać się o tym, że mogę bezpiecznie oddać się użytkowaniu sprzętu. Bardzo ufam produktom wykonanym w tym kraju. Pozdrawiam.

Reetou: I się doczekałem - jeszcze raz i ban. Warto?
diablo78 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 26.10.2011, 15:08   #21
rycho
Guru
Zlotowicz

Data rejestracji: 16.01.2002
rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
Napisany przez diablo78 Podgląd Wiadomości
Jak kupiłem ostatnio whirlpool piekarniki, właśnie taki do zabudowy, specjalnie sprawdziłem gdzie był zdobiony. Naklejka Made by Germany pozwoliła mi przekonać się o tym, że mogę bezpiecznie oddać się użytkowaniu sprzętu. Bardzo ufam produktom wykonanym w tym kraju. Pozdrawiam.

Zaraz sie zeszczam

Edit: jest mi przykro i mokro
rycho jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 26.10.2011, 15:09   #22
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Ubikacja po lewo...
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 26.10.2011, 15:15   #23
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez diablo78 Podgląd Wiadomości

Ja też jestem pełen zachwyty nad urodą Niemek.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 28.12.2011, 20:23   #24
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Witam.

Po lodówce przyszedł czas na pralkę , ale jak to zwykle w życiu bywa nie można po prostu iść z buta i kupić, było by za łatwo

Problem stanowi wnęka na pralkę :
- wys 82cm
- szer 59-61cm
-głeb. 56-7cm

Bylem w media ekszpert ,mieli jedynie do zabudowy bosha za ponad 3 tysie...szukam czegoś tańszego

na co ekszpert sprzedawca że ma tez mala zwykła z candy i można blat odkręcić i wstawić - próbował ktoś

takiego rozwiązania rodem z bajki sąsiedzi?
- Deckard - jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 29.12.2011, 10:47   #25
Zetoxa
liniejący leming
Zlotowicz

Data rejestracji: 20.12.2001
Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
ha, kupiłem zmywarkę Candy, odkręciłem blat,
wstawiłem pod blat kuchenny,
no i robi za zmywarkę w zabudowie,
na razie hula bez zastrzeżeń, (od września).
Stary 29.12.2011, 11:36   #26
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
temat nie aktualny,w koncu kupiłem aristiona do zabudowy

zmywarka to co innego, ja sie obawiałem ze normalna pralka bedzie mi blatem klaskac podczas wirowania
- Deckard - jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: