![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#32 |
|
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 16.01.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tego na poprzedniej stronie nie czytam.
Jak kaptur napisał o samolotach i drzwiach to nie warto. |
|
|
|
|
|
#33 |
|
Pa rampamer
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 24.10.2006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja mam zmienione ustawienia i wyświetla mi się większa ilość postów na stronie, dlatego nigdy nie rozumiem, o co chodzi z tą poprzednią stroną
|
|
|
#34 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Oczywiście mógłbym, ale nie będę przytaczał zderzeń z rzeczywistością naszego prezydenta, chciałbym tu o czymś innym, a mianowicie o pięknie ukraińskich Karpat jesienią, nigdy tam nie byłem, ale poczytałem trochę, a w Bieszczadach byłem jesienią dwa razy - coś cudownego. Nasze Bieszczady przez te dwadzieścia lat zmieniły się w sposób jaki musiały - ludzie tam nie wyrobią z rolnictwa, a miastowi tam lgną. Komercji przybyło, chociaż nadal z tego co słyszę są dzikie rejony, część z nich trochę pamiętam sprzed lat. Ale do rzeczy! Wyobraźcie sobie teraz taki wyjazd w ukraińskie Karpaty, ogromne i dzikie, bo pomimo wszystkich przemian na Ukrainie, tam niewiele się zmieniło, ta prawdziwa dzika przyroda, przestrzenie, w końcu ludzie, którzy w największej ilości przypadków okażą się przyjacielskimi i pomocnymi, po prostu tacy zwykli dobrzy ludzie ze wsi.
Można trafić na meneli i innych nawiedzonych, ale tych innych nawiedzonych na wsi, to raczej niewielu, a zaprzyjaźnienie się z menelami niewiele pracy wymaga. Jak już złapiemy taką bazę wieś, to jest tam po czym łazić. Nie będę wymieniał szczytów i tras, bo mało znałem a jeszcze mniej pamiętam, dałem tylko taki pomysł jak można na przykład w październiku, albo jak się jeszcze uda we wrześniu wyskoczyć...
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Banned
Data rejestracji: 27.08.2003
![]() ![]() |
@Jarosn lacze sie w bolu i zrozumieniu niezrozumienia