![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Gość
|
Adres jakiego jeszcze tutaj nie bylo!!!!! (chodzi o techno)
A wiec tak, stalo sie przed kilkoma dniami znalazlem adres do strony z najnowszymi mp3 na swiecie, lepszej strony nie znajdziecie bo NIE MA sa tam najnowsze utwory tylko w rytmach Techno/Trance i podobnych, znajdziecie tam rowniez livesety i ruskie tracki.
Najbardziej mi sie z tej strony to podoba ze jest bardzo czesto akutalizowana i transfer jest swietny. Zeby sciagnac z tamtad pliki to MUSICIE miec netpumpera jest na www.download.com. A wiec zycze milego sciagania ![]() adres strony to h**p://w*w.specdrum*com (ach ta cenzura ![]() Do modow - Jezeli myslicie ze to reklama to macie racje ![]() ![]() ![]() Nareszcie znalazlem to czego szukalem |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
dzieki! Jest swietny! A mam do Ciebie Master pytanie. Moj utworek mp3 DJ DEAN - Protect your ears zaczyna sie gadaniem potem bit do konca. Czy tak jest czy w srodku w orginale tez cos gadaja albo itp. tak z ciekawosci pytam
<< ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Witam !
No Master postarałeś sie ! Net Pumper zasysa i zasysa bardzo przyzwoicie ! Nareszcie jakiś porzadny składzik ! THX ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 17.07.2002
![]() |
Nie mogę nic ściągnąć.Jak klikam na link to otrzymuje strone z komunikatem :
ERROR DETECTED! -------------------------------------------------------------------------------- The site you came from is not allowed to use this file, it has been copied from another site. This action has been logged. Visit the real owner of this link here >> -------------------------------------------------------------------------------- This link was protected by Anti-Leech.com Na stronie głównej pisze tesh ,że aby uzyskać dostęp do serwera trzeba im zapłacić 5$ przez paypal ![]()
![]() |
#5 |
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
ja tez nie moge nic zasysac, ani kumpel
![]()
![]() |
#6 |
Member of Blokers.net
Data rejestracji: 24.04.2002
![]() |
hhhh /|\aster ja jestem wychowany na starych rytmach rock/hard rock i jak znajdziesz składzik z takowa muzyke byłbym wdzieczny za info. tu była moja wypowiedz na temat muzyki techno ale wyciełem zanim wysłałem żeby nie urazac ludzi którzy jej słuchaja
![]() |
#7 |
Internet Addict na odwyku
Data rejestracji: 03.10.2002
![]() |
Master nic z tego
![]() POMOCY! ![]() ![]()
Duron 1600MHz@2000MHz 1.625V | Abit NF7-S rev.2.0 | 1GB Geil DDR400 | Radeon 9800 SE@PRO 380/600@450/750 | Barracuda 160GB 8MB 7.7200 | LTR-40125S | SOHW-1693S |LCD 15" Sony SDM-X52 | Chieftec Matrix HiFi + PSU 360W DF |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Witam !
Dziwne ja zassałem jush ponad 50MB z tej www i bez problemów idzie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 04.02.2003
![]() |
cudowna stronka!!! nic dodac, nic ujac!!!
![]() ps: pozdro od jacka Gardnera, dowódcy Żelaznych Legionów ![]()
![]() |
#11 |
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
a ja uzywam zamiast IE6 jako przegladarki The Anti-Leech Leecher'a i sciagam muze Flashgetem
![]() ![]() ![]()
![]() |
#12 |
Gość
|
Mam lepszy pomysl, przed chwila mnie oswiecilo. Poprostu usunac wszystko w rejesztrze o Netpumperze to powinno pomoc i nie trzeba bedzie sie w takie szopki bawic, sprawdze to za jakies 0.5h
|
![]() |
![]() |
#13 |
Internet Addict na odwyku
Data rejestracji: 03.10.2002
![]() |
Nadal nic..
Caly czas mi wyskakuje ten sam blad... Nie wiem co robie nie tak... ![]() Usunalem wpisy NetPumpera z rejestru i nadal wyskakuje mi ta smieszna stronka ![]() POMOCY!
Duron 1600MHz@2000MHz 1.625V | Abit NF7-S rev.2.0 | 1GB Geil DDR400 | Radeon 9800 SE@PRO 380/600@450/750 | Barracuda 160GB 8MB 7.7200 | LTR-40125S | SOHW-1693S |LCD 15" Sony SDM-X52 | Chieftec Matrix HiFi + PSU 360W DF |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Bywalec
Data rejestracji: 26.01.2003
![]() |
![]()
tez mam cos dla was http://shuffletown.n1z.com/english.html
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 17.07.2002
![]() |
CZesciowo udalo mi sie usunąc problem.Klikając na link trzymamy shift i wyskakuje okno to któe powinno (download...)Kiedy jednak kliknę na link do netpumpera , netpumper zaczyna niby sciagac ,ale caly czas jest napis retrying (obojętnie co chcę ściągnąć).Można tesh w nowym okienku wybrać opcję standardowego downloadu ,ale to jest co najmniej dziwne.
![]() |
|
|