Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 16.01.2005, 20:40   #31
Smartek
HDmaniak
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 20.10.2002
Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Cytat:
Napisany przez Edwardo
hmmm o ile pamietam to sam tego sobie nie robiles tylko jakiemus kolesiowi dawales zeby ci zrobil, a ty tylko placiles...
ale moge sie mylic, a nie chce mi sie szukac w archiwum cdrinfo...

PS obciachowa ta twoja buda zdeka....
jak dla mnie za duzo na***ane na froncie.... a kolory to juz wogole dupa zbita...
PS2. nie pytasj sie mnie czy ja mam cosik porobonego, odpowiadam z gory ze szkoda mi kasy na to to raz
dwa - komputer to nie wsytawa sklepowa
trzy - jak juz cos robie to po to zeby mi to sluzylo, tak tez mam akase niebieska na procku, nie pytaj po co, domysl sie do czego moze przydac sie jasne niebieskie swiatlo, bude na koleczka i zasilacz z fabrycznym niebieskim wentylem.
jakbym mial cos robic, to z gustem, pomyslem i potrzeba.
a sklepowej lady bym z boku na pewno nie walnal...

ale nie zrozum mnie zle, nie chce cie oczernaic albo cos, poprostu wytrazam swoje zdanie na ten temat, i ciesze sie ze wydajesz kase na kompa, w kmoncu lepsze to niz przepijanie, albo wydawanie na dragsy tego co sie ma.
wiesz edwardo, nie chce mi sie klocic... a ty nie musisz sie afiszowac, ze jestes lepszy i wytykac mi cokolwiek...

- po pierwsze, czy pisalem gdzies wyzej, ze ja SAM ROBILEM? masz racje, robil mi ja moj qmpel..

- co do kolorow, o gustach sie nie dyskutuje... mi sie podoba, a na zdjeciu rzeczywiscie nieciekawie... aparacik zle 'pokazal' kolor katody itd., ale nie bede robil nowych tylko po to, zeby Ci udowadniac cokolwiek, bo leje na to co myslisz o mojej budzie, wazne, ze mi sie podoba..

- pytac nawet nie zamierzam..

i tutaj sie powtarzasz...

pozdro
Smartek jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 16.01.2005, 21:00   #32
bakupl
Banned

Data rejestracji: 29.03.2004
bakupl w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Jezus, ludziska! ;D

Moja tak wygląda i co?

http://img24.exs.cx/img24/2273/im0003333mi.jpg

http://neo.telsten.com/ed/IM000335.MPG <-- filmik .... a reszty to się nie chwale...
bakupl jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 16.01.2005, 23:22   #33
Edwardo
..::Blue Machine::..

Data rejestracji: 12.11.2003
Edwardo zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Smartek
wiesz edwardo, nie chce mi sie klocic... a ty nie musisz sie afiszowac, ze jestes lepszy i wytykac mi cokolwiek...

- po pierwsze, czy pisalem gdzies wyzej, ze ja SAM ROBILEM? masz racje, robil mi ja moj qmpel..

- co do kolorow, o gustach sie nie dyskutuje... mi sie podoba, a na zdjeciu rzeczywiscie nieciekawie... aparacik zle 'pokazal' kolor katody itd., ale nie bede robil nowych tylko po to, zeby Ci udowadniac cokolwiek, bo leje na to co myslisz o mojej budzie, wazne, ze mi sie podoba..

- pytac nawet nie zamierzam..

i tutaj sie powtarzasz...

pozdro
1. nie afiszuje ze jestem lepszy to raz, tymbardziej nie wytykam
2.owszem nie pisales ze robiles to sam, ale samo pojecie modding ma w sobie cos co znaczy ze sie robi samemu, wkalda sie w to serce a nie tylko kase, jest umaterialeniem "wizji" a w przypadku gdy dajesz kase i niech ktos zrobi to i owo to juz jest poprostu odpustowy zakup.
3.tak, aparat duzo zlych rzaczy pokazuje
4.nie lej bo zalejesz i bedzie zwarcie
5.jak ci sie podoba, to git. nie napislaes zeby nie wyrazac o niej opini, a ja wlasnie to zrobilem, poczules sie dotkniety, przepraszam, ale mysle ze slowa krytyki kazdemu sie przydadza, nawet mnie, teraz juz wiem ze moj post zostal potraktowany jako atak na ciebie i prowokacja do klotni, a nie mialem takiech intencji.
6.z czym sie powtarzam?
7. cala sprawa sie zaczela ze ludzie maja nieporzadek z kablami, ja mowile ze porzadek nie zawsze oznacza wygode...zeszlo na stosowanie w/c. na ten temat rowniez wyrazielem opinie swoja tak jak i o twojej budzie.

PS nikt sie nie chce klocic, forum jest by dyskutowac a nie klocic.
Ostatnio zmieniany przez Andrzej_Lepper : dzisiaj o godz. 11:55.
Edwardo jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 16.01.2005, 23:25   #34
Edwardo

Cytat:
Napisany przez Smartek
ja na swojej od kadeta mam 4! wentyle puszczone na 5V i nie slychac ich W OGOLE!, wiec...
Cytat:
Napisany przez Smartek
-edit2-
u mnie tez syf, ale przy zakladniu w/c zrobie porzadek :-)
ekhm, nie ze sie czepiam slowek, ale jak to w koncu jest?
masz chlodnice co stoi w pokoju i sie na niej kreca ciche wentylki i nie masz zalozonego w/c?
czy jak?

Stary 17.01.2005, 08:12   #35
Smartek
HDmaniak
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 20.10.2002
Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
heh, w/c jeszcze niezalozone, a kto powiedzial, ze nie da sie chlodnicy podlaczyc 'na czysto'? ... oczywiscie ciagle podlaczona nie jest, chcialem tylko zwrocic uwage, ze wentyle nie zawsze musza byc glosne, wiec wspomnialem o swojej chlodnicy z 4-ma wentylami... .

Co do powtarzania - chodzilo mi o lade sklepowa

pozdro
Smartek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 17.01.2005, 08:52   #36
Edwardo

Smartek, ale zawsze wentyl, nawetten najcichszy bedzie wydawal szum...
najcichszym chlodzeniem pozostanie wciaz pasywne chlodzenie....
jak dla mnie, najlepzym pomyslem na chlodzenie bylaby integracja calej budy z systemem chlodzacym, tzn boki i gora budy to radiatory. bez wentylow, bez dodatkowych chlodnic stojacych gdzies kolo kompa.taki mini kaloryfer w domu
Stary 17.01.2005, 10:27   #37
Ormianin
Komandor

Data rejestracji: 29.07.2002
Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
Napisany przez Edwardo
Smartek, ale zawsze wentyl, nawetten najcichszy bedzie wydawal szum...
najcichszym chlodzeniem pozostanie wciaz pasywne chlodzenie....
jak dla mnie, najlepzym pomyslem na chlodzenie bylaby integracja calej budy z systemem chlodzacym, tzn boki i gora budy to radiatory. bez wentylow, bez dodatkowych chlodnic stojacych gdzies kolo kompa.taki mini kaloryfer w domu
Robione sa tak coniektore obudowy do kompa, jednak koszt wyprodukowania takiej obudowy (material - miedz, stopy aluminium, specyficzna konstrukcja) jest dosc duzy... taniej przyjdzie zalozyc wentylatory z radiatorami
Stary 17.01.2005, 16:15   #38
Edwardo

Ormianin: widzialem taka kiedys... na koleczkach byla, wazyla ponad 10kg. cisza gwarantowana... heatpipe szlo od procka i grafy, nie wiem czy dalo rade z zasilka, ale zawsze to zasilke tez mozna pasywana walnac
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: