![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#31 | |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
- po pierwsze, czy pisalem gdzies wyzej, ze ja SAM ROBILEM? masz racje, robil mi ja moj qmpel.. - co do kolorow, o gustach sie nie dyskutuje... mi sie podoba, a na zdjeciu rzeczywiscie nieciekawie... aparacik zle 'pokazal' kolor katody itd., ale nie bede robil nowych tylko po to, zeby Ci udowadniac cokolwiek, bo leje na to co myslisz o mojej budzie, wazne, ze mi sie podoba.. - pytac nawet nie zamierzam.. i tutaj sie powtarzasz... pozdro ![]() |
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#32 |
Banned
Data rejestracji: 29.03.2004
![]() |
Jezus, ludziska! ;D
Moja tak wygląda i co? ![]() http://img24.exs.cx/img24/2273/im0003333mi.jpg http://neo.telsten.com/ed/IM000335.MPG <-- filmik .... a reszty to się nie chwale... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
..::Blue Machine::..
Data rejestracji: 12.11.2003
![]() |
Cytat:
2.owszem nie pisales ze robiles to sam, ale samo pojecie modding ma w sobie cos co znaczy ze sie robi samemu, wkalda sie w to serce a nie tylko kase, jest umaterialeniem "wizji" a w przypadku gdy dajesz kase i niech ktos zrobi to i owo to juz jest poprostu odpustowy zakup. 3.tak, aparat duzo zlych rzaczy pokazuje ![]() 4.nie lej bo zalejesz i bedzie zwarcie ![]() 5.jak ci sie podoba, to git. nie napislaes zeby nie wyrazac o niej opini, a ja wlasnie to zrobilem, poczules sie dotkniety, przepraszam, ale mysle ze slowa krytyki kazdemu sie przydadza, nawet mnie, teraz juz wiem ze moj post zostal potraktowany jako atak na ciebie i prowokacja do klotni, a nie mialem takiech intencji. 6.z czym sie powtarzam? 7. cala sprawa sie zaczela ze ludzie maja nieporzadek z kablami, ja mowile ze porzadek nie zawsze oznacza wygode...zeszlo na stosowanie w/c. na ten temat rowniez wyrazielem opinie swoja tak jak i o twojej budzie. PS nikt sie nie chce klocic, forum jest by dyskutowac a nie klocic.
Ostatnio zmieniany przez Andrzej_Lepper : dzisiaj o godz. 11:55. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | ||
![]() |
Cytat:
Cytat:
masz chlodnice co stoi w pokoju i sie na niej kreca ciche wentylki i nie masz zalozonego w/c? czy jak? ![]()
||
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
heh, w/c jeszcze niezalozone, a kto powiedzial, ze nie da sie chlodnicy podlaczyc 'na czysto'?
![]() ![]() Co do powtarzania - chodzilo mi o lade sklepowa ![]() pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
![]() |
Smartek, ale zawsze wentyl, nawetten najcichszy bedzie wydawal szum...
najcichszym chlodzeniem pozostanie wciaz pasywne chlodzenie.... jak dla mnie, najlepzym pomyslem na chlodzenie bylaby integracja calej budy z systemem chlodzacym, tzn boki i gora budy to radiatory. bez wentylow, bez dodatkowych chlodnic stojacych gdzies kolo kompa.taki mini kaloryfer w domu ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#38 |
![]() |
Ormianin: widzialem taka kiedys... na koleczkach byla, wazyla ponad 10kg. cisza gwarantowana... heatpipe szlo od procka i grafy, nie wiem czy dalo rade z zasilka, ale zawsze to zasilke tez mozna pasywana walnac
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|
|