![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Pilot oblatywacz
Data rejestracji: 12.05.2002
![]() |
![]()
Obserwujac ostatnio forum dochodze jednak
do wniosku, ze status na forum powinien byc wypadkowa czasu Tu spedzonego i ilosci postow. Wiem, ze ten temat byl walkowany, ale jakos ostatnio problem powraca. Niektorzy ludzi stukaja posty jak oszalali czesto powtarzajac to co napisane troche wyzej. Ja nie rozumiem jak w ciagu 2 tyg. mozna nastukac 200 postow. ![]() skomplikowany temat, ale problem jakby sie nasila ![]()
Pozdrawlaju Sprężyn Ostatnio zmieniany przez Sprezyn : 14.12.2002 o godz. 12:00 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
każdy pisze ile chce
![]() ja sam pisze dużo .. ale bywają dni że mam jednego posta albo wcale ![]() a są dni ..że we wszystko wbijam swoje 5groszy ![]() ![]()
![]() |
#3 |
P.I.M.P.
Data rejestracji: 14.05.2002
![]() |
No to prawda.Bo jak ktos mysli ze jak ma powiedzmy 500 postow to jest cool
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
<<<Watcher>>>
Data rejestracji: 28.06.2002
![]() |
Re: Wyscig szczurow - status
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
Cytat:
chester to miała być jakaś sugestia ? co do mojej osoby ?
![]() |
![]() |
#6 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
tomgoo - kogo masz na mysli?
wiem ze da sie natrzepac 200 postow w tydzien - byly 3 dyskusje w ktorych spokonjie przekroczylem 500% normy a i tak napisalem za malo... choc byl tez miesiac gdzie nie trafilem ani razu na topic w ktorym moglem sie wypowidziec - a jako ze problemow w ktorych ktos moze mi pomoc mam malo - to i zadko o cos tu prosze... a tak do rzeczy - istnieje ostatnio pewien 'ped' ku wyzszym cyferkom... choc i tak nic nie przebije kolesia ktory jednego dnia sprokurowal 30 postow - kazady identyczny "o tak, dokaldnie tak, zgadzam sie z wami chlopaki"...
![]() |
![]() |
#7 | ||
<<<Watcher>>>
Data rejestracji: 28.06.2002
![]() |
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Costam
Data rejestracji: 20.05.2002
![]() |
Przesadzacie chlopaki, to jest tak zwana zazdrosc, mnie naprzyklad wali kto ile ma postow, wazne zeby dobrze pisal o jakims problemie a nie zadne glupoty, co nie zmienia faktu ze jak sobie czytam jakis post a tu co chwila przerywnik typu "tak zgadzam sie", lub cos tam innego to mnie strzela na 2 sekundy
![]()
![]() |
#9 |
Pilot oblatywacz
![]() |
Sid ja nie mowie o Tobie - Twoje
posty i wiekszosci kolegow czyta sie z przyjemnoscia - mozna sie czegos dowiedziec, wyeminic doswiadczenia.Ale jak ktos wali tylko po to aby nabicto widac to od razu. I nie chodzi mi o to, ze komus zazdroszcze - mi poprostu przeszkadza, gdy ktos zasmieca forum, bo nie mozna wtedy nic znalezc:-D Tomgoo - pewnie tak ![]() Sid Ty to zdecydowanie za malo ostatnio piszesz8) Pozdrawiam
![]() |
#10 |
Member of Blokers.net
Data rejestracji: 24.04.2002
![]() |
Jejku tak szczerze to każdy ciśnie postów ile chce i jak chce
![]() Ja powiem szczerze jestem dziennie na tym forum kilka razy - sprawdzam mniej wiecej co 3~4h nowosci - ale czasami nie napisze nic a czasmi tyle ze szok. zalezy od weny twórczej. pozdro ![]()
![]() |
#11 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
od kiedy akcyza na wene tworcza spadla - ilosc postow rosnie - w sumie dopiero teraz zauwazylme ten zwiazek
![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Pilot oblatywacz
![]() |
coz nie jestem za ograniczaniem
w zaden sposob wolnosci slowa. W swoim poscie napisalem, ze uwazam system przydzielania statusu/stazu za zbyt prosty:o Mozna napisac i 100 postow dziennie byle mialy jakas wartosc a nie byly pustymi slowami w stylu: ZROB TAK JAK NAPISAL X
![]() |
#13 |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Witam !
Chmm ja w ostatnim tygodniu troche zaszalałem ale jush sie ustatkowałem / zafascynowanie stałym łączem / - zauważyłem tesh ze wiecej sie dzieje w tygodniu nish w wekendy dziwne prawda ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Gość
|
Re: Wyscig szczurow - status
Cytat:
Każdy pisze tyle, ile chce i na ile ma ochotę, możliwośći i wiedzę. Mi to zupełnie nie przeszkadza. Nie interesuje mnie fakt, że np Forumowicz 'Kowalski' napisał 10 postów typu "tak, zgadzam się", ważne jest TO, że napisał dwa posty, w których pomógł innej osobie rozwiązać jakiś mniej lub bardziej poważny problem. Jesteśmy tu po to, aby sobie pomagać, a nie 'gryźć się', bo ON nabił sobie 200 postów w dwa tygodnie. Niech sobie nabije nawet 1000, jego sprawa, ważne, że pewien procent tych postów to wskazówki, porady i pomoc. |
|
![]() |
![]() |
#15 |
Pilot oblatywacz
![]() |
gorzej jak 1%:-D
Ale ok przyznaje racje ![]() Zdarowie i milego weekendu dla Wszystkich
![]() |
|
|