![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Registered
Data rejestracji: 24.05.2004
![]() |
Wystawki w Niemczech ....
Czy ktoś może slyszał o tzw. "wystawkach" w Niemczech, może ma ktoś jakieś linki www gdzię można szukać tego typu informacji o miejscach i kiedy są one robione? Pozdr
Ostatnio zmieniany przez grappa01 : 23.06.2004 o godz. 04:26 |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
wiesz co to sa tzw. "wystawki" w polskim slangu?
Po prostu czesto bylo tam takie zjewisko, jak wystawianie sprzetu AGD RTW, ciuchow przed dom... jak ktos wymienial sprzet to zamiast wywalac na smietnik, wystawial np na trawnik. ale te czasy daaaawno minely a szukanie tego w necie jest wg. mnie na poziomie - znajdz www, w ktorej napisza gdzie Roman za tydzien zewiezie swoj zlom i makulature i ile wina za to kupi...
|
|
|
#3 |
|
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
jak pisze mr spock te czasy minęły.
Zresztą nie róbmy "wiochy" zbierając spod domów naszych sąsiadów z Unii złom i inne rzeczy. Bardziej polecam wybranie się na Flomarkt (chyba tak się to pisze) - tam ludzie handlują zbędnymi rzeczami i za na prawde małe ceny. Flomarkty są czasowe - przeważnie w okresie letnim. A co grappa? Mówisz, że chcieliście wziąść z kumplem Nyse i pojeździć trochę po domach? Nie musisz daleko jechać, pokręć się po Polsce, ja ostatnio wystawiałem lodówke i tapczan. U mnie to nawet spod Torunia przyjeźdżają zaprzęgami konnymi :cool:
|
|
|
#4 |
|
Registered
Data rejestracji: 24.05.2004
![]() |
Bez przesady nigdzie się nie wybieram .... jeśli chodzi o umieszczenie posta tego typu zostawie to dla siebie, dlaczego się pytam.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Merry F****** Christmas
![]() |
co do wystawek, to sa one takos prawnie ragulowane. Robil sie syf i teraz trzeba zadzwonic po jakies specjalne sluzby, ktore zabiora i zinwentaryzuja sprzet... ale trzeba za jego wywoz oczywiscie zaplacic, wiec nikt tego nie robi.
Flomarkt (tez nie wiem jak to sie pisze, ale fonetycznie to bedzie tak : ) ) organizowane w jakis konkretny dzien tygodnia, w wiekszych miastach... czesto w miescie pojawiaja sie plakaty z info. Ale trzeba uwazac... moja mame chciali tam polacy okrasc... takie pospolite dresy ![]() hee... Ciapek, mam lepszy przyklad kilka lat temu wystawilem wersalke, szybko zniknela i myslalem, ze smieciarka zabrala, po 2-3 lata robaczylem ja znow w tym samym miejscu ![]() Albo podczas sprzatanie piwnicy wawalilem taki strasznei tendetny obrazek, na zamszu byl jakis ptak naklejony wiem, zeby napewno w jednym miescu obtarty, bo przez pare lat dotykal sciany...po kilku mies na rynku w moim miescie zobaczylem go z niemala cena (teraz nei pamietam, ale ponad 100zl spokojnie )
|
|
|
#6 | |
|
The Division Bell
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Cytat:
![]() pozdrowienia |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Merry F****** Christmas
![]() |
Cytat:
![]() mial bym co do tego pewne wadpliwosci ![]() pozdr.
|
|
|
|
#8 |
|
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
No to może bylo to dzielo mniejszego mistrzunia ^_^
|