![]() |
Wystawki w Niemczech ....
Szukam adresów urządzanych tzw. (potocznie) wystawek w Niemczech to znaczy chcialbym znalezc czas i miejsce urzadzanych tego typu wystawek czy mozna jakies informacje w necie znalezc informacje gdyz od jakiegos czsu przegladam strony www i niestety cos moje szukanie idzie na marne..... Pozdrawiam
|
|
To chcesz mi powiedzieć że wszyscy Niemcy się umawiają kiedy dokonają wystawki? Buahaha... Terminarz... To może jest Twoja strona i chcesz nas nabić w butlę ?!
|
Hmmm choc jesli ktos by wiedzial info o tych wystawkach to chetnie sam bym sie o tym dowiedzial.
|
jedź po telewizory
:) to chyba już wychodzi z mody |
Chlopaki jakby nie bylo mam znajomego (tylko ze kiepsko go znam) ktory do dnia dzisiajszego przywozi rozne TV i inne sprzety oczywiscie nie zawsze dobre ale czasami mowi np.: ze jest tylko bezpiecznik przepalony i to caly problem i TV 32" za 30Euro.
Tylko on jest skapy jesli chodzi o udzielniae informacji gdzie co i jak. |
wystawki 2005
Cytat:
|
Witam dysponuje planami wystawek w niemczech tu masz domnie numer telefonu ********* a poniżej spis rejonów i miejscowości którymi dysponuję
|
Chcesz w*******?
|
wystawke ?
indiana jones |
OCB ? :szczerb:
Tylko nie tłumaczyć mi co to wystawka .. |
a te wystawki to za darmo czy platne ?
|
a to nie są terminy tzw. ustawek ??
|
A to wystawki, jak gieje wystawiają d...?
To już parady wolności nie ma? :D |
Po niemiecku na to mówi się "szpermile" ale zapewniam ze obecne śmieci nie maja już nic wspólnego z tym co było dawniej, a szczególnie w latach 80-tych
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:46. |