![]() |
mr_spock - dokladnie jak andrzejj9 napisal ;) w Twoim przypadku robocza jest 1024
|
Cytat:
pozdr. |
Wrócę jeszcze na chwilę do tego wygładzania. Czy moglibyście mi napisać, jak to tak dobrze wygładziliście? Jaką funkcją? Prosiłbym o taką krótką instrukcję obsługi, bo właśnie taki efekt chiałbym w przyszłości móc osiągnąć.
|
ale kto?
bo wersji bylo kilka:) |
Cytat:
Chodzi mi o tą wersję XXXX.filtered.filtered :) |
program sie nazywa Neat Image i jest darmowy :)
|
Ilość załączników: 1
@andrzejj9
No, stary - robisz świetne zdjęcia he he. Powiedz gdzie je robiłeś to może i mi uda się zaobserwować UFO (?!) he he - czterosilnikowe ;) (szczegóły w załączniku). :spoko: PS:Muszę przyznać, że Neat Image jest najlepszy ze wzszystkich do usuwania ziarna... :spoko: |
to chyba jest ptak... ktoremu usunieto ziarno :)
|
Cytat:
Usunąłem ziarno i pobawiłem się paroma efektami w Photoshop'ie. To ten ptak na lewo od słońca ponad chmurami. |
albo pracownik labu kichnal na negatyw...
ale jesli twoja opinia sie potwierdzi, hmmm kto wie... moze Maciej Trojanowski z programu "Nie do wiary" sie twoja teoria zainteresuje ;) Na prozbe telewidzow, w dzisiejszym programie przedstawimy postac Beriona. W mlodosci wykazywal zainteresowanie archeologia... bywalo, ze wykopywal rozne rzeczy ;):P Aby w koncu otworzyc swiatu oczy na fakt... ze o zachodzi slonca, nad stadionem lata UFO ;) maly zart... chyba sie nei obraziles ;) |
Cytat:
Ale cholera, dwie osoby bawiły się obrazkiem, różnymi programami, a osiągnęły praktycznie identyczny efekt. Ciekawe :) |
Cytat:
Na wywołanej odbitce co prawda nie ma wątpliwości, że to ptak, ale tutaj... hmm.... nie wiecie, czy gdzieś płacą (dobrze ;) ) za uchwycenie UFO na kliszy? ;) |
Cytat:
|| |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:49. |