![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 09.03.2004
![]() |
![]()
no jak w temacie ... pisze zem mam przekroczony limit aktywacji na ten kod płyty i co dalej .. do microsoftu nie chce dzwonic ... ale orginała ma .. zapewniam was o tym... istnieje jakis ***** lub uniwersalny kodzik do xp pro lub cos innego jakis sposób .. z mija chcecia posłucham waszych propozycji ?a jezeli nie aktywuje to co ? wie ktos moze ?
Drum ' n ' Bass Electronic helper ![]() specyfikacja : audio ,akustyka początkujacy na cdrinfo.pl Ostatnio zmieniany przez DNBass : 16.03.2004 o godz. 22:20 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Eheee . Windows XP PRo się nie aktywuje !!
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.06.2000
![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#4 |
Caliente
Data rejestracji: 30.09.2002
![]() ![]() ![]() |
kto wymyslil
ze pro sie nie aktywuje
![]() ![]() aktywuje sie i to jak najbardziej ![]()
![]() |
#5 | |
USER FRIENDLY?
Data rejestracji: 15.02.2004
![]() |
Cytat:
Potwierdzam jak najbardziej się aktywuje. Podobno jest sposób, aby po pierwszej aktywacji nie trzeba było już więcej tego robić. Po udanej aktywacji systemu należy wykonać kopie pliku wpa.dbl jest on w katalogu WINDOWS\SYSTEM32 a po przeinstalowaniu systemu trzeba z powrotem go tam umieścić. Niestety nie miałem jeszcze okazji tego zrobić, więc nie wiem czy opisana metoda działa. Jeżeli ktoś to kiedyś sprawdzi to proszę o info. Pozdrawiam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
ja jak nie mam orginalnego XPka (ja mam) to instaluje a potem odhaczam ze reg=done w XPAntySpy.
![]() |
#7 |
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
Witam!
DNBass krecisz jak najety... jak masz oryginalnego Windowsa to dzwon do MS (ale Pro sie nie aktywuje - ewentualnie tylko raz) A jak masz pirata to wpisz sobie jakis klucz z netu (od wersji Corporate) i daj nam spokoj ![]()
![]() |
#8 |
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
nie bedzie zadnych uniwersalnych kluczy i tym podobnych
dzwon do MS jesli to oryginal (skoro nas o tym zapewniasz) jesli nie (klamczuszek? ) to pomyliles forum
![]() |
#9 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gdyby mnie przytrafił się taki numer, wrzuciłbym kluczyk corporate i kazał się m$ pocałować w d...pe.
mogliby mi skoczyć. tak naprawdę to ich interesuje tylko to, żebyś im zapłacił kasę. reszta to "pic na wodę". |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kto wymyslil ze pro sie nie aktywuje?!?! chyba pomyliliscie z corporate... a to taka WERSJA pro (rozni sie tylko i wylacznie uzytym kluczykiem)
jesli masz orginal - dzwon do MS, telefon jest z serii 800, obsluga mila i kolesie faktycznie chca pomoc (czy im sie udaje to inna sprawa, ale w twoim przypadku nie powinnno buyc probemu zadnego) |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Corporate jak najbardziej
![]()
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|