Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 12.02.2006, 12:53   #8
ro29
Guru

Data rejestracji: 27.01.2005
ro29 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Witam !
Prawda, występ Justyny można ocenić na plus - dla mnie spełniła podstawowy plan, zajmując punktowane miejsce w pierwszej ósemce. Patrząc na wyniki to miała szanse na siódme miejsce, a może nawet na pierwszą piątke - ale cóż rywalki jej w pewnym momencie odjechały, ponoć też trochę zbyt długo zmieniała narty.
Ale uwzględniając, że to nie jest jej koronna konkurencja - to jest dobrze - oby zdrowie i kondycja nie zaszwankowały to będziemy mieć nadzieję na kolejne dobre występy - a będzie ich jeszcze kilka.
Ważne, że widać było, że walczy i się nie poddaje (a znana jest z tego), co przy jej młodym wieku i dużej ambicji dobrze rokuje na przyszłość - a co niestety jak wiadomo, nie jest domeną wszytskich naszych reprezentantów...

Wczoraj niestety poniżej oczekiwać wypadł Paweł Zygmunt - co prawda trudno tu było liczyć na miejce nawet w pierwszej ósemce - ale 18 lokata to niestety raczej kiepski występ.
Troszkę poniżej oczekiwać wypadła także para sportowa - Zagórska/Siudek - ja osobiście liczyłem na wystep trochę lepszy - chyba jednak ta para ma najlepsze już za sobą - bądź co bądź kilka sukcesów na koncie ma. I niestety ich pożegnalny występ na olimpiadzie raczej do tych największych zaliczyć nie będzie można. Mam jednak nadzieję, że uda im się awansować o jedną lub nawet dwie - trzy lokaty do góry.

A po południu trzymamy kciuki za skoczków - oby dali z siebie WSZYSTKO, no i oczywiście oby pogoda nie namieszała

Pozdrawiam
ro29

ro29 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

Twoje uprawnienia: