![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
A pora.. może i rzeczywiście nie była najwłaściwsza, ale zachowanie trenera tym bardziej nie..
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guru
Data rejestracji: 26.04.2002
![]() |
ja nie mowie ze zrobili zle informujac o tym... to nie o to chodzi..
od etgo oni sa ![]() mi sie tylko nie podoba forma.. sa pzreciez jakies ludzke zasady. i naprawde mozna ot bylo pokazac z boku,a nie pchac z kamera przed lekarza prawie i wietrzyc sensacje... kto pierwszy... |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
Widzisz.. łatwo powiedzieć. Ale od kogo mają się dowiedzieć o stan zdrowia zawodniczki jeśli nie od niej samej, jej trenera, albo lekarza..? Dziennikarz to w sumie paskudny zawód.. Wszyscy oczekują informacji, ale jednocześnie te same osoby stają się oburzone, kiedy to w ich prywatność ktoś zaczyna ingerować.. W sumie jest to zrozumiałe, ale trzeba też umieć wczuć się w sytuację drugiej strony.
|
|
|
|
#4 | |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
tylko wez pod uwage fakt, ze takie zasrany dziennikarz mogl podejsc do trenera bez kamery i zapytac co jest grane/czy moze porozmawiac z justyna/czy trener sie wypowie przed kamera - jesli nie pozwolilby mu porozmawiac z sama zawodniczka to napewno sam przed kamera powiedzialby co jest grane prawda, ze bycie ludzkim nie jest trudne?
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
I nie chciałbym tu usprawiedliwiać nikogo - ani dziennikarza, ani trenera. Z mojego punktu widzenia, to zachowanie tego ostatniego było niewłaściwe, ale mogę nie znać pobudek nim kierujących. Po prostu - czasami warto spróbować wczuć się w drugą osobę.
|
|
|
|
#6 | |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
the one
CDRinfo VIP
Moją uwagę dzisiaj zwróciła.. sam nie wiem, jak to nazwać, ale no wręcz ośmieszenie się amerykańskiej snowboardzistki (nie pamiętam nazwy konkurencji, ale chyba snowcros - 4 zawodniczki zjeżdżające na raz po trasie z wyskokami). W finale, gdzie walczono o medale, zrobiło się zamieszanie na torze, dwie zawodniczki się wywróciły a amerykanka wybiła się na prowadzenie. Uzyskała naprawdę bardzo dużą przewagę i już pewnie zmierzała do mety. I wygrałaby.. ale nagle się przewróciła i została wyprzedzona. Ok, w chwili stresu można popełnić błąd, ale na powtórce zobaczyłem, co było jego przyczyną. Otóż na przedostatnim wyskoku ona po prostu postanowiła zrobić figurę w powietrzu.. Po co? Nie wiem, ale to dla mnie taka pycha amerykanów.. my jesteśmy najlepsi, my możemy się popisać itp.. Nie uważam, że mimo to zasłużyła na to, co ją spotkało, ale ta chęć popisania się (czy sam nie wiem czego..) trochę mnie zniesmaczyła..
|
|
|
#8 | |
|
Guru
Data rejestracji: 27.01.2005
![]() |
Cytat:
- oglądaliśmy to samo i jeszcze postanowiliśmy napisać o tym w tym samym czasie (patrz mój poprzedni post) I masz rację - że była to może i pycha zawodniczki - aczkolwiek podejrzewam, że inne też może na jej miejscu chciały by się popisać - jak to czasem kolarze podnoszą ręce na mecie, a w tym momencie ktoś ich wyprzedza. A ciekaw jestem czy nic poważnego nie stało się z jedną z tych Kanadyjek, która wypadła z trasy (jeśli dobrze pamiętam, było to też w finale) - tylko przez moment pokazali, jak się nią zajmują lekarze... ro29 |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
Co do Kanadyjki to nie wiem, nie widziałem żadnych powtórek, tylko we właściwej jeździe jak wypadła z trasy. Tam nie wyglądało to specjalnie groźnie, ale różnie to bywa. Mam nadzieję, że wszystko jest w porządku.
|
|
|
|
#10 |
|
Człekokształtny
Data rejestracji: 27.12.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Leć Adaś!!!
Tak siedzę i myślę, że dzisiaj skaczą nasi reprezentanci na Igrzyskach.
Chciałem wysondowac, jakie maja szanse wg Was. Wpisujcie swoje typy. Moje sa nastepujace: A. Malysz - miejsca od 10 do 15 (miejsce w pierwszej 10 bedzie sukcesem); K. Stoch - od 15 - 20 (<- przy odrobinie szczescia); R. Mateja - poza 30 (ewentualnie 25-30).
|
|
|
#11 | |
|
Guru
Data rejestracji: 27.01.2005
![]() |
Cytat:
Moje typy na dziś: OPTYMISTYCZNE: Małysz - złoty medal - ew. srebro lub brązStoch - w pierwszej piętnastce Mateja - miejsca 20-25 REALNIE: Małysz - pierwsze ósemka Stoch - pierwsza dwudziestka Mateja - pierwsza trzydziestka PESYMISTYCZNIE: Małysz - niżej niż 15 miejsce Stoch - pierwsza trzydziestka Mateja - około 45 miejsca No i zobaczymy ... |
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
*Dziadziuś*
Data rejestracji: 27.10.2005
![]() |
Cytat:
zobaczymy co w drugiej pokarze Stoch i Małysz
|
|
|
|
|
#13 |
|
the one
CDRinfo VIP
Mamy już temat o olimpiadzie więc, żeby nie robić bałaganu łączę go z nim.
|
|
|
#14 |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 27.07.2004
![]() |
no to chyba pesymistyczne wariant
po pierwszej seriimałysz - 10 stoch - 30 mateja - 38 |
|
|
|
|
|
#15 |
|
the one
CDRinfo VIP
Polacy kiepsko, nawet bardzo, ale austriacy pięknie... A ostatni skok Morgersterna poezja..
![]() Przy okazji - komentator oczywiście zapomniał o tym wspomnieć (czasami mam wrażenie, że mówi on o wszystkim oprócz o tym, co się na skoczni dzieje..), ale Morgerstern wygrał nad Koflerem o.. 0,1 punkta
|
![]() |
|
|