![]() |
...to wybierz ten drugi serwer - time.nist.gov
|
Cytat:
|
Cytat:
Zresztą ktoś już kiedyś coś takiego na forum robił... zaraz zaraz... A tak, Laser! Chciał zmienić awatarka, więc podał kilka przykładów i forumowicze wybrali ten właściwy. Może również zdaj się na naszą łąskę lub niełaskę || |
hm.. a pamietacie, ze wystarczy avatar cana'y odwrocic kolory i widac cana'e w real foto? :D :banan:
Hm... ja czesto zmieniam avatarki, srednio co jakies 2 miechy, bo nie moge sobie znalezc JEDNEGO i FAJNEGO jak inni :(.. ten moze byc czy nie? pozdro ;) |
Cytat:
synchronizacje mam tak jak Zetoxa... |
ja rowniez sie przyzwyczailem do pingwinka...nie wiem czemu. Mialem kiedys fajny avatar-radyjko Kasprzak :) - ale zgubilem i wrzucilem tux`a.
Ja tez kojarze userow po avatarze. Jankesa kojarze od razu, sida, andrzeja, macgyvera, i duzo osob :) |
Cytat:
|
Ja tez - choc ostatnio bylo goraco :)
|
ja :)
nadal mam na nowym? (jak on nowy:) ) elementy starego :) pozdro |
Ja mam, z tym, że na początku go nie miałem wcale. Od czasu gdy go wrzuciłem jest caly czas ten jeden brzydki napis.
|
Hmm, czy ktoś oprócz mnie ma cały czas ten sam avatar od zarejestrowania się na forum i nigdy go nie zmieniał? :)
pozdrowienia |
Cytat:
|
no juz jestem :P
u Ciapka dawno zobaczylem, ze ten swistak cos tam majstruje (cos = skrecik) :) a jesli chodzi o klona/brata/avatara... mam go na dysku juz od dawna i nawet myslem nad zmiana no ale zapewne wszyscy kojarza mnie juz tylko z avatara, wiec nie chcialem juz mieszac, do tego jeszcze kilka dni temu widzialem go na innym forum (jakis zagraniczny), nie bede go powielac ;) |
Cytat:
Jesli już masz zamiar zmienić to na coś śmiesznego tak jak teraz. |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:14. |