Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Y@nkee_PL znalazłem twojego brata z Avatara :P (https://forum.cdrinfo.pl/f5/y-nkee_pl-znalazlem-twojego-brata-avatara-p-36308/)

Y@nkee_PL 23.06.2004 21:05

...to wybierz ten drugi serwer - time.nist.gov

andrzejj9 23.06.2004 20:59

Cytat:

Napisany przez Zetoxa
... standardowy, windowy może być ?

Hmmm... wiesz, chyba jednak nie może być, przynajmniej na razie.. Wyświetla mi komunikat, że serwer jest niedostępny :( Spróbuję jeszcze później, może to tylko jakiś chwilowy problem.

andrzejj9 23.06.2004 20:58

Cytat:

Napisany przez Smartek
hm.. a pamietacie, ze wystarczy avatar cana'y odwrocic kolory i widac cana'e w real foto? :D :banan:
Hm... ja czesto zmieniam avatarki, srednio co jakies 2 miechy, bo nie moge sobie znalezc JEDNEGO i FAJNEGO jak inni :(.. ten moze byc czy nie?
pozdro ;)

To może my Ci coś wybierzemy? :)

Zresztą ktoś już kiedyś coś takiego na forum robił... zaraz zaraz... A tak, Laser! Chciał zmienić awatarka, więc podał kilka przykładów i forumowicze wybrali ten właściwy. Może również zdaj się na naszą łąskę lub niełaskę ||

Smartek 23.06.2004 20:30

hm.. a pamietacie, ze wystarczy avatar cana'y odwrocic kolory i widac cana'e w real foto? :D :banan:
Hm... ja czesto zmieniam avatarki, srednio co jakies 2 miechy, bo nie moge sobie znalezc JEDNEGO i FAJNEGO jak inni :(.. ten moze byc czy nie?
pozdro ;)

CIAPEK 23.06.2004 20:24

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Kurcze, od dłuższego czasu to podejrzewałem, ale teraz nabrałem pewności - mój zegarek w komputerze późni się o dobre pięć minut.... Patrzę przed chwilą na Twój post i jego godzinę umieszczenia - 15:44, a u mnie jest 15:41, więc ciut mnie to zdziwiło ;)

Polecicie jakiś program do uaktualniania godziny?

zegar na forum się spieszy!!
synchronizacje mam tak jak Zetoxa...

Kasprzak 23.06.2004 20:12

ja rowniez sie przyzwyczailem do pingwinka...nie wiem czemu. Mialem kiedys fajny avatar-radyjko Kasprzak :) - ale zgubilem i wrzucilem tux`a.
Ja tez kojarze userow po avatarze. Jankesa kojarze od razu, sida, andrzeja, macgyvera, i duzo osob :)

andrzejj9 23.06.2004 19:50

Cytat:

Napisany przez macio.men
Hmm, czy ktoś oprócz mnie ma cały czas ten sam avatar od zarejestrowania się na forum i nigdy go nie zmieniał? :)

pozdrowienia

Jestem zaraz po, zmieniłem tylko raz, dość szybko po zarejestrowaniu :)

pawelblu 23.06.2004 19:01

Ja tez - choc ostatnio bylo goraco :)

cana 23.06.2004 19:00

ja :)
nadal mam na nowym? (jak on nowy:) ) elementy starego :)

pozdro

epol 23.06.2004 18:57

Ja mam, z tym, że na początku go nie miałem wcale. Od czasu gdy go wrzuciłem jest caly czas ten jeden brzydki napis.

Macio.Men 23.06.2004 18:30

Hmm, czy ktoś oprócz mnie ma cały czas ten sam avatar od zarejestrowania się na forum i nigdy go nie zmieniał? :)

pozdrowienia

memorando 23.06.2004 17:50

Cytat:

Napisany przez Y@nkee_PL
no juz jestem :P
u Ciapka dawno zobaczylem, ze ten swistak cos tam majstruje (cos = skrecik) :)
a jesli chodzi o klona/brata/avatara... mam go na dysku juz od dawna i nawet myslem nad zmiana
no ale zapewne wszyscy kojarza mnie juz tylko z avatara, wiec nie chcialem juz mieszac, do tego jeszcze kilka dni temu widzialem go na innym forum (jakis zagraniczny), nie bede go powielac ;)

Lubię twojego awatarka niezmieniaj charakteryzuje super twój charakter jesteś cichociemny:) A mam na myśli że spokojny i opanowany a jak się wkurzy..hehe|:)

Y@nkee_PL 23.06.2004 17:11

no juz jestem :P
u Ciapka dawno zobaczylem, ze ten swistak cos tam majstruje (cos = skrecik) :)
a jesli chodzi o klona/brata/avatara... mam go na dysku juz od dawna i nawet myslem nad zmiana
no ale zapewne wszyscy kojarza mnie juz tylko z avatara, wiec nie chcialem juz mieszac, do tego jeszcze kilka dni temu widzialem go na innym forum (jakis zagraniczny), nie bede go powielac ;)

epol 23.06.2004 16:12

Cytat:

Napisany przez CIAPEK
heheh znalazłem mojego świstaka na googlach, pomnniejszyłem i może właśnie jest niewyraźny, tym bardziej, że nikt nie zauważył że świstak kręci jointa :] hehe

Ja jak wiecie lubie zmiany i może też zmienie niedługo, może... ;)

Teraz jak się dokładnie przyjrzałem to widac jak świstak sobie skleja..eee...kręci. A masz tą tepetke w pełnej okazałości?

Jesli już masz zamiar zmienić to na coś śmiesznego tak jak teraz.

andrzejj9 23.06.2004 16:10

Cytat:

Napisany przez Zetoxa
... standardowy, windowy może być ?

W sumie czemu nie, najprostsze rozwiązanie. Dzięki :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:14.