![]() |
ja rowniez sie przyzwyczailem do pingwinka...nie wiem czemu. Mialem kiedys fajny avatar-radyjko Kasprzak :) - ale zgubilem i wrzucilem tux`a.
Ja tez kojarze userow po avatarze. Jankesa kojarze od razu, sida, andrzeja, macgyvera, i duzo osob :) |
Cytat:
synchronizacje mam tak jak Zetoxa... |
hm.. a pamietacie, ze wystarczy avatar cana'y odwrocic kolory i widac cana'e w real foto? :D :banan:
Hm... ja czesto zmieniam avatarki, srednio co jakies 2 miechy, bo nie moge sobie znalezc JEDNEGO i FAJNEGO jak inni :(.. ten moze byc czy nie? pozdro ;) |
Cytat:
Zresztą ktoś już kiedyś coś takiego na forum robił... zaraz zaraz... A tak, Laser! Chciał zmienić awatarka, więc podał kilka przykładów i forumowicze wybrali ten właściwy. Może również zdaj się na naszą łąskę lub niełaskę || |
Cytat:
|
...to wybierz ten drugi serwer - time.nist.gov
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
@andrzejj9: spróbuj użyć programy który dałem w załączniku. U mnie też nie działały te dwa serwery windowsa, i kiedyś, chyba nawet na tym forum, znalazłem ten programik i działa super.
|
Cytat:
|
ja tam polecam Chronograph (chyba tak sie to dokladnie nazywa :) )
pozdro ;) |
Jezeli chodzi o avatara, to ja takze mam caly czas tego samego od dnia rejestracji (czyli juz ponad rok) ;)
|
Ja też od samego początku "jade" na tym samym, ale chyba czas najwyższy na jakąś zmiane.
. . Jak powiedziałem tak zrobiłem ;) |
@andrzej mam ten sam problem - serwer rpc jest niedostepny :(
A co do avatarkow...http://www.avatarity.com fajna stronka... |
Cytat:
|
Avatar to jak taka wizytowka, po ktorej sie rozpoznaje ludzi. ;)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:54. |