![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 | |
|
odeszły MAJSTER
Data rejestracji: 24.02.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Guru
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
Cytat:
Przecież wypowiedzi, które czytamy są rzeczywiste. A komputer czy internet są tylko technicznymi gadżetami, które nam to umożliwiają i używanie pojęcia "jesteśmy częścią wirtualnego świata" jest dla mnie problematyczne. A wypowiedzi i zachowania pseudoemocjonalne są wszędzie zobacz np. ile osób idzie na pogrzeb zabitego taksówkarza. Nikt go prawie nie zna, a na tej smutnej uroczystości są setki ludzi i często pokazują to we wszystkich dziennikach. Tacy po prostu jesteśmy, tacy są polacy, na ulicy, w szkole, pracy i na forum. Więc niepotrzebny jest chyba Twój smutek, bo gdybyś przeanalizował więcej takich sytuacji to chyba zasmuciłbyś się na śmierć. |
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
odeszły MAJSTER
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
fakt faktem, bylem zdziwiony że nic nowego z Yaholem w popisie się nie pojawilo ale nie skojarzylem tego z tym sławetnym postem od razu / charakteryniak jeden, zrobił jednak to co obiecywał /
pozdro
|
|
|
|
#20 |
|
OldBoy
Data rejestracji: 18.05.2002
![]() ![]() |
Dragal też dawno już się nie odezwał... 8)
|
|
|
|
#21 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
yahol obrazil sie personalnie na mnie - mial mnie dosc bo jak to ladnie ujal - jestem szczeniakeim, gnojkiem i czymstam jeszcze...
maps - przeciez wiedziales o co mu poszlo - trzeba bylo odrazu powiedziec wszystkim... nie bylo by tych placzow i lamentow mozecie mi podziekowac wszyscy razem
|
|
|
|
#22 |
|
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
qrde jakieś czas mnie nie było, a tu tyle sie działo ...
szkoda Yahola ...
|
|
|
#23 |
|
lub po prostu Paput
Data rejestracji: 07.03.2002
![]() |
Pomimo swoich nicków i avatarów jestesmy w większości dla siebie bezimiennymi postaciami w wirtualnym świecie, gdzie każdy może powiedzieć co myśli i powiedzieć to w dowolnej formie oraniczonej jednak pewnymi zasadami. Większość z nas próbuje pokazać swoje lepsze oblicze, czasami te złe - czy my takimi jesteśmy, czy my tylko tu takimi jesteśmy? - nie wiadomo. Czy chcąc coś powiedzieć na forum głeboko się zastanawiamy się nad tym co powiedział poprzednik, czy tylko dążymy do wypowiadania swoich jedynie słusznych i poważnych opinii.
Szkoda Yahola - ale jest to strata tylko dla tego forum, dla niego być może nie stanowi to już żadnego problemu - tak to jest jak się nie szanuje starych bywalców i kolegów kładąc jako kartę przetargową swoje jedynie słuszne opinię. Ostatnio zmieniany przez paput2000 : 18.04.2003 o godz. 09:27 |
|
|
|
|
|
#24 |
|
XV1100
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Chmm...coz moge powiedziec co jeszcze nie zostalo powiedziane? Ja chyba rozumiem Yahola i powody dla ktorych odszedl, sprawdzalem i konta Majordomus tez nie ma w spisie uzytkownikow. Szkoda, wielka szkoda ze zdecydowal sie odejsc z tego forum, byl tu jednym z madrzejszych userow, sam wiele skorzystalem z jego wypowiedzi no i jego zart zawsze byl na poziomie. Nie jest pierwszym ktory robil poziom tego forum i podziekowal i odszedl niepotrzebnie, albo przestal pisywac.
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
odeszły MAJSTER
![]() |
Paput, powiedz ty mnie, jak to robisz, że udaje ci się tak ładnie ująć to, co w mojej wersju zostałoby w 90% wygwiazdkowane?
![]() Sid, przeczytaj mojego drugiego posta w tym temacie i tam właśnie znajdziesz odpowiedź, dlaczego nie najechałem personalnie na ciebie, odwołując się do twojej korelacji z Yaholem. zresztą nie uważam, byś był podstawową przyczyną... |
|
|
|
|
|
#26 | |
|
lub po prostu Paput
Data rejestracji: 07.03.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Disce puer.
Data rejestracji: 19.04.2002
![]() |
A tak swoją drogą, będąc obecnym tyle czasu na tym forum mógł chociaż powiedzieć nam pa pa. Szkoda, jego wiedza była bardzo pomocna. A może zaczniemy słać błagalne e-maile z prośbą o powrót.
|
|
|
|
|
|
#28 | |
|
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Second variety
Data rejestracji: 11.01.2002
![]() |
Cytat:
Pamiętaj otóż, że forum nie kręci się wokół ciebie. btw mapsajm - zauważyłem, bo jak tu nie zauważyć, jak widzisz na liście "deleted user"...
|
|
|
|
#30 |
|
![]() |
niby sie nie kreci - ale jak jest zle - to 'od kiedy jest tu sid jest zle...'...
|
|
![]() |
|
|