![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#31 | |
|
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
Cytat:
i bardzo mi się ono podoba /aż ego rośnie /psychopata też fanie brzmi ![]() stany hipermaniakalne róznież fajnawe konotacje mają 8)ij chyba musze coś teraz zepsuć bo mnie energia rozpiera i schodzę poniżej mojej normy / ciekawe czy to wogóle mozliwe /pozdro
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Guru
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
Cytat:
Ale uwagi, które zastosowałeś nazwałbym jako osobiste. Dobrze, że jesteś szczery. Chwile prawdy są bardzo pomocne, mimo wzrostu ciśnienia u niektórych osób. Ostatnio zmieniany przez para : 18.04.2003 o godz. 12:32 |
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Łaskobójca
![]() |
nudzę sie i pisze co klawiórka przyniesie
a te słowa naprawdę mi się podobają ![]() BTW norma to ja ![]() jeszcze 3.5h do weekendziku / z jednej strony fajnie z drugiej nie jestem fanem świąt i zlotów rodzinnych/ pozdro
|
|
|
|
#34 | |
|
Second variety
Data rejestracji: 11.01.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#35 | |
|
Łaskobójca
![]() |
Cytat:
![]() BTW wykrakałem sobie i juz się niestety nie nudzę /ale zepsuć jeszcze nadal nic nie zepsułem/ ![]() pozdro
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Second variety
![]() |
Cytat:
"Odkąd to normą jest margines, a nie ogół?"
|
|
|
|
#37 | |
|
Łaskobójca
![]() |
Cytat:
![]() ale i tak NORMA TO JA ![]() a takie dywagacje nt marginesu i ogółu / co za chore słowo ogół (prawie jak ta fatamorgana zwana demokracją)/ są w tym wyapdku z góry skazane na wyniosłe milczenie ![]() no to podreperowaliśmy klimat topica i zbliza się on powoli do stanu neutralno pozytywnego / łapie dobra karme ( byle nie dla psów 8) ) / pozdro ps BTW a cóż to jest zło też można rozpatrywać za pomocą tego wyrwanego cytaciku Loży44 / wnioski są zaiste ciekawe /
Ostatnio zmieniany przez cana : 18.04.2003 o godz. 14:08 |
|
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Second variety
![]() |
Cytat:
Zło jest normą, dobro...
|
|
|
|
#39 | |
|
Łaskobójca
![]() |
Cytat:
a władca much się kłania -> to dla niedowiarków ddobra z mojej stron EOT bo naprawdę muszę jeszcze pare pierdółek przed świętami w tyrce zrobić ![]() pozdro
|
|
|
|
|
#40 |
|
Jacoob Member
Data rejestracji: 31.08.2001
![]() |
Jeżeli chodzi o decyzję Yachola to przede wszystkim czarę goryczy przepełnił post o słynnych nowych prawach .Myślę jednak że była to ostatnia kropla ale wcześniej czarka byla prawie pełna .Wydaje mi sie ze było trochę winy z naszej strony bo powinniśmy jakoś załagodzić sprawę .Niespodziewałem sie natomiast że Yachol odejdzie,myślałem poprostu że na jakiś czas się przestał odzywać a teraz jest mi głupio bo nic nie zrobiliśmy .Może to zabrzmi pompatycznie ale naprawdę żałuję że nie ma go na forum .Wprawdzie bardzo w to wątpię aby skusił się na jakieś nasze prożby z o powrocie ale może warto wysłać mu ten post
|
|
|
#41 |
|
MAJSTER zlotowy
Zlotowicz
Data rejestracji: 23.06.2002
![]() |
Ja próbowałem przekonywać na priva
|
|
|
|
|
|
#42 | |
|
lub po prostu Paput
Data rejestracji: 07.03.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
Łaskobójca
![]() |
i to jest dołujące że aktualnie każde wyjście jest i dla Yahola /napisał co napiał i zachował sie <jak to w "Agencie dołu" napisał Wolski > jak charakterniak/ i dla nas złe / w jakim sensie złe to niech każdy się domyśli / or niewygodne z róznych powodów
kicha Panowie ! choć ja nie rozmumiem osobiście dlaczego tak wyszło / jasna dla mnie jest tylko końcówka ale pomińmy to milczeniem bo było mineło i nie da sie już tego odwrócić /choć może? / ale tu jestem realistą/ a na zaśkę to mała prośba do wszystkich / o ile mogę o coś prosić i ktokolwiek bedzie miał ochotę tego wysłuchać /to przeczytać : wszelkie animozje i niejasności wyjasniać do granic bólu i robić to na priva i niepsóć zaszlościami atmosfery bo to jest zaraźliwe BTW brak aktualnie jakiegoś wspólnego wroga więć uprasza się Administrację i Moderatorów o stworzenie jakiegoś trolla wędrownego (lub odziału trolli spadochroniarzy ) bo pojawienie się takiego wirtualnego osobnika/ów jak widać z praktyki zawsze konsoliduje wszelkie fora/ grupy dyskusyjne / że nie wspomnę o narodach ![]() sensem istnienia każdego forum jest jak mi się wydaje scieranie się poglądów i nastepująca przy tym wymiana informacji i tego się trzymajmy, starając się jednoczesnie by było nam wszystkim miło / i pożytecznie / zagladać na forum i popisać i głupoty < to dla siebie rezerwuje, bo to lubię > i pisać/odpowiadać o rzeczach ważnych i calkiem niepoważnych qrde ale komunały ładuje , ale przecież do tego się to sprowadza / poza kreowaniem własnego necikowego wizerunku jeslo jest to dla kogoś ważne ( BTW jestem ciekaw czy jak by pojawiła się ankieta n ten temat jakie by były odpowiedzi ? ma mozę ktoś pomysł na pytania? /cóż to co robimy w sieci nie różni się tak znacznie od reala / przynajmniej w kwestii konwersacji i wymiany poglądów ( i oczywiście zasad je okreslajacych) oraz tworzenia u innych swojego wizerunku ( w obydwu wypadkach / dosyć ściśle ze sobą powiązanych/ mamy niestety tylko słowa [ a szkoda bo mordki nie oddają alles stanów emocjonalnych oraz mimiki twarzy nie mówiąc już o mowie ciała ] ) ups chyba się zagalopowałem.... i niestety nie piszę tak ładnie i poprawnie / jesli chodzi o budowę zdan i tym podobne wymysły polonistów / jak np Mapsajm więc prosze wybaczenie jeśli jest to ciut chaotyczne / wolę mówić niż pisać ( bo mówie duuuzo szybciej niz pisze 8)/ i do tego jako że pisze dużo wolniej niż mówię to uleciało gdzieś takie fajne zakończenie / ale może je złapię i wtedy przyszpilę ja w swoim poscie jako mały add-on /pozdro chyba już pójdę spać ![]() boję sie czytać tego posta od początku
Ostatnio zmieniany przez cana : 19.04.2003 o godz. 00:37 |
|
|
|
|
|
#44 | |
|
odeszły MAJSTER
Data rejestracji: 24.02.2002
![]() |
Cytat: