![]() |
Cytat:
|
alcohol powinni sprzedawac tylko za dowodem
ja zblizam sie do 25 i ostatnio kupujac 5 piw kobita chciala moj dowod ale na zapalki 18 lat? odpierdziela nam hameryka, mniej ameryckich filmow w TV bo ich law jest totalnie lewe |
no, @macio.men i @ciapek - nie przesadzajcie.. :)
pozdro ;) |
Cytat:
|
Huh! Zapałki od 18? Ja jak miałem 14 kupowałem azotan potasu w spożywczym, sprzedali mi bez problemu, a co dopiero zapałki. No chyba, że to jakis nowy przepis... ...
|
Cytat:
|
sory... ale to jest *****izm.
Za jakis czas igly i strzykawki w aptece nie bedzie mozna kupic, bo bedziesz w zyle dawal i nic nie da tlumaczenie, ze to do napelniania drukarki ;) prezerwatyw nie sprzedaja?? to juz absolutny *****izm - a moze celawe zagranie panstwa, w koncu ujemny przyrost naturalny jest... |
Cytat:
|
A z klockow lego mozna zbudowac bombe - tez powinni zabronic !!
Zapalki od 18 lat to jest po prostu przegiecie !! Nie wiem, czy przypadkiem nie moglbys takiego sprzedawce pozwac o dyskryminacje. |
Dobra, teraz nie mam humoru, piszcie sobie co chcecie...teraz mam to gdzieś... bo gorzej być nie może...
|
Przy zakupie np. Acetonu trzeba wypełnić oświadczenie do czego będzie wykorzystany!
Bo niby jest stosowany do produkcji narkotyków. Ale do produkcji narkotyków stosuje się też np. plastikowe miednice (widziałem kiedyś w wiadomościach) Więc pewnie za niedługo sprzedaż plastikowych miednic będzie tylko za okazaniem dowodu tożsamości ! :buu: |
Cytat:
|
Kiedyś koleś poprosił mnie żebym mu kupił słoik srebrzanki bo nie chcieli już jemu sprzedawać.
|
Dziś było to...
Dzieńdobry prosze zapałki Ona prosze 15 groszy.... A ja dobra, to ja jeszcze prosze dwa dębowe mocne, bolsa 0,5 i tyskie..., a ona masz dowód... a ja ze w domu.... ale jak zapałki chciała mi sprzedać to alkochol niech też sprzeda bo to i to jest od 18...ech nc... |
budapren tez jest od 18nastu?? w koncu mozna sie nawciagac - na pracach recznych w szkole :/
widzialem kiedys w TV - dosc dawno, pewien experyment dziennikarski dali jakiemus chlopakowi (na oko mial daleko do 18stki) samochod i kase kasali podjechac na stacje, zatankowac, zaplacic na paliwo, kupic fajki i wode obylo sie bez zadnych problemow... Takie pytanko... jak ci wszyscy modelarze wzbugacaja paliwo do swoich samolotow? wiem, ze stosuje sie do tego eter, a eteru nigdzie nie mozna dostac |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:13. |