![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
barraqda radze uspokoić swoje uliczne wodze.
Wyciąganie wiadomości priv na forum nie jest dobrym ruchem, przeklinanie tak samo nie jest tu pochwalane, a nie każde słowa jak widać są cenzurowane co sam zmieniłem w twoim głównym poście "jude sux". To że wychowała Ciebie ulica nie musisz tego pokazywać na forum. Też wychowałem się na blokowisku, mam różnych kolegów, no ale bądźmy ludźmi. Twoje (Wasze) kilka postów wyżej nadają się także na priv albo na GG i załatwiajcie te sprawy raczej TAM. Tak jak napisał mr_spock - nie ty tutaj ustalasz zasady, biorąc udział w dyskusjach na forum godzisz się na pewne zasady, których należy przestrzegać a tym bardziej nie są miłe jakieś pyskówki oraz wytykanie w niemiłym stylu czyjegoś zachowania. pzdr Zauważyłem także, że bawi Cie zabawa w kotka i myszke. Chodzi o zmiane opisu "powód edycji" w poście "jude sux", zmieniłeś to co ja podałem za powód, czekam z niecierpliwością na więcej "rotfl'ów"...
![]() nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego! Ostatnio zmieniany przez CIAPEK : 24.03.2004 o godz. 02:11 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
przeklina i nabija posty
Data rejestracji: 22.02.2004
![]() |
bez komentarza.
co do koncowki koncowki ;/ (to moze byl twoj powod edycji mojego postu bo moj zapewne byl inny.)
Fotograf Ślubny | Fotografia Ślubna | Fotografia Ślubna Warszawa | Sesje Zdjęciowe | Sesja Zdjęciowa | Fotografia Ślubna Warszawa | Fotograf Ślubny Warszawa Ostatnio zmieniany przez barraqda : 24.03.2004 o godz. 07:57 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|