![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#76 | |
|
conquer all
Data rejestracji: 10.01.2005
![]() |
Cytat:
a jak masz to moze zasponsoruj mi nowego gryzonia??
|
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#77 | |
|
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#78 | |
|
Zarejestrowany dla jaj
Data rejestracji: 25.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#79 |
|
Team Member
![]() Data rejestracji: 14.05.2002
![]() ![]() ![]() |
ok, zapytam
![]() A napędy (napęd DVD i nagrywarka DVD) przekładam ze starej maszyny. dzięki za odpowiedzi
|
|
|
|
#80 | |
|
conquer all
![]() |
Cytat:
co on bedzie robił stacje graficzną ze taki monster bedzie potrzebował?? ja jade na podobnym sprzecie tylko zasilacz HuntKeyLw8250 ma on 300watt z dwoma napedami optycznymi za grafe robi 6800GT i no i ramu jest 1,5 gb i jeszcze barracuda 40 GB i reszta Twój zestaw; przy pełnym obciazeniu nie ma nawet chwilki zadyszki zasilacz, (poziom napieć sprawdzany w biosie i programami) zero zawiasów czy nispodziewanych resetów, teoraetrycznie te 300w to mało ale w praktyce sprawdza sie w 200 % wiec nie widze sensu kupno za***iście drogiego i w dodatku 420w sic zasilacza do o wiele słąbszego kompa nawet jesli w ma byc on modernizowany w przysżłosci, IMO zasilka w obudowie spokojnie wydoi w tym i zmodernizowanym kompie, dam sobie łape obciać ze da spoko rade
|
|
|
|
|
|
|
#81 |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 10.05.2004
![]() |
Nie wiem. Wg mnie mocniejszy zasilacz daje duży komfort psychiczny. Mam dwa napędy optyczne w kompie. Komputer chodzi dzień i noc, dobra karta graficzna... i szczerze mówiąc gdy miałem 300W zasilacz , który był razem z obudową drżałem nieco...co będzie. 400W daje duży zapas i psychika odpoczywa. To już nie chodzi o to czy uciągnie...bo pewnie tak...ale zasilacz to najważniejsza część w komputerze i wolałbym oszczędzać na grafice niż na nim.Poza tym koledzy dobrze mówią. Każdy podzespół kupiony w przyszłości może pożerać coraz większą ilość energii.
Ostatnio zmieniany przez Dorian : 16.05.2005 o godz. 23:06 |
|
|
|
|
|
#82 | |
|
Zarejestrowany dla jaj
Data rejestracji: 25.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
2. Sens widzę 3. Każdy ma prawo do swojego zdania i nie trzeba go zaraz o******ać, jeżeli ma swój pogląd na dany temat. 4. Słownik ortograficzny, to bardzo pożyteczny "przedmiot" 5. Z tą łapą to uważaj, bo raz ciachnięta nie odrasta. 6. Serdecznie pozdrawiam
Pozdrawiam Marek Ostatnio zmieniany przez zene_k : 17.05.2005 o godz. 09:09 |
|
|
|
|
|
|
#83 | |
|
Zlotowicz
![]() |
Cytat:
Te odczyty sa nic nie warte. Lepiej sprawdz sobie miernikiem to sie zdziwisz.@Mac - lepije teraz dolozyc te kilkadzisiat zl i miec na dluugo spokoj z energia. |
|
|
|
|
|
|
#84 |
|
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
wkurza mnie ten cichszy dźwięk!! porażka.
Tam był Creative 1024 wymiatał. Dźwięk jest czysty ale cichszy! Prawie na maxa musze wieże brać jak chce głośno posłuchać.
|
|
|
#85 | |
|
conquer all
![]() |
Cytat:
, prawda jest jak dupa każdy ma swoją, to że nie zgadzam sie z Twoją opinią nie znaczy że Cie nie szanuje PEACE jesli chodzi o słownik to fak wale czasem TAAAAKIE błędy jaka łapa ja pisze jezykiem nie mam juz obu łap pozdrawiam
|
|
|
|
|
#86 | |
|
conquer all
![]() |
Cytat:
hmm programu używam tyko dla spokoju ducha głównie opieram się na odczytach BIOSU, a nie mam tak wielkiej determinacji/motywacji aby pakować się z miernikiem do płyty głównej, hmmm może nie mam motywacji, bo wszystko mi chodzi bez problemowo ![]() da sie jakoś zacytować jednym poście cytaty z dwóch róznych postów? ![]() bo musiałem napisac dwa posty jeden pod drugim
Ostatnio zmieniany przez kontestator : 18.05.2005 o godz. 09:36 |
|
|
|
|
|
|
#87 |
|
CDRinfo VIP
![]() ![]() |
już kilka dni z moim nowym sprzętem...
i wiecie co? Bajeczka Athlonik daje rade rewelacyjnie BOX'owy wiatrak dobrze i cichutko go chłodzi. Buda Modecoma trzyma super temperatury które nie przekraczają często 40 C, a podczas samej zwykłej pracy w systemie po jakimś czasie wiadomo nie od razu temp. to 36/37 C a dysk 33 C. Górny wiatrak który moge sobie sam wylaczac/wlaczas rowniez dobrze sie spisuje wysysając powietrze i obniżając troche temp. po czasie.Jest stabilnie, szybko i miło tylko ten dźwięk o którym wspominałem.pzdr! Polecam zestaw który mam... sprawdzono
|
|
|
#88 | |||
|
Zlotowicz
![]() |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
|
#89 |
|
CDRinfo VIP
![]() ![]() |
własnie co do dźwięku jedna zagadka w sumie nie taka ciekawa...
Z czym mogą się wiązać sporadyczne trzaski podczas odtwarzania różnych rzeczy, głównie jak słucham mp3. Z czym może to się wiązać? Na starym komputerze tego nie było. pzdr
|
|
|
#90 |
|
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
ja na moim asusie tez kiedys mialem.
Nie do konca masa byla. Obudowa nie dotykala do tego gniazda z wyjsciami minijack. Przeistalowalem tez sterowniki. Nie pamietam tez czy to przez to ustapilo. Ale zniknelo. Tez to mialem. A podlacz sluchawki. Rob na sluchawkach. Co wtedy sie dzieje?
|
|
![]() |
|
|