![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 | |
|
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Dzięki
Cytat:
|
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guru
Zlotowicz
![]() |
Podziękowania !
Witam !
Dobra rozwiązałem problem który gryzł mnie od rana ! Najpierw zrobiłem tak jak polecił mi Zip / metoda w 100% skuteczna / zastanawia tylko mnie to jak ześ na to wpadł ! Ale potem doszedłem do wniosku że musi być sposób na to żeby za każdym razem nie modyfikować rejestru tylko zrobić tak aby podczas instalki tn klucz się dopisywał ! No i wpadłem na to ale nie jestem taki geniusz przypomniałem sobie ze w którejś ze starszyc wersji DĘTEk zakładka do podkręcania się zama instaluje no to biore plik NVAML.inf i szukam klucza o wartościach podobnych co podł mi Zip no i jest tylko zapisana w posatci chyba binarnej no to kopiuje cały wers do pliku NVAML.inf od dętek 29.42 i instaluje DĘTKI 29.42 z nowym zmodyfikowanym przezemnie plikiem i działa !!!!!!!!!!! Dla pewności jeszcze raz wywaliłem ten klucz wpisałem go na nowo tylko w postaci DWORD / co to jest wyjaśnij proszę ZIP o co chodzi z tymi wszystkimi wartościami będę bardzo wdzięczny / tak jak podał to Zip i efekt taki sam ! Teraz nagram sobie dętki 29.42 ze zmodyfikowanym plikiem i po kłopocie ! Mam prośbę o zrzut ekranowy rejestru z detek 29.42 z klucza HKEY_LOCAL_MACHINE/ Software/NVIDIA corporation/ Global/ Nvidia Tweak / / i tu powiny być dwie wartości ***8211; Domyślna i ta CoolBits Taki sam jak podaję ja ! w celu weryfikacji !!! Jeszcze raz dzięki wszystkim w szczególności Zip***8217;owi za celne spostrzeżenie i poradę oraz lopusowi za szybkie dostarczenie pliku / ej Ty tam nie masz wymaganego klucza ! / to ten podświetlony / Jakby ktoś chciał to załączam zmodyfikowany i sprawny plik z instrukcjami dla instalatora. PS: Ja jeszcze w nim pogrzebe bo po cholerę instalują mi się jakies ocje do sterowania wieloma monitorami jush chyba wiem co wywalić !! Ostatnio zmieniany przez Laser : 13.07.2002 o godz. 22:39 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guru
Zlotowicz
![]() |
Pierwszy zrzut !
Dobra zrzuty w kilku postach żeby było szybciej !
Pierwszy to zmodyfikowany plik ten co w poście na górze... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guru
Zlotowicz
![]() |
Drugi Zrzut !
... i drugi przedstawiający rejestr po przeróbie wyżej zamieszconym plikiem o taki zrzut proszę w celu weryfikacji lub będzie szybcjej jak napiszecie jak jest u WAS/
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Wyjadacz
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
Cytat:
Jeżeli mój post Ci pomógł - nie zapomnij o reputacji, przynajmniej będę wiedział, że ktoś czyta moje wypociny i nie produkuję się tu na próżno. Ostatnio zmieniany przez ZiP : 14.07.2002 o godz. 00:11 |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Gość
|
U mnie jest cóś inaczej!, nie wiem czemu?
Ale nie sugeruj sie tym. Może mam cosik nie tak. Win98SE. (Program RegFolder) |
|
|
|
#7 |
|
Guru
Zlotowicz
![]() |
Witam !
Znieniłem wartość na 2 i się nic nie zmieniło ! tzn jest po staremu Dzięki Zip ! |
|
|
|
![]() |
|
|