![]() |
Cytat:
|
piec kondensacyjny to i rachunki mniejsze jak si***281; komina nie grzeje...
|
Cytat:
Racja co by nie kupic bedzie lepiej po tylu latach - byle i nie awaryjne - ja mam vailanta upatrzonego z zamknieta - bo z ciagiem kominowym to roznie u mie bywa ( zdwa razy do roku mam sytucaje ze kominy ciagnac nie chca i co wtedy. Wiec padlo na zamknieta |
Cytat:
|
Mama Junkersa ponad trzy lata i poza pokrętłem (złamało się) nic się nie dzieje a jak się zepsuje to i tak serwis zedrze jak za mokre...
|
właśnie mi gościu z Junkersa założył piecyk, pełny full serwis z pozamiataniem łazienki i umyciem wanny:) , normalnie szczęka mi opadła. Za kilka dni ma dzwonić panienka z infolinii Junkersa z zapytaniem, jak przebiegła usługa, jak się sprawuje piecyk. Aha, gościu cały czas występował w jednorazowych kapciach zakładanych na buty, to ponoć standard Junkersa.
Czy ja już jestem w raju:wow: |
dok***322;adnie Zetoxa to prawdziwy raj :taktak:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
No i nie wymieniam na razie pieca - zycie plata rozne niespodzianki:ysz:
|
Proszę o pomoc w wyborze łazienkowego pieca gazowego !
Witam wszystkich forumowiczów!
Proszę o pomoc w wyborze łazienkowego piecyka gazowego .Stary piec już wysiada ma ponad 20 lat i postanowiłem go wymienić.Pytanie na jaki?Oczywiście mowa o jednofunkcyjnym myślałem o następujących modelach: Termet Elektronic: www.e-metalowiec.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=garden _flypage.tpl&product_id=27&category_id=13&option=c om_virtuemart&Itemid=54 Termet AQUA Comfort: www.juka.pl/index.php?m=Product_Details&id_product=2770 Junkers Maxi Power - WRDP 11- 2B z Lcd: www.e-metalowiec.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=garden _flypage.tpl&product_id=119&category_id=13&option= com_virtuemart&Itemid=54 A może inny model przepraszam ale w tych sprawach jestem ciemny. Z góry dziękuje za pomoc ! Pozdrawiam Grzegorz. |
mam od półtora roku tego ostatniego,
bierz go spokojnie, brak baterii do wytworzenia iskry to jednak... brak baterii:spoko: parę złotych zostanie w kieszeni:spoko: wyświetlacz temp. wody też się przydaje, no i zabezpieczenie przed brakiem ciągu, bardzo pomocna rzecz, nie zatrujesz się CO. |
Dziękuje Zetoxa !!! :) :) :) :) :)
Ten model jest na baterie czy często trzeba je wymieniać ? Czy naprawdę ten model jest taki cichy jak reklamują. Mieszkam w starym budownictwie czy muszę w przewodzie kominowym prowadzić rurę kwasową aż do samego dachu? Cz montaż Junkers Maxi Power - WRDP 11- 2B z Lcd może wykonać dowolny monter instalacjii gazowej czy musi to być fachowiec z serwisu i jak to wszystko sie ma do gwarancji i czy muszę zgłosić montaż w serwisie proszę o poradę? W jakiej odległości Junkers musi być zamontowany od zwykłego piecyka gazowego i czy jest jakaś norma? Pozdrawiam Grzegorz. :) :) :) |
ja mam ten model
http://www.e-metalowiec.com/index.ph...category_id=13 on nie ma baterii, :nie: iskrę wytwarza turbinka wodna:spoko: jak chcesz mieć pełną 2-letnią gwarancję, to musi być montaż Junkersowy, po 2 latach zrobisz przegląd i dostaniesz trzeci rok gwarancji:spoko: odległość od kuchenki chyba nie ma znaczenia, serwis junkersa ci wszystko wytłumaczy. Kup ten piecyk w autoryzowanym sklepie Junkersa, wtedy usługę montażu masz już w cenie piecyka:spoko: serwisant zabiera starego złoma i sprząta łazienkę po swojej robocie:spoko: |
Zetoxa w pierwszym poście podałem nazwę i link :
Jest to model zasilany dwoma bateriami R 20. Junkers Maxi Power - WRDP 11- 2B z Lcd: www.e-metalowiec.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=garden _flypage.tpl&product_id=119&category_id=13&option= com_virtuemart&Itemid=54 Z tego co podałaś to model który posiadasz to model z turbiną wszystko się zgadza : JUNKERS Maxi Power WRDP 11 2G HydroPower Ja podałem link do modelu z bateria : JUNKERS MaxiPower WRP 11- 2B ELEKTRONIK Z WYŚWIETLACZEM LCD !!! Jeśli kupię w tym sklepie internetowym lub w zwykłym sklepie instalacyjnym to znaczy że nie posiadam gwarancji? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:03. |