![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 | |
|
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Cytat:
Bo nam zasniesz na tych czatach:-D
|
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Guru
Data rejestracji: 17.04.2002
![]() |
Ostatecznie ja nie mam tak daleko do Kudowy
![]() Może by tać mu tak osobiście BANA :-D
|
|
|
#19 |
|
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
daj znac jak bedziesz jechal - poswiece z przyjemnooscia dzien na osobiste zabanowanie takiego gada
- - - - - - - - - - - - - - - - - - info - - - - - - - - - - - - - - - - - - 66 zarejestrowany użytkownik ![]() Pierwszy Moderator/Administrator ![]() - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - |
|
|
|
|
|
#22 |
|
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
proponuje go zbanowac na najblizszym zlocie - bylo by to wtedy gwozdz zlotu
- tylko czy wtedy greanpeace niebedzie chcialo go wziasc pod ochrone jako "gatunek zagrozony, narazony na wymarcie":o
|
|
|
#23 | |
|
old Member
Data rejestracji: 31.01.2002
![]() |
Cytat:
Sid, co ten kolo napisał o Tobie ?
|
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 11.12.2002
![]() |
HelpMAN
Zaprzeczacie moim slowom bo wstydzicie sie tego ze jest tu az taka dziura!! a po 2 zobacz na opis danych osobowych tych kolesi za ktorych mnie logoje!! a po 3 to ze moj IP sie pojawia przy kazdym z tych userow to wina logowania a nie rejestracji!!! posprawdzajcie sobie nr Gadu - Gadu i pogadajcie z kolesiami przez GG a okaze sie ze to nie ja tylko kto inny!! a po 4 wczoraj nie dalem wyoguj od kolesia Tinky i do dzis mi zostalo w "ciasteczkach" wiec nie wmawiajcie mi ze ja was robie w butelke tylko sprawdzcie to a nie sie opierniczacie!!
|
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Cytat:
Tomgoo siedzieć na czatach a siedzieć na chacie to kolosalna różnica.... :-D
|
|
|
|
|
|
|
#26 | |
|
MAJSTER zlotowy
Zlotowicz
Data rejestracji: 23.06.2002
![]() |
Cytat:
Co się robi z gościem,który przychodzi nawichany ,nieproszony na cudzą imprezke i dymi? No jasne- kulturalnie zwraca się uwagę.A potem? Przypominam,że z Basem gram w ataku
|
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
panowie, musze stanac w obronie HelpMana.
czy to ladnie smiac sie i dokuczac osobie niedorozwinietej? wstydzcie sie... a tak na serio... he, he, he. moze on jest jednym z tych slynnych piecioraczkow jednojajowych (a raczej dwu... :-D ), o ktorych kiedys tyle pisano? a moze ich jest trzech? a dwoch z nich cierpi na rozdwojenie osobowosci? :-D :-D :-D |
|
|
|
|
|
#28 | ||
|
User
![]() |
Cytat:
stary ja juz zamowilem sie do programu "wybacz mi" Helpmam WYBACZ NAM PROSZE :-D Cytat:
kto wie kto wie moze dostal cegla przy porodzie albo chodzil do zlobka przez pole minowe
|
|
|
|
#29 |
|
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
:-D
eee, mowilem, ze to nieladnie sie smiac z kogos choroby. prosze, zrozumcie czlowieka, zamknietego przez swoje najlepsze lata w pokoju bez kantow, klamek i innych niebezpiecznych elementow. jak wy byscie sie czuli oj, panowie, zawiodlem sie na was... i to bardzo... ![]() i pomyslec, ze tam narodzil sie taki genialny umysl... a teraz do mistrza: HelpMana/skybridge/Tinky/KoxyN/piatal krotkie slowko: "...to ze moj IP sie pojawia przy kazdym z tych userow to wina logowania, a nie rejestracji!!!... " [fragment cytatu zaczerpniety z noweli "Moje piate JA" - autor HelpMan/skybridge/Tinky/KoxyN/piatal] to musi byc strasznie fajnie miec taki popularny IP: IP 213.77.133.196. Nazwa hosta: pg196.kudowa.sdi.tpnet.pl |
|
|
|
|
|
#30 | |
|
User
![]() |
Cytat:
kazdy kto dostaje takie IP zamienia sie w Helpmana, biedni ci modemowcy... cale szczescie ze mam stale lacze ale kto wie moze ktoregos dnia moj dostawca "dla kawalu" zmieni ip na 213.77.133.196. nawet niemysle co by sie wtedy stalo, w co bym sie wtedy zmienil... ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
|